Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Zoofilia din 9 iul 2007 21:13 de dorinda
Adica vrei sa spui ca ciobanu' de la stana, cand ii vine chefu', ia o oaie sau o capra si o...? Dar ce sa face daca nimereste un tzap? Sau un berbec? Bine, cu asta e mai usor, ca are coarne...il poate deosebi de o oaie.
Eu n-am auzit de nici ...
Re: Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a zi din 9 iul 2007 19:01 de Dudu
My God, chiar ma gandeam cum sa rup monotonia: tu ai incercat, sa fie asta singura cale? Eu aveam alte chestii in minte, dar probabil sunt depasita....
n-am zis neaparat ca e singura metoda dar din cand in cand nu strica o rupere de ...
Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a zi din 9 iul 2007 18:37 de ExoticDream
My God, chiar ma gandeam cum sa rup monotonia: tu ai incercat, sa fie asta singura cale? Eu aveam alte chestii in minte, dar probabil sunt depasita....
Oh, noooooooooo...... te pomenesti ca cineva ma drogheaza sistematic pentru ca de vreo ...
Re: Intrebari pentru din 9 iul 2007 18:31 de ExoticDream
[b][i]Vezi ca subiectul pleaca la "Adolescenta" intrucat se refera la "prima data"!!![/i][/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Se poate? din 9 iul 2007 16:15 de Dudu
=)) ata e posibil sa nu se rupa nici dupa ani buuuni de sex fara caciulita (cunosc un tip .. :-` ):zorro:
Re: Re: Re: Se poate? din 9 iul 2007 16:03 de costel
Pai ma interesa daca folosesc prezervativ se rupe ata?asta vroiam sa aflu:)mc pt sfaturi......................nu se rupe,o poti face si fara prezervativ
Re: Re: Sex oral din 9 iul 2007 15:49 de Dudu
hmm.. chiar nu is de acord.. daca nu e permis sa se dea linkuri sa cenzureze adminii, dar ... http://trilulilu.ro/vlad/74bee87a0bebca
mai in gluma, mai in serios, is chestii f adevarate ;)
La inceput chiar tre sa fii f atent la ...
Re: Greata de la sex oral... din 9 iul 2007 15:40 de Dudu
Pune si tu ceva pe ea.. acolo.. frisca, budinca, gem ;) :devil: si poate nu o sa mai :x :p
btw.. nu a incercat deepthroat la inceput nu? daca nu are experienta.. si nu stie exact cum sa faca clar ca i se face greata
Re: Sida/Hiv din 9 iul 2007 14:44 de katherine
si...facand abstractie de restul conversatiei ideea este ca:
1. Nu prea mi-a convenit ca ai putea crede asa ceva despre fata pe care o recunosti drept prietena ta - poate este doar o persoana cu care ai o relatie exclusiv fizica dar tot nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 iul 2007 14:34 de katherine
I'll be his grand master chief if I have to :D:D numai sa puna mana sa scrie odata! This is my pet subject! :lol::p
Re: Re: Re: Re: Re: Sida/Hiv din 9 iul 2007 13:58 de katherine
Cred ca nici daca te-ai uita la cuvintul "crippled" in dictionarul englez-roman toata ziua nu ai intelege ironia asa ca nici n-are rost sa te agiti ,,desteptaciunea pamantului"...
Re: intrebare (cat mai rpd va rog) din 9 iul 2007 13:11 de l0st_soul
Daca atunci cand a luat Postinor, l-a luat corect(prima pastila in max 72 de ore de la contact si a doua la 12 ore) si nu ati mai avut nici un contact sexual neprotejat. Atunci nu ai motive de ingrijorare, probabil e doar o dereglare hormonala ...
Re: Sex versus dragoste in anotimpul cald.... din 9 iul 2007 10:14 de dorinda
Nu, dar avand in vedere ca vara toata lumea se dezbraca...e si normal. Zilele trecute am vazut un tip de vreo 30 de ani care avea o pereche de pantaloni atat de scurti incat i se vedea aproape jumatate de fund..si defila cu el prin piata, de ...
Re: Virgina sau nu? din 9 iul 2007 02:01 de raluki_rtz
[b]dupa experienta mea,nu prea cred ca te-a dezvirginat,n-ai cum sa nu simti,asta e sigur,si pana la urma tre sa te gandesti ca daca penisul a intrat doar putin asa cum ai zis tu,himenul este elastic la toate femeile,mai mult sau mai putin,dar pana ...
Sex versus dragoste in anotimpul cald.... din 9 iul 2007 01:25 de ExoticDream
A venit vacanta si, statistic vorbind (adica urmarind ponderea subiectelor pe diferite sectiuni ale site-ului nostru), constat o crestere accelerata a interesului fata de sex si lasarea in umbra a oricaror altor preocupari. Daca despre dragoste si ...
Re: : : Re: greata de la sex oral. din 8 iul 2007 20:09 de dorinda
Na, scuze acum, dar mama ei e dusa rau de tot. Daca ii cumperi de ziua ei o pluta, cu siguranta o sa fie tare fericita. :p
Acum sa trec la lucruri mai serioase. Dupa 45 de ani, parintii se schimba foarte greu. Probabil ca si ei au primit ...
: : Re: greata de la sex oral. din 8 iul 2007 12:26 de eu
Hm..chiar nu stiu cu ce sa incep..
Deci.. sex oral aproximativ 1 data pe saptamana..sex normal 1-2 ori pe luna..s-a mai intamplat si doar de 1 singura data pe luna..
Eu rezist..am rezistat si cand era virgina si am asteptat-o ..o mai astept si ...
Re: Re: Re: Re: : Re: greata de la sex oral. din 8 iul 2007 01:57 de ExoticDream
Ar fi interesant de stiut cati ani are prietena ta. Daca ai insistat sa faceti sex inainte ca ea "sa fie pregatita", cum se spune, nu este de mirare ca nu tine inca pasul cu dorintele/nevoile tale. Se prea poate sa fie o fiinta ceva mai rece in ...
Re: Sida/Hiv din 8 iul 2007 00:55 de katherine
Dar ea de la tine?
Re: greata de la sex din 7 iul 2007 23:54 de dorinda
O, Doamne! Mai exista astfel de parinti pe lumea asta? Cred ca daca ii intrebi pe ei ce au facut pana sa se casatoreasca...s-ar putea sa te sperii. Da-i ceva de baut tatalui fetei si iti spune tot. Incearca sa vorbesti cu ei...ca poate nu-s ...
Pagina 2230 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||