Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Un argument in plus

din 3 sep 2007 13:51 de Radamant_the_Roman

Katherine imi reproseaza faptul ca am adus argumente falacioase in sprijinul ideii mele. Eu i-am d-lui Valentin[ personaj tipic pseudomacho romanesc de 30 de ani(ii cer scuze daca ma insel), care asa cum a declarat el insusi, are o cultura realizata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romancele prefera negroizii,ob

din 3 sep 2007 11:33 de katherine

Daca vrei sa inceteze toata lumea cu aberatiile de ce nu faci chiar tu primul pas. Nu stiu prin ce medii ai umblat tu de vreme ce crezi ca romancele ii prefera pe cei cu bani. Le-ai cunoscut pe cele cu catesce educatie, bun simt, sincere si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romancele prefera negroizii,ob

din 3 sep 2007 11:17 de katherine

Am utilizat expresia politically correct pentru a-ti aminti faptul ca astazi, noi, cei civilizati, nu mai folosim cuvinte cum sunt cele ca ,,negrii", ,,negrotei" si altele pentru a desemna persoanele de culoare, ci aceste persoane au dreptul de a ...

Re: Re: Re: Re: Despartire dupa 4 ani !

din 3 sep 2007 10:36 de angela

Scuze pentru mesajul de dinainte. L-am trimis din greseala...poate il sterge cineva...:rolleyes:Multumesc Referitor la subiectul tau..Mai bine ca a plecat prietena ta.. Ea nu te iubea cu adevarat daca a ales pe unul cu bani... :rolleyes:

Vaginul se largeste dupa inceperea vietii sexuale?

din 3 sep 2007 03:39 de baby_doll

este adevarat ca o data cu inceperea vietii sexuale vaginul incepe sa se largeasca,iar daca ai o viata sexuala activa sau dupa o nastere,vaginul se largeste atat de mult incat partenerul nu mai simte nimic?

Re: Re: Re: Romancele prefera negroizii,obezii si

din 3 sep 2007 02:16 de Dorin

Aha, deci cine nu e deacord cu tine gandeste ca un neanderthalian :lol:, asta e cel mai bun argument tau :blink: :D Concluzionam: virginitatea psihica a ratonului este intrecuta doar de cea fizica :cat: cati ani, 20-25? :lol: In cazul asta... uf! ...

Trebuia sa introduc si pigmeii

din 3 sep 2007 01:53 de Radamant_the_Roman

Acum vrei sa incepem discutia despre Rasa Ariana,Eugenie si alte lucruri care sunt deja vetuste. Imi cer scuze ca nu am introdus si pigmeii sau bantu cum li s-o spune, cei care sufera de nanism.Probabil ca si bolnavii de Alzenheimer sau lepra ...

Re: Re: Romancele prefera negroizii,obezii si pseu

din 3 sep 2007 01:44 de Radamant_the_Roman

Sau poate romancele prefera doar Neanderthalieni ca tine.Poate asta e cauza,ca nu sunt un om de Neanderthal ca marea majoritate a omenirii. As putea sa ma consider ratat intr-o astfel de situatie.Eu cred ca nu. E ca si cum as alerga intr-o ...

Sunt complet sigur ca nu sunt pederast

din 3 sep 2007 00:44 de Radamant_the_Roman

Barbatii nu s-au regasit niciodata in visurile sau gandurile mele. Niciodata nu m-am gandit la chestii intime in care sa fie prezenti barbati. Iar daca m-am mai uitat la barbati a fost doar pt a vedea daca arata mai bine decat mine,only for ...

Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zil

din 2 sep 2007 23:30 de katherine

Perfect de acord! Eu vorbesc zilnic la telefon cu logodnicul meu, chiar daca urmeaza sa petrecem cateva ore impreuna in acea zi!:heart::heart::heart::p

din 2 sep 2007 22:37 de katherine

Inainte sa marturisesc faptul ca nu prea vad cum cineva ar putea fi jignit in mod ,,decent", te rog sa mai sapi putin in putul gandirii tale si sa ne adapi si pe noi referitoar la proverbul pe care l-ai inserat si despre relevanta lui pentru ...

din 2 sep 2007 22:34 de katherine

E in regula, nu te agita. Am inteles ce ai vrut sa spui prin ,,negroizi" de prima oara dar pur si simplu nu am vrut sa accept ca te referi la barbatii cu ten masliniu - e prea ridicol. Si daca te declari atat de tolerant cum de le pui o ...

Re: Re: Re: Amestec eterogen dar optiuni similare

din 2 sep 2007 22:26 de angela

Nu stiu ce ti s-a intamplat, ce ai suferit sau cum ai suferit, insa problema pe care o ai cu romancele vine doar din partea ta.. Eu nu cred ca toate te resping si ca toate te vad ca pe un fraier...Atata timp cat tu ne vezi atat de inculte, atat de ...

din 2 sep 2007 22:24 de katherine

Inainte de a ma acuza pe mine de superficialitate mai citeste o data tot ce ai scris: pe de o parte il invidiezi pe fratele tau pentru ca s-ar fi ,,adaptat" intr-o lume a femeilor care, in materie de barbati au preferinte limitate (nicidecum ...

Re: Re: Amestec eterogen dar optiuni similare

din 2 sep 2007 21:21 de Radamant_the_Roman

Poate este si vina mea de provoc atata repulsie in cadrul entitatii amintite. Nu sunt misogin,nu urasc femeile, dar nu pot uita ca din vina lor am capatat aceasta aprehensiune in fata lor,o adevarata fobie si de ce nu faptul ca m-au facut mult ...

Re: Amestec eterogen dar optiuni similare

din 2 sep 2007 21:05 de asd

Si nu te-ai intrebat daca nu cumva e vina ta nu a acelor femei? Cu caracterul care ti-l prezinti tu pe aici si eu ca femeie as fii preferat burtosul/negroteiul/etc...

Amestec eterogen dar optiuni similare

din 2 sep 2007 20:00 de Radamant_the_Roman

Eu nu am spus ca romancele ar fi toate o apa si un pamant,un grup compact.Am postat doar din propria mea experienta,poate foarte limitata ,doar 7-8 ani de cand sunt interesat de acest domeniu. Eu am precizat doar ca asemenea personaje au avut ...

Re: Re: Re: Re: Romancele prefera negroizii,obezii

din 2 sep 2007 19:36 de asd

Si daca tot suntem la caracterizat o multime care defapt nu poate fii caracterizata (totalitatea femeilor din Romani), sa stii ca exista mai multe romance carora nu le plac negroizii (cum ii denumesti tum, cu extraordinara ta cultura - defapt vezi ca ...

din 2 sep 2007 18:53 de Radamant_the_Roman

Individul la care fac referire nu apartinea etniei rrome si nu era nici macar mulatru,dar avea un ten suficient de inchis,in genul sicilian. Nu sunt rasist si nici antisemit, desi am postat la un raspuns ceva legat de sapunul Beilis(realizat ...

din 2 sep 2007 18:31 de Radamant_the_Roman

Pt ce crezi ca as putea sa il invidiez pe fratele meu? Pt ca a avut parte de cateva romance iar eu de niciuna.Cu aceasta asa-zisa invidie de care ma invinuiesti in relatiile cu fratele meu iti tradezi o oarecare superficialitate. Singura ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2197 din 3732
«   1 ... 2194   2195   2196   2197   2198   2199   2200 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare