Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum te refuza femeile

din 19 iul 2007 09:28 de SORIN28

[b] “Stii, esti ca un frate pentru mine!”[/b] -> Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani . [b]“Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta.”[/b] -> Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi? ...

Re: Re: Atingerea vaginului cu degetul -> Postinor

din 19 iul 2007 08:59 de JuiceBoy

Eu optez pe varianta, e mai tanara, si ii e frica de identitatea ei sa nu se duca de rapa... On-Topic : Mama draga, daca omu ala te atinge la pasarica, nu iese copil, ci iese belea, k dak le are, te excita... si totusi, tu crezi k la baieti le ...

Re: Re: Re: problema mare ,need help

din 19 iul 2007 08:53 de JuiceBoy

Frate... daca nu ai ejaculat in ea, nu trebuie sa te mai sperii... pentru ca in exterior ea n`are ovule care sa fecundeze... deci clar nu e insarcinata. ca sa te asiguri tu totusi, mai fa`i un test de sarcina peste o saptamana :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fa

din 18 iul 2007 23:59 de dorinda

Si ce nume ii dai?

Re: Nu ma satisface ! De ce??

din 18 iul 2007 23:53 de dorinda

M-as mira daca tipul asta te-ar iubi cu adevarat...ca daca te-ar fi iubit...s-ar fi straduit sa te multumeasca. Sau poate e doar prea egoist.

Nu ma satisface ! De ce??

din 18 iul 2007 22:58 de guestus

Suntem impreuna de 1 an si jumatate.Avem o relatie buna.In pat insa,nu merge,pur si simplu. Eu vreau un preludiu,el se multumeste cu 2-3 saruturi pe ici pe colo..Asta e stilul lui poate. La penetrare ce sa mai zic..eu pot avea orgasm doar daca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fe

din 18 iul 2007 17:47 de Nekunoskuta

Daca te ajuta infiintam un club in care sa te incurajam :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele

din 18 iul 2007 17:39 de ExoticDream

Eu zic sa nu faci prostia asta, oricat ai vrea, nu ai sa poti trai intr-o minciuna continua o viata intreaga. Daca vei pacali o fata si ii vei face un copil, dragostea probabil ca tot nu va veni si, indiferent cat de... casatorit vei fi, in lipsa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferen

din 18 iul 2007 12:45 de dorinda

Asta nu e o solutie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferenta i

din 18 iul 2007 12:20 de VladX

dar daca.. cu urmatoare fata care ma intalnesc..incep sa ii fac cadouri..sa o rasfat la maxim.. apoi cand o pacalesc sa ajung in pat la ea..din greseala..ma scapa.. si ii fac un bebe.. teoretic..ar trebuie sa invete sa ma iubesca intr-un final no? ...

Re: Intrebari despre penis

din 18 iul 2007 01:52 de za'one

1) Sa-nteleg ca tie nu ti-a crescut deloc, pana acum? 2) Ti-as spune cat de mare tb sa fie, dar ma tem ca nu te-ar ajuta prea mult... eu stiu marimea aia doar in inch. :ninja:

Re: Re: Imobiliare

din 18 iul 2007 01:48 de za'one

Poate ca "rebreanul" din el vede o varianta mai moderna a romanului cu pricina. Ion si Ana (contemporani) fac sex pe centrala termica! Am fost acum sa ma uit la centrala mea, dar nu prea intrezaresc eu posibilitati de asa ceva. Poate ca amicul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferenta intre

din 17 iul 2007 20:48 de Nekunoskuta

Tu, asa cum te-ai "format" de-a lungul anilor nu mai ai ce face. Ori astepti nebuna care face o mare pasinue pentru tine dupa numai o intalnire si in timp te indragostesti de ea ori astepti nebuna care vede dincolo de aparente. Un barbat care a ...

Re: Intrebari despre penis

din 17 iul 2007 17:44 de ExoticDream

[b][i]Diseara "penisul" va pleca la sectiunea "Adolescenta", ne-am inteles?[/i][/b] ;););)

Re: Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste?

din 17 iul 2007 17:34 de ExoticDream

Esti tare rasfatata.... Toata lumea te-a sfatuit sa-l lasi sa-si vada parintii fara sa-l terorizezi cu scene de gelozie nebuna. Daca avea de gand sa te insele, nu ti-ar fi propus sa plecati impreuna (ar fi o idee sa incerci sa fortezi un pic ...

Re: Re: Re: Cum fac fetele diferenta intre barbati

din 17 iul 2007 17:13 de ExoticDream

Uneori o fata inghesuita in fel si chip de un baiat care vrea neaparat o relatie si care ei nu-i starneste interesul de nici un fel (nu o atrage ca inteligenta, personalitate, idei, caracter, educatie, apucaturi, nu il place fizic etc.) se simte ...

Re: Imobiliare

din 17 iul 2007 16:24 de dorinda

Daca era in Bucuresti sau Iasi, ma interesa. Asa..nu merci.

Re: Incredibil si foarte Dureros!! Dragostea te Om

din 17 iul 2007 11:53 de Coracao

am cititpe undeva ca daca o fata se masturbeaza reuseste sa aiba orgasm mai usor...deci nu cred ca ar trebui sa fie aia problema...

postinor

din 17 iul 2007 02:51 de MeTzzz

poti sa mai astepti vreo 2 zile si daca tot nu`i vine poti sa ii cumperi un test de sarcina :) eu m`am speriat odata ca i`a intarziat o saptamana, cu toate ca folosisem prezervativul. Ea credea ca s`a spart , dar nu s`a intamplat nimic. i`a venit ...

Re: Am si eu doua intrebari.....

din 16 iul 2007 19:07 de valentine

Cu aproximatie (dar in general difera de la persoana la persoana),pana undeva in jurul varstei de 20-21...si ma refer la cresterea si in grosime si in lungime,ca una dintre marimi se poate oprii din crestere mai devreme :) Iar in legatura ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2224 din 3732
«   1 ... 2221   2222   2223   2224   2225   2226   2227 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare