Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cat de sigure sunt!?

din 21 iul 2007 13:14 de Right

Multumesc oricum pana acum eram doar ingrijorata acum iar am sufletul in gat pentru ca trebuia sa imi vina pe 14 daca il aveam regulat si pe 18 pt ca deobicei mi se decaleaza cu doua zile...cei drept in ultima vreme am foast foarte stresa si au ...

Re: Oare sunt prea pretentioasa?!..

din 21 iul 2007 10:52 de Nekunoskuta

Toate suntem la fel, intai ne atrage fizicul apoi dam o sansa sa cunoastem si restul. Ideea e sa nu exagerezi cu cerintele. Poate ce te atrage pe tine fizic nu ma atrage pe mine sau pe alta deci nu pot concluziona ca esti pretentioasa. Si eu dau o ...

Re: O intrebare

din 21 iul 2007 10:48 de Nekunoskuta

"e un bou" "e un mare bou si tampit pe deasupra" "unde oare mi-am pus bluza aia sa o impachetez acum cand plec?" "deci....il dau pe el afara sau plec eu la mama?" "sa traiasca in salbaticie animalul daca tot ii place sa loveasca ...

Re: O intrebare

din 21 iul 2007 08:51 de SORIN28

:blink: - "a fost o intamplare/greseala" - "sigur nu o sase mai intample" - "nici eu nu l-am lasat si l-am enervat si mai mult decat era" - "ei lasa ca parca nu a fost chiar asa de rau" :devil: - "daca o mai face inca o data dau si ...

Re: Re: Nu ma satisface ! De ce??

din 21 iul 2007 08:44 de SORIN28

Ba da, simte si el placere doar ca e placerea de face sex cu "una" si nu placerea de a face dragoste cu iubita :ok: e o mica(sau mare) diferenta. Probabil ca preludiul(pentru el) este drumul de la masina pana in casa. La cum ai spus tu ca ...

Re: Re: Cum te refuza femeile

din 21 iul 2007 02:40 de ExoticDream

Daca salariul minim pe economie o multumeste, nu stiu despre ce cariera poate fi vorba. Ideal ar fi ca dragostea si cariera sa se imbine (chiar daca se intampla unori ca initial sa existe un mic decalaj), in exemplul citat fatuca nu reuseste sa ...

Re: Oare sunt prea pretentioasa?!..

din 21 iul 2007 02:28 de ExoticDream

Daca iti imaginezi ca vei gasi un supermodel care sa fie si inteligent, sincer, bine crescut, cult, romantic, fidel etc., atunci ma tem ca iti plac prea mult povestile cu Feti_Frumosi_si_Destepti. Trezeste-te, perfectiunea nu exista in acest ...

Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 21 iul 2007 01:10 de stroiaioanpo

Stai pe fundu tau, ii minora si gata. Situatiile astea is pur si simplu penibile in care un baiat nu-i in stare sa-si gaseasca o fata si se da la altele cu 10 ani mai mici. Daca erai batran si bogat ca multi bosorogi atunci te intelegeam, da ...

Re: Dragoste....oare?

din 20 iul 2007 21:46 de ExoticDream

Cati ani aveti? Dupa 4 luni de relatie, poate fi devreme pentru a fi siguri de iubire, mai ales daca nu puteti nici macar sa aveti o discutie serioasa despre voi. Este teribil de dubios ca ocoleste subiectele esentiale, comunicarea intre voi ...

Re: Dezvirginare cu prezervativ?

din 20 iul 2007 21:15 de ExoticDream

Dezvirginarea nu are nici o legatura cu prezervativul! Te dezvirginezi daca ai un contact sexual cu penetrare, indiferent care este forma de protectie folosita! :cat::cat::cat:

Re: Re: Nu ma satisface ! De ce??

din 20 iul 2007 21:12 de ExoticDream

Solutia este cea pe care ti-a sugerat-o Nekunoskuta: intai in "stilul" tau pana la orgasmul tau, apoi in "stilul" lui, pana la orgasmul lui. Discuta cu el deschis problema. Daca nu este receptiv si nu are nici un gand sa schimbe ceva, inseamna ca ...

Dezvirginare cu prezervativ?

din 20 iul 2007 21:11 de talibanu

buna tuturor. as dori sa va adresez o intreb ceva (pur si simplu nu ii gasesc explicatia) :wacko: daca fac sex cu prezervativu pus pe penis pot sa ma dezvirginez :love:? bafta la toti !!!

Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce??

din 20 iul 2007 13:05 de Nekunoskuta

Ce e de facut? Daca te-ar iubi i-ar pasa si ar face asa cum iti place tie ca sa termini apoi ar avea si el orgasm asa cum ii place lui. Simplu, nu?

Re: Cat de sigure sunt!?

din 20 iul 2007 13:04 de Nekunoskuta

Daca ti-ai facut doua teste siguranta este destul de mare. Intarzierea e posibil sa apara din multe alte cauze.

Re: Re: dragoste....oare?

din 20 iul 2007 11:14 de joanna

l-am sters de nenumarate ori, tocmai ptr a nu fi tentata sa-l sun.. pana la urma o face el...asa ca acum sunt pasiva...

Re: Cum te refuza femeile

din 19 iul 2007 20:20 de dorinda

Draguta pledoarie, dar la mine nu se potriveste. :p

Re: dragoste....oare?

din 19 iul 2007 20:18 de dorinda

Si nu-l suna. Daca o face el, bine, daca nu, da-l incolo. Daca nu poti sa te abtii, lasa telefonul undeva sau cuiva...sau sterge-i numarul.

Re: dragoste....oare?

din 19 iul 2007 20:15 de dorinda

:D Imi suna cunoscut subiectul asta...am patit-o si eu acum ceva vreme. Tipul ala tine la tine pana la genunchiul broastei, adica deloc. Nu te lua dupa el. Zice ca te iubeste si de fapt nu e asa. Poate se amageste singur...Oricum, daca tii ...

Dragoste....oare?

din 19 iul 2007 19:02 de joanna

Am o relatie de aproape 4 luni cu un tip...el e putin mai mic ca mine (cu 6 luni), dar nu este o problema..pe mine chiar ma incita acest lucru :rolleyes: "relatie" ii pot spune numai daca ma gandesc la intalniri...care sunt de fapt o data sau de 2 ...

Re: raspuns

din 19 iul 2007 14:36 de sparky

Buna ziua / saru` mana :D am si eu cateva intrebari: 1. doare tare prima data? (atat la baieti cat si la fete) 2. am inteles ca daca folosesti prezervativ nu se mai rupe ata... e adevarat? si daca da... doare? 3. la ce varsta ar fi o fata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2223 din 3732
«   1 ... 2220   2221   2222   2223   2224   2225   2226 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare