Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Prea mic. Help ! din 30 iul 2007 20:21 de VladX
nu te lua dupa el ca minte.. asta e .. cat timp ai limba si degete .. putin cap pe umeri .. poti compensa.. iar cu operatia..cica nu castigi mult..2-3 cm maxim auzi
P.S. arta kamasutra a fost descoperita de indieni .. care au o medie de 9-10 ...
Re: Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd din 30 iul 2007 19:59 de ExoticDream
Daca vorbesti de un caz real, cam cat timp a durat "povestea" pe net (cat a trecut din clipa in care s-au cunoscut pe net si pana in momentul intalnirii live)? Ma gandesc ca este dificil sa pari intr-un fel si sa fii altfel.... o gramada de ...
Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa din 30 iul 2007 19:23 de wave
In alta ordine de idei..... voi stiti cazuri in care o indragostire pe net s-a topit in urma intalnirii live? Daca da, de ce?
:love::love::love:
...pt ca ea parea o alta persoana decat cea de pe net iar el cu aceeasi identitate prin care ...
Re: Prea mic. Help ! din 30 iul 2007 18:41 de valentine
Din punct de vedere medical nu e deloc grav...din punct de vedere sexual cam e.
Poti sa ai o relatie sexuala normala,dar doar cu anumite tipe...cele mai multe o sa li se taie tipla destul de repede daca nu chiar din prima...
Cat despre ...
Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa par din 30 iul 2007 17:13 de ExoticDream
Cand distanta este ucigatoare, Internetul reprezinta una din modalitatile de comunicare (alaturi de clasicele scrisori, telefon etc.), avand numeroase avantaje: este la indemana, nu costa (presupunand ca il ai pentru scopuri educative), dispune ...
Re: Re: Re: Re: Re: despartire... ajutor! din 30 iul 2007 16:53 de ExoticDream
O viata "sentimentala" tumultuoasa a avut iubita ta, acum in varsta de 16 ani! "Vreo" 3 tipi inaintea ta, pe urma tu timp de 8 luni, acum ALA de pe net, nu sta degeaba fatuca asta, in afara de relatii o mai avea timp si pentru altceva? Te apuca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr din 30 iul 2007 16:37 de ExoticDream
Eu nu inteleg de ce se plange de situatie daca se complace in ea!
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Ce sa fac pentru a mentine bronzul? din 30 iul 2007 16:31 de ExoticDream
Tipul de ten face si.... nu (mai) face totul, in ultimii 20 de ani lucrurile au.... involuat din acest punct de vedere (faptul are explicatii stiintifice, din cate stiu). Cand eram mica, stateam la mare cate 20 de zile, fara pregatire "de-acasa" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos din 30 iul 2007 15:54 de Nekunoskuta
Clar va folositi doar pentru sex.!!! Eu nu inteleg de ce te complaci in situatie daca te plangi de ea?
Re: Re: Re: despartire... ajutor! din 30 iul 2007 15:53 de Nekunoskuta
Ea cati ani are?
Eu banuiesc faptul ca s-a trezit intr-o relatie cam lunga (parerea ei), i se pare ca devine serioasa si nu stie ce sa faca. Pe de o parte ar vrea sa continue pentru ca tine la tine, pe de alta parte crede ca pierde viata frumoasa ...
Re: Ce sa fac pentru a mentine bronzul? din 30 iul 2007 15:47 de Nekunoskuta
Pai daca ti se ia pielea cum mai vrei sa pastrezi bronzul? Poate doar cu super glue :D
Ideea principala e sa stai la soare ponderat si sa folosesti lotiuni adecvate. In rest...tipul de ten face totul!
Inainte de a pleca la mare recomand ...
Re: Dragoste....oare? din 30 iul 2007 13:18 de nypd
esti "naiva", dar probabil ca asta meriti.
dumneavoastra femeilor de obicei ii "iubiti" pe cei care, mai pe romaneste, intretin cu voi raporturi si-i doare fix in *** de voi.
pe-astia care sunt oameni ii credeti fraieri.
da ia zi de batut te ...
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 30 iul 2007 01:50 de nemesis
Pot sa nu fie de acord, e opinia lor, o ascult (in cazul in care nu devine jignitoare) si... ramane decizia mea. [b]Nu este vb de a o alege pe ea sau pe el, este vorba de a te alege pe tine, de a-ti urma visul, de a avea incredere in opinia ta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 30 iul 2007 00:23 de dorinda
Mai fata, tu la 27 de ani ai tai inca mai crezi ca tot ce zboara se mananca? Nu vezi ca ai dat peste un boou care nu merita nici macar sa-i arunci o privire dispretuitoare? Deschide ochii, gandeste cu capul, nu cu inima si vezi pe cine ai in ...
Re: despartire... ajutor! din 30 iul 2007 00:16 de dorinda
La cei 17 ani ai tai, e cam devreme sa faci atatea compromisuri. Daca fata nu te mai vrea, las-o in pace. Gaseste-ti alta. Majoritatea celor de varsta ta nici nu stiu ce-i aia o relatie serioasa, iar tu...distreaza-te, dar sa nu ajungi sa sari ...
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 29 iul 2007 23:47 de Diana
pot decide si parintii in cazu in care noi nu suntem siguri in sinea noastra..si dak nu suntem siguri in sinea noastra inseamna k nu suntem pregatiti pt casatorie..cel mai bine mai asteptam in cazu asta...
Re: Re: Care sunt pozitiile preferate ale baietilo din 29 iul 2007 19:05 de andradaa
ce a intrebat fata shi ce raspunzi u :-w... :D hai raspunde shi u k nu e singura interesata de raspuns ;;)
Re: Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 29 iul 2007 16:56 de joanna
da, lipsa comunicarii ma deranjeaza cel mai mult. din cate mi-am dat seama s-ar putea sa aibe probleme cu familia...probleme de alt gen..dar astea le deduc eu pentru ca nu imi spune.
de fapt nici eu nu ii spun anumite lucruri...
poate este o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste.. din 29 iul 2007 16:48 de joanna
daca nu era nici bun la pat, chiar nu ma mai uitam la el nici cu spatele...
Re: Care sunt pozitiile preferate ale baietilor in din 29 iul 2007 12:52 de akilawolf
[b]depinde,de dorinta partenerei,sunt multe si placute dar nu tine numai de pozitie,eu zic pina la pozitie sunt 2,3 etape daca le sari nu mai are nici un farmec[/b]
Pagina 2219 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||