Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re

din 26 iul 2007 03:19 de dorinda

Si da zici ca daca e vb de palme .. ii arati usa..dar daca esti la casa lui? .. daca ai un serviciu in care conteaza sa fii cu familie..daca is copii la mijloc? .. eu zic ca o sa induri pentru asa ceva..ca na astea sunteti voi.. O femeie fara ...

Re: Re: Zilele fertile

din 25 iul 2007 18:57 de Nekunoskuta

Completare: deci, daca ti-a venit pe 8, zilele fertile sunt intre 18 (8+10) si 25 (8+17). Plus 2-3 zile inainte si 3-4 zile dupa deci intre 15 si 29. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2007 18:53 de Nekunoskuta

Chiar mi-e lene sa comentez. Epoca de piatra!

Re: Re: Ati fost la hotel Calipso din Halkidiki?

din 25 iul 2007 18:25 de VladX

saru`mana pt siteuri .. si de vrei sa mergi e ieftin.. nu sh ce firma e .. un amic a gasit oferta..da e 260 euro de persoana in care e inclus ..drum, cazare la hotel de 3 stele, piscina hotelului + micul dejun.. iti mai ei 240 euro de cheltuiala.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2007 18:21 de VladX

dap .. mai multa influentza asupra unui barbat decat femeia .. eu consider ca o are anturaju.. si e imposibil.. mai ales in romania noastra sa nu fie unu complexat/singur/ciudos..care la un festival .. la o petrecere de birou ..la un pahar de ceva cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

din 25 iul 2007 17:52 de ExoticDream

Apreciez sinceritatea, frumos din partea ta sa-i previi pe "astia mici" ce ii asteapta, insa viata este compusa din suma actiunilor noastre, daca unul din zece nevinovati reuseste sa convinga un betiv/curvar/violent/pervers sa se schimbe macar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebar

din 25 iul 2007 14:26 de ExoticDream

Daca a fi civilizat inseamna a fi copil/imatur, m-am lamurit cum gandesti. Degeaba esti tu experimentat daca viata "te-a invatat" sa aplici corectii cu pumnul, palma, batatorul sau vatraiul femeii care ti-a gresit. In alt post te mirai de ce nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 25 iul 2007 14:12 de ExoticDream

Vina este una, iar pedeapsa este alta. Daca tot "ne dam" civilizati, nu de-abia coborati din pom si cu circumvolutiuni relativ netede, nu trebuie sa reactionam pur instinctual, precum omul cavernelor, in clipa in care am constatat (si verificat) ...

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 25 iul 2007 10:33 de BicaMan

Uite cam asa se procedeaza, daca ai vreme sa incerci cu toate fetele dintr-un club sigur o sa ti mearga ...:(tehnica garantata) tu: Acum ca ne stim numele, ce zici de o partida de sex ? (daca vei spune pe un ton comic n-ai sa f*** nici pe jesus)

Zilele fertile

din 25 iul 2007 02:59 de alinutza

eu ma protejez.folosesc prezervativul.pilule nu as vrea sa incep chiar de acum.am doar 17 ani. doar ca aseara am vrut sa incercam si fara sa vedem cum e. noi ne-am inceput viata sexuala de aproximativ o luna. nu am mai incercat fara decat aseara.si ...

Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa

din 25 iul 2007 02:56 de ExoticDream

Nimeni nu spune ca o relatie de iubire inceputa pe net trebuie sa ramana acolo (asta poate fi valabil in cazul unei simple prietenii), partea virtuala constituie doar prima faza, atat. Farmecul atingerilor, plimbarilor, comunicarii face to face ...

Re: Re: Re: Re: Re: postinor!

din 25 iul 2007 02:44 de Draculiana

Wow, ati ajuns sa utilizati postinorul si avortul ca metode de contraceptie. Mai administreaza-ti postinor si in continuare, dar sa nu te miri mai tarziu ca vei avea probleme endocrinologice si hormonale extrem de grave (ex. adenom hipofizar - ...

Re: viata sexuala si menstruatia

din 25 iul 2007 02:27 de Draculiana

Din cate stiu, pot exista usoare dereglari hormonale dupa primul contact sexual. Ciclul lunar se va regulariza dupa o perioada de timp, daca nu te-ai confruntat cu probleme pana acum. Daca te-ai protejat in timpul actului sexual, nu ai de ce sa ...

Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa par

din 25 iul 2007 01:37 de karlytaaa

Unele persoane se si casatoresc insa nu toti avem norocul sa ne intalnim iubirea pe net.... Ce se intampla cu asa zisa relatie dk acea comunicare excelenta existenta online dispare brusc in momentul intalnirii? Toate iluziile, visele pentru o ...

Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa parerea

din 24 iul 2007 22:22 de ExoticDream

Depinde de la caz la caz. Inainte de a da un raspuns negativ intrebarii "Este posibil sa te indragostesti pe net?", gandeste-te ca in viata reala exista sanse la fel de mari de a confunda lucrurile. Sa despicam putin firul in patru... Ce ...

Re:

din 24 iul 2007 21:28 de verdiuc

1.Nu am citit acolo asta,ci am auzit-o de la cineva la care am tinut,si am bagat la cap,dansa fiind plina de zicale de-ale vietii. 2.Si daca as fi citit,nu cred ca era o problema,mai ales ca tu ma acuzi ca nu citesc deloc.

Re: Re: Re: Re: postinor!

din 24 iul 2007 13:07 de angelika

atunci oricum toata viata sexuala este un risc continuu..indiferent daca iei pastile..ca poti uita sa iei una la ora fixa si te-ai ars sau se poate rupe prezervativul si sa nu0ti dai seama.... asa ca nici o metoda nu este 100% ...

Re: Este normal sa faci sex oral?

din 24 iul 2007 10:28 de LUNA_

nu evb de iubire sau altele cum spunea altcineva,,,e vb de reactia organismului,,,):(nu insaeamana daca cand ii faci sex oral tre sa taci sa o faci in continuare ca nu esti obligata:((fiecare simte sau nu placere,,ar trebui sa vb deschis cu ...

Re: Nu ma satisface ! De ce??

din 24 iul 2007 10:25 de LUNA_

pai acuma depinde si daca l iubesti sau nu,,,aca l as iubi as incerca sa vb c el si sa l adc pe calea cea buna,,,da ma gandesc si la sex oral daca normal nu te satisaface:d:)daca nu merege si nu te asculta si l intereseazaa numa placerea sa ...

Re: Doar sfatul si votul adminilor e binevenit!!!

din 24 iul 2007 03:35 de ExoticDream

Topicul nu intruneste caracteristicile necesare pentru a fi impachetat si trimis la "Aberatii/Caterinci", asa ca va ramane aici, intrucat juna despre care ne povestesti este adolescenta. Nu stiu insa cum rezolvam cerinta ta legata de admini... ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2221 din 3732
«   1 ... 2218   2219   2220   2221   2222   2223   2224 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare