Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Mi-e frica de prima data din cauza corpului me

din 11 iul 2007 17:48 de Dudu

1. faceti-o pe intuneric daca ai nu ai o parere nush cat de buna despre aspectul tau fizic 2. daca esti sanatoasa, eventual sa faci un dus inainte .. si el a mai 'degustat' :p si alte pasarici nu trebuie sa-ti faci griji de gust, asa ca lasa-te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim

din 11 iul 2007 17:40 de dorinda

M-am gandit si la asta. Oricum, asta e ultimul lucru la care se uita..atentia lui este atrasa de alte parti al corpului. Pentru Buburuzza: Pune-ti in valoare partile pe care le consideri tu atractive. Astfel, nu va mai baga in seama ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da

din 11 iul 2007 17:33 de Dudu

In cel mai bun caz pot zice ca burtica daca nu e prea dizgratioasa este un amanunt nesemnificativ. Nu cred ca ii place exclusiv 'burtica' ta, sau ca daca ai .. pierde-o :-` nu i-ai mai fi draga ... te place/iubeste pe tine ca un intreg (corp si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

din 11 iul 2007 17:18 de dorinda

Mie chiar nu-mi plac barbatii cu patratele peste tot, dar nici aceia cu o burta cat toate zilele:x ca isi cam pun "burtik" peste tot. Sa stii ca eu am zis doar ce ii place prietenului meu. Poate mai sunt si altii ca el, nu crezi?

Re: buna:-s sunt noua

din 11 iul 2007 17:15 de unknown

esti protejata de la prima pastila pe care o iei, si pana la ultima, conditia fiind sa NU uiti sa iei pastila nici macar o zi.Spor:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da

din 11 iul 2007 17:13 de dorinda

Ei..uite ca am vrut sa fac putin aerobic si prietenul meu nu m-a lasat..dar tot o sa ma duc, dupa admitere:devil: Ca nu mai stau blugii asa bine pe mine:p Si ma bucur ca poti tasta...cred ca te descurci cam greu cu degetele..n-ar fi bine sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d

din 11 iul 2007 16:39 de Dudu

Oricum din tot ce ai zis aici s-a inteles de fapt 'bla bla bla'. Hai ca nu inteleg.. femeile zic ca alte femei cu burtica is sexy? Hmm.. parerea barbatului NU conteaza? pai cred ca tipa are 'prieten' nu 'prietena'... Dorinda.. prietenul ...

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c

din 11 iul 2007 15:15 de katherine

Nu DRAGA! Casca aici ochii si invata - tu si ExoticDream ORICUM va faceti vinovate de un mare faux pas din zilele astea: EL trebuie sa fie mai inalt sau mai scund - chiar nu conteaza, cu o burta care ar putea acomoda cu usurinta tripleti, ...

Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auz

din 11 iul 2007 14:58 de ExoticDream

Cele cu dulceata de zmeura sunt in stanga celor cu gem de prune, iar zacusca se afla pe alt raft, unde-i problema? Daca vrei sa rezolvi intr-adevar una, o sa ma gandesc la o varianta a problemei lui Einstein (aia cu cele 5 case) cu borcane, ...

Re: Tradata, inselata...

din 11 iul 2007 12:21 de dorinda

Eu le-am dat papucii unora si pentru mai putin. Daca te iubea asa mult cum zice, nu facea de-astea. Sau mai este o varianta: crede ca te iubeste, ori se straduieste sa faca asta, dar nu-i reuseste...Da-i papucii, nu merita.

Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza co

din 11 iul 2007 12:15 de dorinda

Da..aveam si eu o colega prin liceu care era foarte slaba..dar avea burta si oricat s-a chinuit, n-a reusit sa scape de ea.

Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza corpul

din 11 iul 2007 02:02 de ExoticDream

Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie, dar.... mai ales foarte tanara fiind (si sanatoasa), de ce sa te complaci cu surplusul acela pe tine? Daca ai un pic de vointa sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 iul 2007 00:23 de katherine

opusul lui ,,pacifist" sau ,,pasnic"; deci suntem in grafic cu ,,tendintele":lol:

raspuns

din 10 iul 2007 22:13 de angela

Cred k ar trebui sa iti pui problema dak nu faci asta pentru k el insista. Si eu am fost virgina pana nu demult si nu am facut dragoste cu prietenul meu decat dupa un an jumatate si asta pentru k am vrut eu, nu pentru ca el ar fi insistat. Dak ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iul 2007 22:06 de valentine

Se supara cineva daca intreb si eu ce e aia tendinta "belicoasa"?:unsure:

Re: mi-e frica de prima data din c auza corpului m

din 10 iul 2007 21:07 de dorinda

De unde stii ca nu iti place ceva ce n-ai incercat? Si apoi, daca te iubeste si il iubesti, n-are de ce sa-ti fie rusine. Sunt convinsa ca si el are destule imperfectiuni. Pana la urma urmei, un corp perfect nu se face decat cu ...

Mi-e frica de prima data din cauza corpului meu!

din 10 iul 2007 20:31 de Buburuzza

am un prieten pe care il iubesc si de multe ori vb.despre sex..defapt orice vb duce la subiectul "Sex".eu sunt virgina el nu..si apreciaza asta foarte mult.vrea sa ne iubim dar mi-e mi frica .. si nu doar frica ci si rusine de corpul meu..am sanii ...

Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

din 10 iul 2007 20:02 de Buburuzza

se poate sa fi facut testul de sarcina prea devreme.. eu zic sa il repeti peste o saptamana sau 2..si daca iese negativ nu cred k ar fi probleme de ingrijorare :p

Re: Nu am avut niciodata prietena

din 10 iul 2007 20:00 de Buburuzza

ar fi bine sa ii spui adevarul..sunt sigura k va aprecia foarte mult lucrul acesta.daca va tine cu adevarat la tine nu cred k va fi o problema :) mult succesc

Re: Re: disco

din 10 iul 2007 19:41 de ExoticDream

Nu rade, mai, nici nu stii pentru cati adolescenti privesc discoteca sau clubul ca rampa de lansare in societate, cam cum erau balurile pe timpuri! Pentru ei este esential "sa dea bine"!!!!! Daca nu se remarca, sunt terminati, nu [i]cool, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2228 din 3732
«   1 ... 2225   2226   2227   2228   2229   2230   2231 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare