Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Este normal sa faci sex oral?

din 24 iul 2007 03:28 de ExoticDream

Dupa parerea mea, daca il iubesti si daca el este un tip care are grija de corpul sau, ar fi normal sa-ti placa toate partile lui componente..., caz in care ti-ai dori sa-i oferi placere si actiunea respectiva ti-ar produce si tie placere. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum te refuza femeile

din 24 iul 2007 03:15 de mya

Eu i-am zis de ochelarii aia, dar el, nu si nu! Se pierde printre randuri saracutul ... Si tot noi avem ceva cu el!

Re: Re: Re: Re: Cum te refuza femeile

din 24 iul 2007 02:49 de ExoticDream

Intr-adevar... este realmente trist cand baiatul nu pricepe ca fata nu-l vrea si o exaspereaza cu insistentele incat, dupa ce a incercat sa-l faca sa inteleaga adevarul, ea ajunge la solutii extreme, doar-doar....! Let me guess... Cumva ...

Re: Doar sfatul si votul adminilor e binevenit!!!

din 23 iul 2007 23:59 de dorinda

Nu sunt admin, dar parerea mea este s-o lasi in pace. De ce trebuie tu sa-ti asumi responsabilitati care nu-s ale tale? Daca as fi fost in locul tau, eu nu m-as fi incurcat cu o astfel de fata. E genul de persoana care nu se va schimba prea curand. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 23 iul 2007 22:47 de MarYan

Tu sincer acum realizezi ceea ce vorbesti ? ... vorbesti de copilul acela care ar putea fi la mijloc , dar prin acest tratament pe care tu il consideri normal in unele situatii (desi este cel mai josnic cu putinta in orice situatie) ce fel de ...

Re: Re: raspuns

din 23 iul 2007 20:49 de LUNA_

1 npormal ca doare insa nu pot sa ti spun cat depind de la caz la caz,de gradul de excitabilitate si lubrifiere:-`o fata e pregatita atunci cand e dezvoltata fizic dar si intelectual nu stiu daca voi stiyo insa e demonstra ca inceperea vieti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 23 iul 2007 16:20 de VladX

deci cu alte cuvinte tu ai pedepsi-o moral si phisic ( sa umble in putza goala pe afara ) .. iar eu i-as umbla putin la coaste.. hmm mentalitate apropiata..metoda difera..

Re: Re: raspuns

din 23 iul 2007 15:19 de Anonim

Iti raspund doar la intrebarea 4.. ca restul sunt fara sens: ar trebui sa incepi cu sex anal.. dar sa-l primesti .. cam atat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 23 iul 2007 13:14 de SORIN28

Sincer....oua n-am, am co...ie. Acum, revenind la "scenariul" tau :D Ca ii face oral, ca sex anal, ca sex normal, ca pur si simplu se saruta....tot dracu ala este, ce ai spus tu este un detaliu...si sincer, daca i-as prinde in fapt exact ...

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 23 iul 2007 12:54 de LUNA_

:alien::alien:lol,,nicfi una daca o face o data sigur o va face si a 2a si a 3a oara mai devreme sau mai tarziu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 23 iul 2007 12:22 de VladX

sa incerc sa fiu mai explicit.. esti un una de x timp ... tii mult la ea .. va iubiti etc .. fiecare munceste.. viata de cuplu. intr-o zi vi de la munca..si o gasesti ca ii faci un oral ..cel mai bun prieten al tau.. cu aceiasi gura care te ...

Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 23 iul 2007 11:31 de SORIN28

Hai, mai spune motive pentru care as putea lovi o femeie ...ceea ce ai spus tu pana acum nu ma fac sa o lovesc. - [b]Daca ma inseala[/b]: Ce rost are sa o bat?! Rezolv ceva? Ma simt mai bine? [b]NU[/b]. Daca inseala, pur si simplu nu-mi ...

Re: Re: postinor!

din 22 iul 2007 20:41 de joanna

cum adika sa nu-si faca efectul? daca am luat-o in timpul in care trebuia? plus ca farmacista imi spunea chiar sa iau doar o pastila! si la cat costa acu:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 22 iul 2007 19:51 de verdiuc

CORECT!! Din pacate, tot barbatul poate pica prost in fata legii,asa ca ar fi mai bine sa se abtina, cu toate ca in astfel de cazuri femeia ar trebui... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 22 iul 2007 19:35 de VladX

hmm.. vad ca deja ati considerat ca baiatu e vinovat.. dar nu stiti de ce a lovit-o nu? .. un exemplu.. daca fata l-a inselat cu cel mai bun prieten.. sau poate aveau banii stransi impreuna sa faca ceva... si ea ia cheltuit pe cine stie ceva..fara sa ...

Re: postinor!

din 22 iul 2007 19:27 de Nekunoskuta

In primul rand fa te rog diferenta intre "reactii adverse/secundare" si "efect". Nu sunt unua si aceeasi chestie. Poti sa si reactii secundare si sa apara acea sangerare intermenstruala si pastila sa nu-si fi facut efectul. Oricum, efectul advers nu ...

Re: Re: Re: Dragoste....oare?

din 22 iul 2007 18:55 de dorinda

Draga, daca tipul asta te iubeste, eu sunt regina Angliei. Lasa-l si cauta-ti altul. Unul care a fi tinut la tine isi facea timp sa stea de vorba cu tine macar pe mess. Dar asa...nu merita. Deloc. Of! Cum pot fi unii "barbati".

Re: Re: Dragoste....oare?

din 22 iul 2007 17:17 de joanna

da, paradoxal este ca la inceputul inceputului vorbeam mai mult...depsre orice...mai des pe mess. acum nu mai vb asa de des nici pe m ess pentru ca avem un program f incarcat dar nici face-to-face prea mult pentru ca stam putin ...

Re: Re: Re: Cum te refuza femeile

din 22 iul 2007 05:35 de verdiuc

Ma intristeaza lista ta, SORIN28.:( Doua replici de acolo ma urmaresc la orice flirt. :((:((:(( Femei idioate! :pirate:

Re: Re: O intrebare

din 21 iul 2007 14:19 de SORIN28

Fata a intrebat ce scuze poate gasi, nu ce sa gandeasca sau sa faca :p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2222 din 3732
«   1 ... 2219   2220   2221   2222   2223   2224   2225 ... 3732   »

loading...