Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Este normal sa faci sex oral? din 24 iul 2007 03:28 de ExoticDream
Dupa parerea mea, daca il iubesti si daca el este un tip care are grija de corpul sau, ar fi normal sa-ti placa toate partile lui componente..., caz in care ti-ai dori sa-i oferi placere si actiunea respectiva ti-ar produce si tie placere. Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum te refuza femeile din 24 iul 2007 03:15 de mya
Eu i-am zis de ochelarii aia, dar el, nu si nu! Se pierde printre randuri saracutul ... Si tot noi avem ceva cu el!
Re: Re: Re: Re: Cum te refuza femeile din 24 iul 2007 02:49 de ExoticDream
Intr-adevar... este realmente trist cand baiatul nu pricepe ca fata nu-l vrea si o exaspereaza cu insistentele incat, dupa ce a incercat sa-l faca sa inteleaga adevarul, ea ajunge la solutii extreme, doar-doar....!
Let me guess... Cumva ...
Re: Doar sfatul si votul adminilor e binevenit!!! din 23 iul 2007 23:59 de dorinda
Nu sunt admin, dar parerea mea este s-o lasi in pace. De ce trebuie tu sa-ti asumi responsabilitati care nu-s ale tale? Daca as fi fost in locul tau, eu nu m-as fi incurcat cu o astfel de fata. E genul de persoana care nu se va schimba prea curand. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 22:47 de MarYan
Tu sincer acum realizezi ceea ce vorbesti ? ... vorbesti de copilul acela care ar putea fi la mijloc , dar prin acest tratament pe care tu il consideri normal in unele situatii (desi este cel mai josnic cu putinta in orice situatie) ce fel de ...
Re: Re: raspuns din 23 iul 2007 20:49 de LUNA_
1 npormal ca doare insa nu pot sa ti spun cat depind de la caz la caz,de gradul de excitabilitate si lubrifiere:-`o fata e pregatita atunci cand e dezvoltata fizic dar si intelectual nu stiu daca voi stiyo insa e demonstra ca inceperea vieti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 16:20 de VladX
deci cu alte cuvinte tu ai pedepsi-o moral si phisic ( sa umble in putza goala pe afara ) .. iar eu i-as umbla putin la coaste.. hmm mentalitate apropiata..metoda difera..
Re: Re: raspuns din 23 iul 2007 15:19 de Anonim
Iti raspund doar la intrebarea 4.. ca restul sunt fara sens: ar trebui sa incepi cu sex anal.. dar sa-l primesti .. cam atat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 13:14 de SORIN28
Sincer....oua n-am, am co...ie.
Acum, revenind la "scenariul" tau :D
Ca ii face oral, ca sex anal, ca sex normal, ca pur si simplu se saruta....tot dracu ala este, ce ai spus tu este un detaliu...si sincer, daca i-as prinde in fapt exact ...
Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten din 23 iul 2007 12:54 de LUNA_
:alien::alien:lol,,nicfi una daca o face o data sigur o va face si a 2a si a 3a oara mai devreme sau mai tarziu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 12:22 de VladX
sa incerc sa fiu mai explicit.. esti un una de x timp ... tii mult la ea .. va iubiti etc .. fiecare munceste.. viata de cuplu. intr-o zi vi de la munca..si o gasesti ca ii faci un oral ..cel mai bun prieten al tau.. cu aceiasi gura care te ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 11:31 de SORIN28
Hai, mai spune motive pentru care as putea lovi o femeie ...ceea ce ai spus tu pana acum nu ma fac sa o lovesc.
- [b]Daca ma inseala[/b]: Ce rost are sa o bat?! Rezolv ceva? Ma simt mai bine? [b]NU[/b]. Daca inseala, pur si simplu nu-mi ...
Re: Re: postinor! din 22 iul 2007 20:41 de joanna
cum adika sa nu-si faca efectul?
daca am luat-o in timpul in care trebuia? plus ca farmacista imi spunea chiar sa iau doar o pastila!
si la cat costa acu:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 22 iul 2007 19:51 de verdiuc
CORECT!!
Din pacate, tot barbatul poate pica prost in fata legii,asa ca ar fi mai bine sa se abtina, cu toate ca in astfel de cazuri femeia ar trebui...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: O intrebare din 22 iul 2007 19:35 de VladX
hmm.. vad ca deja ati considerat ca baiatu e vinovat.. dar nu stiti de ce a lovit-o nu? .. un exemplu.. daca fata l-a inselat cu cel mai bun prieten.. sau poate aveau banii stransi impreuna sa faca ceva... si ea ia cheltuit pe cine stie ceva..fara sa ...
Re: postinor! din 22 iul 2007 19:27 de Nekunoskuta
In primul rand fa te rog diferenta intre "reactii adverse/secundare" si "efect". Nu sunt unua si aceeasi chestie. Poti sa si reactii secundare si sa apara acea sangerare intermenstruala si pastila sa nu-si fi facut efectul. Oricum, efectul advers nu ...
Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 22 iul 2007 18:55 de dorinda
Draga, daca tipul asta te iubeste, eu sunt regina Angliei. Lasa-l si cauta-ti altul. Unul care a fi tinut la tine isi facea timp sa stea de vorba cu tine macar pe mess. Dar asa...nu merita. Deloc. Of! Cum pot fi unii "barbati".
Re: Re: Dragoste....oare? din 22 iul 2007 17:17 de joanna
da, paradoxal este ca la inceputul inceputului vorbeam mai mult...depsre orice...mai des pe mess.
acum nu mai vb asa de des nici pe m ess pentru ca avem un program f incarcat dar nici face-to-face prea mult pentru ca stam putin ...
Re: Re: Re: Cum te refuza femeile din 22 iul 2007 05:35 de verdiuc
Ma intristeaza lista ta, SORIN28.:(
Doua replici de acolo ma urmaresc la orice flirt.
:((:((:((
Femei idioate! :pirate:
Re: Re: O intrebare din 21 iul 2007 14:19 de SORIN28
Fata a intrebat ce scuze poate gasi, nu ce sa gandeasca sau sa faca :p
Pagina 2222 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||