Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: intrebare (cat mai rpd va rog) din 10 iul 2007 18:24 de Dudu
Ahaaa.. deci despre tine era vorba? ;))
Te-ai scapat.. :zorro::ok:
Re: Re: Re: intrebare (cat mai rpd va rog) din 10 iul 2007 17:53 de Nekunoskuta
Deci de ce te ingrijorezi ca nu-i vine menstruatia daca nu-i vine regulat de obicei? In general aparitia sindromului premenstrual e un semn ok.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex versus dragoste in din 10 iul 2007 17:37 de katherine
Nu stiu daca imi plac mai mult romanele lui sau povestirile... nu stiu daca m-as grabi sau nu sa spun ca am un preferat, dar inclin spre Faulkner :love::love::love:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2007 17:24 de katherine
Mie-mi spui...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 iul 2007 17:23 de valentine
sa mor daca mai inteleg ceva....:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a din 10 iul 2007 16:49 de dorinda
Poate:p
Re: Re: Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a zi din 10 iul 2007 16:44 de Dudu
Nu stiu in ce sens le-a distrus viata.. dar daca consuma moderat ocazional.. nu are ce rau sa faca, eu sunt exemplu viu :-`.
Eu vorbesc din proprie experienta.. pe cand tu din ce ai vazut/auzit, cred ca am o mai mare credibilitate ;):ok:
Re: Re: Re: Greata de la sex oral... din 10 iul 2007 16:42 de Dudu
Hmm.. sa inteleg ca nu iti place frisca.. ei bine unii (unele) chiar o adora :love::p:devil:
Re: Re: Greata de la sex oral... din 10 iul 2007 16:40 de dorinda
Da' ce, e vreun desert?:x
Biata fata...mi-e mila de prietena ta..daca ai.
Re: Tradata, inselata... din 10 iul 2007 15:15 de roxana
eu nu cred nimic din ce spune,poate de vina o fi experientele mele anterioare..am patit si eu la fel..de fapt mai rau,dar nu dsp asta vreau sa vb acum.Trebuie neaparat sa te hotarasti ce vrei de la el.dak crezi ca il iubesti,lupta pt el,acum e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex versus dragoste in ano din 10 iul 2007 13:27 de ExoticDream
You're right, I'm already doing it! Pe vremuri citeam relativ haotic (dincolo de literatura recomandata la scoala), a existat apoi o perioada nefericita de vreo doi ani in care m-am ratacit de tot si toate, dar m-am regasit intr-un tarziu si am ...
of din 10 iul 2007 13:25 de roxana
am 19 ani jum si mi`am inceput viata sexuala acum 4 zile cu prietenul meu si prima data am facuto cu prezervativ iar a doua oara fara si a zis sa am incredere in elce sa fac am o frica bagami`as desi nu avea cand sa ejaculeze de la durerea aia saream ...
Re: Re: Zoofilia din 10 iul 2007 13:16 de Dudu
Scuze dar esti blonda cumva? Ca stiam un banc cu o blonda si un cioban si tipa a facut un pariu cu ciobanu.. si i-a confundat cainele cu o oaie;
Pe scurt.. exista blonde la care se aplica bancurile (faza ca is not so smart) si banuiesc ca ...
Re: Haina il face pe om??? din 10 iul 2007 13:02 de dorinda
Uneori da, alteori nu. Depinde prin ce fel de cercuri de prieteni te invarti, ce conditie sociala au...etc...Desigur ca la o nunta unde sunt persoane mai putin avute, nu vei putea sa te duci cu haine de la Prada. Nu e cel mai bun exemplu, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt fete din 10 iul 2007 12:54 de dorinda
Bravo! Asa imi place de tine. Fii in continuare un baietel cuminte. Vad ca te duce capul, dar...ai grija la ce-l folosesti..si pe care.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Sex versus dragoste in anotimp din 10 iul 2007 03:32 de katherine
DON'T!Nu e absolut necesar sa incepi sa citesti totul ca la carte in ordine cronologica. Imi amintesc faptul ca am citit ,,Un veac de singuratate" in germana cu mult inainte sa fi citit orice critica sau opera a unor autori care sa imi fi format ...
Re: Tradata, inselata... din 10 iul 2007 01:26 de ExoticDream
Nu te grabi sa tragi concluzii, poate dracul nu este atat de negru pe cat pare.... La 26 de ani, cand esti implicat intr-o relatie cu prezentat la parinti, ce fel de barbat este acela care se mai joaca de-a motanelul si ursuletul cu tipe de pe ...
Tradata, inselata... din 10 iul 2007 00:00 de raluca
salut!am mare nevoie de sfatul vostru...sunt de 1 am jumate cu cineva..el 1 barbat din viata mea...eu 1 fata care este dusa la rude si parinti!stabilisem de la inceput sa ne spunem daca se ajunge vreodata la o aventura..dar,amandoi suntem'siguri' ca ...
Re: Re: Re: Re: pt fete din 9 iul 2007 23:42 de Dunno
Nu stiu ,nu pot sa te mai contrazic daca nu te cunosc :wacko: Poate ca ai dreptate :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 9 iul 2007 22:37 de MARIA
[u]SUNTETI PE CALE DE DISPARITIE CU SIGURANTA ORIUNDE[/u]:o:.
Pagina 2229 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||