Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: S.O.S.!!! Earth here, doc, do you copy din 29 iul 2007 10:57 de DrSexpert
Am facut o mica modificare ieri. Sa vdm daca ii descurajeaza o vreme.
Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 29 iul 2007 03:24 de ExoticDream
Nu este deloc paradoxal, in faza initiala urmarea sa te cucereasca; daca s-ar fi aratat rece si indiferent, cum ar mai fi putut sa te aiba? Trebuia sa te impresioneze...
Acum ca te are, interesul pentru "vorbarie seaca" s-a risipit! ...
Re: Alunite pe penis! din 29 iul 2007 03:01 de ExoticDream
Chiar daca sunt poate doar simple alunite (nevi pigmentari), cel mai sanatos lucru este sa te vada un medic dermatolog. Aici s-a mai discutat subiectul:
http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=15&mid=63536
:`:`:`
Re: Re: S.O.S.!!! Earth here, doc, do you copy? din 29 iul 2007 02:50 de ExoticDream
Nu, insa daca inainte se simteau atrasi de topicul legat de homosexuali si lesbiene, acum nu mai fac mofturi, fie "scriu" la subiecte noi, fie dezgroapa relicve!
:alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 28 iul 2007 23:10 de PHANTOM5
Eu prefer fara par pubian. Ma deranjeaza la culme daca exista
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste....oa din 28 iul 2007 19:54 de Nekunoskuta
E clar! Daca la varsta asta el se comporta asa si tu ii dai apa la moara...sigur sexbuddies.
E bun la pat macar? :D
Re: Par des din 28 iul 2007 19:41 de Nekunoskuta
In general nu prea ai ce face daca ai parul rar. Asta este...trebuie sa te impaci cu ideea. Nu-ti recomand tratamentele medicamentoase pentru ca s-ar putea ca efect secundar sa-ti creasca par si prin alte parti (pe brate, pe piept, pe burta, ...
Re: Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd din 27 iul 2007 21:10 de edinaa
Re: medal of honor cheat din 27 iul 2007 21:05 de edinaa
daca ai inselat-o inseamna ca nu o iubesti. si atunci cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.
Re: ce sa fac??? din 27 iul 2007 20:34 de alina
nu te supara dar meriti sa fi sclavul ei si daca o iubesti nu tre sa te consideri sclav!si incearca sa alegi intre ea sau viata de aventurier.dar de ce ai inselato din razbunare , gelozie sau ce?
Insarcinata la primul contact sexual? din 27 iul 2007 20:20 de edinaa
buna! am inteles ca poti ramane insarcinata dupa primul contact sexual si as vrea sa stiu daca este adevarat? si daca da cum as putea sa nu raman insarcinata daca as avea acest contact sexual?
Re: Re: in cuplu din 27 iul 2007 18:46 de ExoticDream
A face dragoste nu este un fel de "mancare" sau o pilula-minune care se serveste zilnic, la aceeasi ora, pe post de marturie a faptului ca iubirea mai este inca acolo! Dimpotriva! Daca iubesti, faci dragoste oricand simti chemare, fie ca e miez ...
Re: in cuplu din 27 iul 2007 14:32 de alina
daca va iubiti faceti dragoste in fiecare seara!un barbat asa isi arata iubirea si asa se simte iubit!daca simti ca te-ai plictisit s-ar putea sa nu mai fi atrasa de el si poate ca nu-ti dai seama dar incepe sa se stinga scanteia!aprinde focu daca ...
Re: Dragoste....oare? din 27 iul 2007 14:22 de daria
[b]as vrea sati dau un sfat[/b]si u am avut o relatie aseamanatoare cu ata.la mine a durat 2 ani si nu era pr banilor la el,dar era un tip care nu mai vrroia sa ma iubeasca?oare de ce..........?ii era rusine de pr lui/........lu prietenul tau ii e ...
Re: par des din 26 iul 2007 18:40 de dorinda
Foltene:p
Revalid
o masca din ulei de ricin, vitamina A uleioasa si ulei de masline.O aplici la radacina parului si ce ramane dai pe varfuri si pe restul parului
Par des din 26 iul 2007 18:20 de LUNA_
spune ti mi si mie pls cums a mi indesesc si eu parul ca am 2 fire...stiam ceva cu gaz petrolier( daca nu gresesc insa nu mai gasesc) alta reteta mai stie careva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iul 2007 17:06 de ExoticDream
Daca mi-am luat un barbat fraier, influentabil, care are un anturaj infect, iar "un papagal ciudos ii poate baga in cap strambe" despre mine, inseamna ca ar trebui sa ma bat singura!!!
"Astea suntem noi"??? Niste sclave lipsite de ...
Re: Re: Re: Ati fost la hotel Calipso din Halkidik din 26 iul 2007 16:11 de ExoticDream
Nu stiu de unde ai dedus tu ca mergem impreuna, eu mi-am exprimat doar pasiunea fata de calatorii, in general! Ca sa petrec o vacanta la capatul lumii impreuna cu cineva, trebuie ca intre mine si EL sa existe o maaaaaaaaaaaaaaaaaaare comuniune de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 26 iul 2007 12:55 de joanna
chiar asa..poate vrea sa-mi ia masina!!:rolleyes:
suntem de aceasi varsta 27 de ani.
bine el cu 6 luni mai mic...
dar pe mine ma deranjeaza ca la varsta asta un barbat se plange de bani...pai mai traziu ce face?
eu chiar tin la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 26 iul 2007 11:27 de Nekunoskuta
Mi se pare ca tot nu ai precizat cati ani aveti. Asta ca sa pot comenta partea cu banii :D
Daca sunteti pe la 20 de ani, inca in scoala, e normal sa nu ai ba bani. Eu de fapt am impresia ca te deranjeaza ca nu te scoate in oras iar "scuza" lui ...
Pagina 2220 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||