Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 16 iul 2007 18:26 de Radamant_the_Roman

Eu nu am marturisit niciuneia ca as avea vreo inclinatie pt ea . Sw aceea pot spune ca nu am fost niciodata refuzat . Daca privesc lucrurile diacronic observ ca am luat decizia corecta in situatiile date . Din pacate nu este ca la o cursa . Pot ...

Re: Re: Cum fac fetele diferenta intre barbati?

din 16 iul 2007 18:04 de VladX

lol ma gandeam ca se ajunge la bautura :rolleyes: ... nu am fost intr-o forma de " coma alcoolica" ..si acu beau doar bere.. si nu imi dau papuci pe fatza..dar nu mia raspund la telefoane..ma evita ..etc ..faze de astea..si le zic ca imi dau seama ca ...

Re: Sida/Hiv

din 16 iul 2007 17:54 de unknown

Cel mai sigur mod de a afla dak esti sau nu infectat cu HIV, este sa iti faci un test, sau mai bine....ii faci ei un test. Nici nu e nevoie sa o penetrezi pt a lua acest virus....e deajuns sa te joci , atingandu-va organele doar. Testul este ...

Re: Cum fac fetele diferenta intre barbati?

din 16 iul 2007 17:38 de ExoticDream

Ala care e material de "good f..." (cu sau fara adjectiv incorporat, nu de alta, dar exista barbati care se cred mari si tari in domeniu, insa doar gura e de ei) este depistat dupa 1-2-3 intalniri cel mult, i se citeste in priviri si in cuvinte ...

Re: Atingerea vaginului cu degetul -> Postinor???

din 16 iul 2007 17:06 de ExoticDream

Nu mi-o lua in nume de rau, daca datele din profil sunt reale, inseamna ca ai aproape 23 de ani... Oare la varsta asta nu stii ca pentru a ramane insarcinata este nevoie de (cel putin) un spermatozoid?!? Daca el nu si-a atins penisul, tu erai "in ...

Administrare incorecta Postinor

din 16 iul 2007 17:03 de Jock3r

ce se intampla daca o fata a luat pilule contraceptive de urgenta dupa un contact sexual neprotejat, dar in loc sa ia o pilula in maximum 72 de ore si cealalta dupa 12-16 ore le a luat pe amandoua odata dupa 24 de ore? isi mai face efectul?

Metoda de protectie pt sex o data pe saptamana?

din 16 iul 2007 15:09 de carmella

daca am un contact sexual doar o data pe saptamana ce metoda de protectie e cea mai potrivita? are rost sa iau anticonceptionale? prezervativ? metoda folosita actual este coitul intrerupt!

Re: Re: Re: O intrebare

din 16 iul 2007 12:42 de Calin21

Pai o iau incet, ti-am spus, preludiu, de toate o facem incet , api mai repede da nu o bag toata si totusi, desi simt ca s-a udat foarte bine si s-a "largit" daca o bag mai tare, mai adanc o doare. Nu inteleg, noah, asta e...

Re: Re: O intrebare

din 16 iul 2007 10:25 de LUNA_

e normal sa o doara daca o bagi toata:ogandeste te si la ea ia o incet,,,:-`

Re: O intrebare

din 16 iul 2007 07:46 de Right

Nu chiar .... e destul de normal sa se intample asa si ideea este ca mmuschii vaginali si zona in sine ete destul de elastica dar daca fortezi doare...

Intrebari despre penis

din 16 iul 2007 03:35 de Lindo

Aproximativ pana la ce varsta creste penisu ? Cat trebuie sa fie penisu de mare (masurat in cm) ca sa satisfaci o fata fara sa se prefaca ?

Durere la penetrare adanca

din 16 iul 2007 01:29 de Calin21

Nu stiu daca a mai fost discutata problema dar sper sa imi raspundeti oricum. Cand fac sex cu prietena mea, desi ii fac sex oral o excit bine inainte sa o facem e uda, o simt ca e pregatita, intra penisul bine si usor, totusi, daca incerc sa o bag pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iul 2007 23:04 de dorinda

2 comentarii am si eu de facut si anume : 1) Mi se pare mie sau afirmatia de mai sus e idioata rau de tot?:mellow: Poate pentru tine afirmatia mea este idioata, dar daca ai fi trait toata viata printre niste parveniti care au impresia ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iul 2007 19:45 de valentine

Hmmm ce ar fii sa imi fac si eu o parere ca toti dinafara Bucurestiului sunt idioti,sau prosti sau stiu eu ce... "O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15" Tu nu esti un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iul 2007 18:13 de Dudu

Ce nelamuriri ai tu.. hmm nu ai inteles mai nimic; - daca asta crede dorinda despre bucuresteni in general... tu ce problema ai? fiecare are dreptul o parere.. - am zis eu ca la 5 ani sugeam tzatza? UNDE?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face c

din 15 iul 2007 12:24 de nemesis

Doua lucruri in aceasta lume pot schimba oamenii... [i]in bine[/i]: educatia si dragostea. Din pacate, timpul necesar pentru a schimba un om, fie prin educatie fie prin dragoste, este la fel de mare. Ai dreptate: "some of us do change", dar se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanse

din 15 iul 2007 10:46 de ....

Sanse mici, dar aparent da, se poate. Chiar tu ai zis ca asha zisa 'picatura' contine si spermatozoizi. Da si nu! Da pentru contine spermatozoizi si nu perntru ca in vaginul fetei exista o substanta numita spermicid ... Iti spun din ...

Re: Moovies

din 14 iul 2007 21:49 de Nekunoskuta

In ultimele 2 zile, fiind singurica pe lume :( mi-am facut program de cinema. Am urmarit (in ordinea preferintelor): 1. Babel - super film, Brad Pitt joaca extraordinar, impletirea celor 4 povesti din film este neasteptata. 2. The village - ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 14 iul 2007 21:33 de dorinda

Ok..daca asa vrei tu...intr-o zi o sa-ti lipseasca asta. Si inca nu m-am apucat de supt.

Re: Re: Bancuri

din 14 iul 2007 20:07 de LUNA_

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2225 din 3732
«   1 ... 2222   2223   2224   2225   2226   2227   2228 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare