Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum decurge un avort? din 8 aug 2007 19:47 de andreea
deci sincer..akm nu cred ca mai conteaza durerea ...important e sa iesi tu bine intr-un final...numai sa nu te tzina prea mult la doctor...ca sa nu se prinda parintii tai de ,,bucuria,,ce le-o faci...:(:((ca-i de rau atuncea...ii bine sa il ai pe ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral... posibila dezvirginare? din 8 aug 2007 16:17 de maxima86
Sigur era sange si nu era acolo dinainte.Mie mi se pare si mai ciudat.Dar cum sa apara dupa?
Re: S.O.S.!!! Earth here, doc, do you copy din 8 aug 2007 16:13 de ExoticDream
Roboteii nu mai intra, dar in ultimele zile nici eu nu prea reusesc, primesc tot mai des invitatia de a reveni peste 15-20 de minute.... Se fac ceva lucrari de intretinere?!?
:alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!? din 8 aug 2007 16:05 de Nekunoskuta
Inseamna ca nu te-a penetrat cu nimic deci esti virgina. Interesant este insa cum a aparut picatura aia de sange. Sigur era sange si sigur nu era acolo de inainte? Pentru ca daca a folosit doar limba nu a avut cum sa te raneasca sau sa te ...
Re: Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!? din 8 aug 2007 15:42 de maxima86
Nu am folosit niciodata obiecte sau degete.Deci chiar daca am sangerat sunt virgina?
Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!? din 8 aug 2007 14:47 de Nekunoskuta
Teoretic sexul oral implica limba si organul genital. Deci prin sex oral nu te poate dezvirgina. Nu ai precizat insa daca a folosit de degetele sau obiecte. Atunci exista sansa sa te fi dezvirginat.
Re: Despartire dupa o relatie de 6 ani... din 8 aug 2007 14:44 de Nekunoskuta
Dragoste cu sila nu se poate. Daca din partea lui nu mai exista iubire mai bine te chinui si suferi acum decat sa tragi de el degeaba.
Re: Despartire dupa 4 ani ! din 8 aug 2007 14:35 de Nekunoskuta
Prietena ta e infuentata de noul mediu in care a intrat. Este altceva pentru ea, total diferit de ce s-a intamplat pana acum si poate este putin confuza. Perioada asta in care incepi sa muncesti si sa-ti castigi singur banii este cam dificila daca ...
Re: Guma de mestecat si respiratia! din 8 aug 2007 13:59 de Nekunoskuta
Respiratia urat mirosotoare dimineata o are toata lumea. Mai rau este daca persista toata ziua. Cauzele pot fi stomatologice sau gastrice.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am din 8 aug 2007 02:47 de ExoticDream
Eu n-as fi de parere sa te duci duci la agatat prin parcuri, sa abordezi fel de fel de fete doar-doar "pica ceva", este evident ca un asemenea comportament nu te reprezinta si, pe langa sentimentul pierderii respectului de sine, cu siguranta ai ...
Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste din 8 aug 2007 02:25 de ExoticDream
Relatia voastra a inceput cand erati foarte tineri amandoi... la 16-17 ani, probabil furati de sentimente, dorinte si impulsul de a descoperi una-alta, ati facut "aproape de toate", cum zici tu. Poate a fost prea devreme sau prea repede pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 7 aug 2007 20:33 de Diana
oare de ce le e rusine? pentru k raspunsurile pe care le vor primi or sa fie de genu: "duci lipsa", "gasesteti un baiat", "o sa mori fata batrana" etc..si dak stai si te gandesti...un baiat satisface mai greu o fata decat se poate satisface ea ...
Re: Problema mare.. din 7 aug 2007 16:49 de Stranger_to_love
Ciudate sunt fetele astea.
Sunt mai multe feluri de iubire.Inseamna ca nu te iubeste ca pe un prieten ci te iubeste ca pe un frate.
Re: Re: Cum pot seduce un politist (din nou)? din 7 aug 2007 16:48 de angela
Si prietenul meu e politist:flowers:Si e o persoana inteligenta si deosebita. Recunosc ca se spune despre politisti ca sunt prosti, sau despre blonde ca sunt si mai proaste. Dar in orice domeniu ai lucra: educatie, comert, politie vei gasi si oameni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lichide din sani din 7 aug 2007 16:17 de angela
DU-te la medicul de familie si el va stii unde sa te directioneze. NU mai sta cu gandul ca va trece, pentru ca zona sanilor e cea mai sensibila parte a femeii si daca nu stii ce se intampla cu trupul tau acest lucru poate avea repercursiuni grave in ...
Re: Problema mare.. din 7 aug 2007 16:13 de angela
Daca nu vrea sa faca dragoste cu tine asta nu inseamna ca nu te iubeste, pentru ca iubirea nu sta in sex. Nu inteleg de ce in ultimul an nu s-a mai intamplat nimic???:rolleyes:Ai discutat cu ea de ce in acest an de zile nu a vrut sa faceti nimic? Mi ...
De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste... din 7 aug 2007 01:11 de Vladone
Am si eu o problema..sunt cu o fata de 3 ani de zile..ne iubim mult. Chestia e ca suntem amandoi virgini..avem 19 ani...sunt mai mare ca ea cu 3 sapt...dar ea nu vrea sa facem sex , spune ca ii este frica ca o doare f tare etc. im primi 2 ani am ...
Re: O problema... careia nu i-am gasit raspuns din 6 aug 2007 23:07 de andradaa
am votat shi eu k sa nu te simtzi aiurea :D....aja se intampla mai ....;;) 10 pt curaj :*
Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:13 de Stranger_to_love
Cum ziceammmmmmm.Pai ma duc la o fata in desert si CE II SPUN??????
Da sa nu fie refuzat de prea multe ori.
Si ce legatura are un pusti de 15 ani cu mine??????
As vrea sa vada si fetele ce greu e pt. un baiat sa agate o fata cand ele ...
Re: Nu am din 6 aug 2007 22:05 de dorinda
Eram in parc. Ma relaxam citind o carte dupa 3 ore de meditatii...iar tipu a venit sa ma intrebe daca e banca libera, asta cu toate ca parcul era mai mult gol...si implicit si bancile...
Cum adica multe ca mine? Eu ce am? Sua ti-e frica sa nu ...
Pagina 2215 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||