Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 24 sep 2007 13:15 de DarkAngel

Deci ideile sinucigase apar cand nu mai poti accepta realitatea pt ca nu mai coincide cu ceea ce credeai tu ca este.Deci alegi sa fugi(in cel mai drastic mod pentru tine) Dar daca te bate gandu sa faci asta hmm inseamna ca nu prea ai multe de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 sep 2007 12:58 de Nekunoskuta

Din cate stiu si eu nu este inca pe piata romaneasca. Insa, la fel ca si anticonceptionalele, nu-l vad folositor decat intr-o relatie care iti permite contacte sexuale dese, nu daca ai casa la dispozitie de doua ori pe luna si/sau asa...pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seria5vs

din 24 sep 2007 12:45 de carrie

Si pana la urma, care e problema voastra? Femeile care fac asta pur si simplu sunt niste tipe mai pragmatice care si-au dat seama ca exista o metoda mult mai usoara de a trai bine decat sa te zbati pana iti ies ochii cum fac cele ca mine. Pentru ...

lkj

din 24 sep 2007 12:09 de Danny_DaBoss

mah deci o femeie stie din primu moment cand se intalneste cu un barbat daca vrea sa fie cu el sau nu. daca pe tine te-a refuzat nu mai are nici un rost sa incerci ca disperatu ca ea vrea pe altcineva si nu o sa ii poti schimba parerea. si daca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 24 sep 2007 02:07 de Bozgoru

daca ani intregi din viata... ti-i i-ai petrecut langa o persoana... si ai iubit-o nebuneste... si acea persoana te-a lasat... si implicit te-a lasat fara nimika... fara prieteni(ca i-ai pierdut in timpul in care ai stat cu eA)... ti-a luat visele... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatorii

din 24 sep 2007 00:02 de carrie

Si eu ma refeream la situatia in care cel care incearca este implicat intr-o relatie si cea care "nu refuza", nu. Altfel, intr-un fel, amandoi ar fi "incercatori" de vreme ce au alte obligatii. Daca cel care nu refuza nu are alte obligatii, ...

Re: Sunt pudic!

din 23 sep 2007 23:09 de bogdan91

si eu am aceeasi prob..nuj de la ce se trage..pur si simplu mintea imi blocheaza penisu :((

din 23 sep 2007 21:58 de Agony

Am fost sclav in fata ei...ala o ***** si eu ii dadeam cadouri. Mi-e scarba de mine acuma. Si cand ma gandesc ca am fost exact ca tovarashul meu mentionat in celelalt subiect. Cand le-am zis eu ceva legat de o fata si nu m-au ascultat. Asa am facut ...

din 23 sep 2007 21:53 de Agony

Stiam asta...dar eram iluzionat de sentimente, acuma ca am ochii deschisi si am inceput sa o ignor si vine ea la mine cu tot felul de avansuri...dar acuma pot sa-i dau jet. Macar am invatat ceva din a fi sclav.

Re: Tu chiar nu esti f _ _ _ ta ?

din 23 sep 2007 21:26 de Ionel

Si eu sunt de acord cu tine. Pai el e prost: nu vede ca pe fundul ei scrie "puscarie". Chiar daca nu il reclama ea, cei de la intreprinderea "ochiul si timpanul" pot afla si sta cativa anisori la loc sigur. Fetelor, oricat de dezvoltate fizic ...

Re: De ce se tine ...

din 23 sep 2007 21:13 de Ionel

Sa stii ca sunt mai mule aspecte. Daca te referi la penisul in stare flasca (moale), atunci in majoritatea lor se datoreaza circumcziunii preputului. In unele cazuri, cand penisul in repaus e mai mare, preputul necircumcis acopera doar putin capul ...

Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 23 sep 2007 20:29 de vali2jan

Sososo cred ca ti-a spus scurt ce trebuie sa faci. Ciorba si dragostea reincalzita nu mai are gustul de dinainte. Ce-si face omul cu mana lui, nici dracu’ nu-l mai desface. Eu sa fiu in locul lui nu as vrea sa reiau relatia cu tine (de altfel am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea

din 23 sep 2007 18:18 de katherine

,,una mai mica" s-ar putea sa-si dea unele dintre cele mai mari talente pe care cineva ar fi dispus sa le accepte daca crede ca a pus mana pe cine trebuie...

Re: Re: #Sinucidere

din 23 sep 2007 17:29 de Guest

Nu, nu ajunge si nici nu cred ca vorbea despre el. Sunt convinsa, chiar.

Re: #Sinucidere

din 23 sep 2007 17:20 de OltCip

Sincer si mie mi-a trecut prin cap sa ma sinucid dar..... trebuie sa realizezi ca nu rezolvi nimik prin asta. nu aduci decat suferinta familiei.....cand iubesti pe cineva ai vrea sa fii tot timpul langa acea persoana.... daca te sinucizi crezi ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O sugestie ceva

din 23 sep 2007 13:07 de hamude

deci noi suntem de vina?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17!

din 23 sep 2007 06:11 de Bozgoru

da exotic.... nu recunosc ca sunt mai dezvoltate psihic.. dar isi dau talente daca au aceeasi varsta... una mai mica nu-si da talente... si daia nu-ti vine sa o strangi de gat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi

din 23 sep 2007 02:43 de ExoticDream

Este extrem de simplu: [b]o iubeste[/b]. La 26 de ani, sentimentele au o intensitate mult mai mare si sunt mai profunde decat in adolescenta, relatiile aflate la granita dintre adolescenta si maturitate pastreaza si ceva din puritatea celei ...

Re: Doar sfatul si votul adminilor e binevenit!!!

din 22 sep 2007 22:19 de bebe

Cand am terminat de citit am mai putut exclama: O tempora, o mores. In primul rand modul cum a fost scris: stil personajele caragialesti - "O soţietate fără prinţipuri... va să zică că nu le are." Apoi la 20 de ani (desi, dupa cum scri, cred ...

Re: La ce varsta e bine sa

din 22 sep 2007 21:41 de bebe

Trebuie sa mai sti: o fata, spre deosebire de baiat, trebuie sa fie pregatita sa te primeasca in ea printr-un preludiu. Preludiul e foarte important. Apoi, sa nu ascunzi ca e pentru prima data. O femeie trece mai usor peste un probabil esec pe care-l ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2168 din 3732
«   1 ... 2165   2166   2167   2168   2169   2170   2171 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare