Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iul 2007 17:05 de dorinda

Vai! Se pare ca pentru tine valoarea unui om sta in facultati, masterate, doctorate si conditie sociala. Scuza-ma, dar daca apreciezi astfel de persoane, atunci nu e mare diferenta intre tine si ei. Daca ai impresia ca te tratez prea rau, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

din 12 iul 2007 16:05 de Dudu

Adica inca vreo 2 de 'bla bla'?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

din 12 iul 2007 15:50 de dorinda

Daca pe tine nu te duce capul, treaba ta.:devil:

Re: Re: Intrebari pentru

din 12 iul 2007 14:35 de :)

si daca unul avea 30 de ani si punea intrebarea asta tot la adolescenta il mutai?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

din 12 iul 2007 14:32 de Dudu

Chiar nu sunt de acord.. nu cred ca o femeie ar iesi dintr-o relatie pentru ca 'el' a facut putin burtica si.. datorita pubertatii i-a crescut putin par prin anumite zone. In ceea ce priveste transpiratia.. scuza-ma ca nu ma plimb cu dusul dupa ...

din 12 iul 2007 14:32 de unknown

Poate reusim totusi sa ne intelegem : 1)Parul este dovada masculinitatii, ceea ce iti demonstreaza ce poarta in chiloti persoana respectiva. Pana la o anumita varsta(varsta ta fiind determinata de modul in care te exprimi si totodata gandesti) e ...

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

din 12 iul 2007 02:26 de ExoticDream

Cred ca te-ai ratacit printre borcane! Eu nu am spus nicaieri ca admir/prefer barbatii rasi peste tot, cu unghiile lacuite si traznind a parfum! Am zis doar ca un barbat tanar sau o femeie tanara cu burta reprezinta un peisaj un pic dizgratios, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da

din 12 iul 2007 02:00 de ExoticDream

Eu zic ca tinerii cu burtica (indiferent sexul) nu sunt sexy DELOC: ori au o problema de sanatate, ori pur si simplu nu le pasa de modul in care arata! Nu trebue neaparat sa aiba "patratele" de muschiuleti, dar nici "inele" de grasime! Ba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb

din 12 iul 2007 01:49 de ExoticDream

Se zice (ei zic) ca ar mai fi o regiune a anatomiei care prezinta o atractie irezistibila pentru ei.... Noi ne omoram sa-i vrem destepti, romantici, fideli, iar ei.... :-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de

din 11 iul 2007 22:32 de katherine

Nu, nu am facut nicio presupunere, m-am bazat doar pe reactiile tale la ceea ce au scris alte fete referitor la ,,putina burtica" a fetelor. Dar daca vrei sa faci presupuneri referitor la persoana mea, CHIAR TE ROG, esti invitatul meu, le astept ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 11 iul 2007 20:01 de dorinda

Lasa-l...barbatii sunt niste bebelusi mai mari, chiar daca se zice ca sunt maturi. Tot la tzatze poftesc.:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

din 11 iul 2007 19:58 de dorinda

Na, draga...tu esti mai surd in comparatie cu mine, nu te zgarie la urechi bazaitul unor boxe care doar stau in priza...dar pe mine DA!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

din 11 iul 2007 19:22 de Dudu

Ca sa asculti un stand-up? =)) produse sunt numai sa ti le permiti; Daca te zgarie la urechiuse redu volumul

din 11 iul 2007 18:58 de unknown

stiu dorinda....tocmai ce ziceam....iti plac barbatii dati cu un pic de prafum, cu oja transparenta pe unghii, fara par..... in concluzie, niste femei. Draga....un psiholog ar fi foarte potrivit in asemenea cazuri, nu-i rusine sa-ti placa ...

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

din 11 iul 2007 18:49 de dorinda

ps: un barbat adevarat miroase un pic a bautura, un pic a tigara, un pic a transipratie si un pic a parfum! Nasoala combinatie...:x...dar daca tie iti place...nu ma bag. Prefer totusi un tip care miroase un pic a parfum ca cei care se dau cu ...

din 11 iul 2007 18:43 de dorinda

Te aperi fara sa fii atacata si am inteles foarte bine ce ai zis. Stiu care e moda si mi se pare dizgratioasa. Asta am vrut sa spun de fapt, dar...vezi tu..exprimarea verbala este marea mea problema. Eu m-am obisnuit altfel..defect de meserie. ...

din 11 iul 2007 18:17 de Dudu

Ca fapt divers am terminat Universitatea Tehnica ... nu zic cand, iar acuma sunt la job si (ai dreptate) ma amuz ce mai debiteaza lumea. De fapt prin ce am postat acolo am raspuns si la ce ati zis amandoua si am dat niste indicii ca sa-ti dai ...

din 11 iul 2007 18:02 de katherine

Ceea ce se pare ca ti-a scapat este doar sensul a ceea ce ai scris aici...Daca tu nu ai priceput ce amvrut sa scriu EU, asta este pentru ca, asa cum ai recunoscut (bine tie ti s-a parut super amuzant si spiritual sa scrii asta) ca ai ,2 anisori" ...

din 11 iul 2007 18:02 de Dudu

Foarte 'matur'.. serpoaica si veninoasa pe deasupra.. vezi sa nu te musti de limba.. Sa inteleg ca ai facut niste presupuneri? Pe ce baza ai facut tu aceste.. presupuneri? pai pot face si eu despre tine acelasi lucru.. dar crede-ma ca nu o sa-ti ...

din 11 iul 2007 17:53 de katherine

Nu prea ma intereseaza ce ii place prietenului tau sau altora care au aceleasi gusturi ca si el. Ceea ce se pare ca nu ai inteles TU este ca l-am ironizat pe ,,domnul suzeta" si in niciun caz pe altcineva. Daca nu ai simtul umorului macar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2227 din 3732
«   1 ... 2224   2225   2226   2227   2228   2229   2230 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare