Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sarcina dupa petting din 19 aug 2007 15:11 de Imortal53
nu stiu dak era sperma ... in mod normal nu ar trebui sa fie ...dar dak cumva in mod accidental ar fi ajuns un strop pe deget se poate sa fi ramas insarcinata? nu am bagat degetu nu stiu cat de adanc ...
Re: Re: erectie din 19 aug 2007 14:33 de Xtreme_girl
sunt deacord cu tine
E normal sa te exciti cand esti langa o fata
Re: sarcina dupa petting din 19 aug 2007 14:18 de Xtreme_girl
da, daca pe degetele tale mai era sperma atunci cand i leai bagat inauntru eu zic ca ar fi bine sa faca un test de sarcina (se gasesc in farmaci):`:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 23:54 de valahus
in ceea ce priveste pe cele sau cei implicati intr-o relatie care sustin ca sexul, contactul sexual este suficient doar zece minute atata vreme cat exista implicatie si sentimente si mai stiu eu ce altceva care sa ii provoace sa aibe timpi de ...
Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 23:40 de valahus
vreau sa fiu mai explicit... femeile cu care merg eu sunt de varste variate, am avut partenere de 20 de ani si partenere de 40, eu sunt undeva la mijloc cu varsta, in ceea ce priveste prestatia mea, cu siguranta nu este vorba de o singura pozitie, ...
Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 21:20 de fgwegfer
Intradevar,tu nu m-ai jignit,dar unii se enerveaza cand vad persoane vorbind aiurea,doar ca sa se afle in treaba.
Nu neg ca sexul nu tine cont doar de durata ci si de tehnica...dar ce ai prefera intre 15 minute (cat stai tu cu prietenul tau) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce adora u din 18 aug 2007 21:12 de gfdgwre
Daca intradevar e frumoasa te asigur eu ca nu renunta...da de obicei nu e:rolleyes:
Re: Relatie sau razboi? din 18 aug 2007 19:50 de johnnitza
Bravo, ai atins puncte tari. multi gandesc si traiesc asa dar nu pot sa se exprime. Ma gandesc daca nu cumva esti fata..:D. Glumesc...Am patit-o si stiu cum e..
Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 19:41 de angela
Esti tu cu o experienta redusa ca sa razi de asa ceva....daca nu ai cunostiinte minime despre ceva nu te mai amuza ca proasta...
quote]
Auzi vezi ca eu nu te-am jignit,da..?Bine ca esti u destept.. Eu imi spuneam propria mea parere pe care o am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce adora un ba din 18 aug 2007 18:01 de Just Eu
Din cate am citit, in general baietii spun ca vor o fata buna,cuminte, sa nu fie vulgara , de treaba..etc.
O doamna in societate dar o c**** in pat, dar am obs ca majoritatea daca sunt pusi sa aleaga intre 2 fete o aleg pe cea c**** si in societate ...
Re: Re: Virginitate din 18 aug 2007 17:42 de fdgertgregfd
Daca imi confirmi ca mesajul nu e la caterinca,iti zic euO:)
Re: Virginitate din 18 aug 2007 17:40 de sdfdsfeew
Da,inca mai e virgin
Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 17:36 de ererwrewrfds
Deci daca cineva iti zice ca a avut un act sexual care a durat mai mult de 3 ore,inseamna ca e probabil un actor din Star Trek sau Star Fuck,nu?
:.:.:.
Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 18 aug 2007 17:34 de gfhfgrtyrt
Esti tu cu o experienta redusa ca sa razi de asa ceva....daca nu ai cunostiinte minime despre ceva nu te mai amuza ca proasta...:.:.:.
Re: Re: Exista dragoste la prima vedere ? din 18 aug 2007 15:35 de angela
Avand in vedere ca nu m-am indragostit niciodata la prima vedere nu cred ca exista asa ceva.. Iti place de cineva la prima vedere..cum arata dar pana la dragoste mai e.. Dragostea apare in timp cand cunosti si sufletul persoanei respective, cand vezi ...
Re: Exista dragoste la prima vedere ? din 18 aug 2007 15:01 de eu_
poate sa sti placa si ca amica,,,,dragostea ;a prima vedere e cand simti fluturasi in stomac:ermm:faci orice numai s l revze..te rosesti te balbai alea alea..sunt mai multe de spus
Exista dragoste la prima vedere ? din 18 aug 2007 13:30 de Agony
Daca vad o fata care imi place, vorbesc cu ea si ma inteleg bine, asta se numeste dragoste la prima vedere ?
Re: Re: orgazm la masturbare si sex din 18 aug 2007 11:00 de angela
Sunt fata..dar va spun ce stiu de la prietenul meu.. Cand te masturbezi simti placere si ai orgasm, dar nu de aceeasi intensitate ca atunci cand faci sex cu o fata. Cu o fata e mult mai intens orgasmul, simti mai multa placere, pentru ca intervin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce adora un barbat din 18 aug 2007 10:59 de vdfsfs
o sa vezi ca o sa iti gasesti u alta....timpul le sterge pe toate..raman doar amintirile..
Re: Re: Re: Prezervativ2 din 18 aug 2007 10:54 de dadasda
este posibil ca prezervativul sa se rupa....
Pagina 2207 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||