Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Intalnirile in ziua de azi....

din 4 aug 2007 03:42 de ExoticDream

Dupa parerea ta, "frica" de intalnire are ca substrat fitele sau faptul ca baiatul nu are masina si/sau bani? Pe langa fitoasele acelea, mai exista cel putin inca doua categorii: fetele care te refuza pentru ca nu te plac, insa se jeneaza ...

Re: Ma iubeste sau nu?

din 4 aug 2007 03:24 de ExoticDream

O luna de zile de a fi impreuna nu inseamna cine stie ce daca pana in clipa in care ati decis sa formati un cuplu nu ati fost macar amici sau, si mai bine, prieteni apropiati. Nu prea va cunoasteti unul pe celalalt, iar din subiectele pe care le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bruneta sau bl

din 4 aug 2007 00:56 de dorinda

Si ce te opreste sa nu scrii cum trebuie? Lenea?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: bruneta sau bl

din 4 aug 2007 00:52 de valentine

Daca imi dau silinta te asigur ca gramatica mea e foarte ok;)

Re: Intalnirile in ziua de azi....

din 4 aug 2007 00:25 de dorinda

Prefer ultima varianta...nu-mi plac fitosii si nici cei imbracati in roz...parca-s homosexuali. Dar...ceva bani nu strica...nu poti sa mergi la o intalnire fara un ban in buzunar, nu? Oricum, banii sunt pe locul doi, pentru ca nu poti cumpara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pretentioasa?!.

din 3 aug 2007 19:41 de Nekunoskuta

Meriti ceva mai bun pentru ca esti frumoasa? Doar pentru asta? Daca atunci cand cineva te pune sa te descrii tu evidentiezi doar partea fizica se cheama ca esti superficial ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pretentioas

din 3 aug 2007 17:40 de baby18

"Tu poti fi draguta...dar hai sa ne gandim asa.....ce ramane si ce trece....Iubirea sigur ramane...daca e adevarata....dar frumusetea e ce'l mai trecator lucru in lumea asta...." eu nu am zis ca dak am pretentii d.p.d.v fizic nu ma intereseaza si ...

Intalnirile in ziua de azi....

din 3 aug 2007 15:50 de ThroughRain

De ce in ziua de azi fetele sunt "fricoase" sa spun asa, de o intalnire? Totdeauna cand ar fi sa am o intalnire, sau sa ies undeva cu o fata, ea gaseste motive peste motive doar sa nu o faca. As vrea sa stiu si eu daca mai exista fete cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pretentioasa?!.

din 3 aug 2007 15:38 de ThroughRain

Tu poti fi draguta...dar hai sa ne gandim asa.....ce ramane si ce trece....Iubirea sigur ramane...daca e adevarata....dar frumusetea e ce'l mai trecator lucru in lumea asta.... ipotetic sa zicem ca doamne fereste ai un accident...si nu vei mai ...

Re: Re: ma iubeste sau nu?

din 3 aug 2007 13:54 de baby_doll

Adevarul este ca nici mie nu imi place sa ma duc la el acasa,stiind ca imi mint parintii,lucru care nu l-am facut niciodata pana acum.Intotdeauna am fost foarte sincera cu ai mei pentru ca eu zic ca asa se rezolva mai bine lucrurile si ma pot ...

Re: ma iubeste sau nu?

din 3 aug 2007 12:52 de Nekunoskuta

In primul rand, imi pare tare rau ca la 16 ani inca gandesti asa copilareste. Dupa "aproape o luna" nu poti spune ca iubesti pe cineva. Va placeti recirpoc, exista o atractie intre voi, poate chiar de natura sexuala (din partea lui). Eu nu ...

Ma iubeste sau nu?

din 3 aug 2007 11:59 de baby_doll

am un prieten de aproape 1 luna.el zice ca ma iubeste si il doare cam tot ce fac,sau cel putin asa zice el.la inceput eram doar amici dar dupa ce am fost la el acasa de vreo 2-3 ori am inceput sa ne apropiem.Eu sunt virgina si a zis ca ma ...

Re: : Re: Re: Re: Ce ar trebui s

din 3 aug 2007 11:39 de Nekunoskuta

Sa presupunem ca va casatoriti anul viitor. Unde veti locui? La el nu, la tine nu, unde? Pentru ca va trebui sa locuiti impreuna, nu? Cat despre ideile lui Vali, eu te sfatuiesc sa nu le bagi in seama. Un baiat daca nu vrea sa se insoare anul ...

Re: : Re: Re: Re: Ce ar trebui s

din 2 aug 2007 23:13 de dorinda

Ciudat! Mai stiu eu pe cineva, un barbat care s-a "maritat"...adica...s-a mutat la nevasta-sa...el n-are nimic, decat masina. Si nimeni n-a zis niciodata nimic rau de el. Iar iubitul tau e bleg..in loc sa vina la tine, unde e mai linistit, ...

Re: Re: Re: bruneta sau bl

din 2 aug 2007 22:47 de dorinda

Am zis eu asta? Mie imi place cum imi sta asa...si de-asta spun k nu m-as face blonda, nu ca as fi mai frumoasa. Ce, daca am zis ca nu-mi place cum ii sta blonda, asta nu inseamna ca o subestimez sau consider ca e mai urata ca mine. Sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui s

din 2 aug 2007 22:39 de dorinda

Si strabunica tot la 16 ani s-a maritat..dar...aici e vorba de un tip. Sunt putini cei care se insoara la varsta asta...pentru ca unii, nici macar la 30 de ani nu se simt pregatiti pentru asta. Dar daca intalnesc persoana potrivita, nu mai tin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui sa fa

din 2 aug 2007 22:25 de valentine

Bunica s-a casatorit la 16 ani:D Eu personal sunt aproape sigur ca are ceva ce nu ii convine la tine... Poate nu te considera destul de frumoasa,poate vrea o femeie care gateste si spala si tu nu te incadrezi si alti multi de poate... Ideea e ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui sa fac dak nu

din 2 aug 2007 17:02 de valentine

Si eu vreau sa ma insor...ce-i asa rau in asta? Ce aveti cu fata daca vrea sa evolueze pe scara valorica a relatiei... Poate i s-a facut chef de gatit,spalat,facut curat,etc.... Singura problema e ca tipul nu vrea si de cele mai multe ori asta e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re::

din 2 aug 2007 13:38 de Nekunoskuta

Ar trebui sa te cred, nu? :p Daca ar trebui sa alegi intre sentimentul ca o faci sa se simta bine si intre sentimentul ca o tii cu o mana de par si cu una de fund si "dai bine"...ce ai alege?

Re: Re: Re: bruneta sau blonda?

din 2 aug 2007 12:13 de fata_din_pov

e un indemn ?:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2217 din 3732
«   1 ... 2214   2215   2216   2217   2218   2219   2220 ... 3732   »

loading...