Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 00:53 de siana
Draga Gothica lucrurile din punctul meu de vedere sunt f simplu: nu exista "ar trebui, nu se cade, nu se face" intr-o relatie sau o potentiala relatie, nu exista reguli intre doi oameni, cand totul este discutat si convenit tacit sau verbal de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 00:51 de Danny_DaBoss
bine acuma deci ala este tot farmecul intro relatie : sa experimentezi. trebuie sa va explorati corpurile si simturile sa faceti in asa fel sa va simtiti bine. asa daca faci acelasi lucru la nesfarsit devine plictisitor. trebuie sa experimentati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 26 sep 2007 00:22 de Gothica
Am o nelmurire si as dori sa cer un sfat. Nu sunt sexperta, sunt novice, am eu ceva experienta intr-ale sexului, dar fff putina. Ce vreau sa intreb: cand faci dragoste prima data cu prietenul tau,(vorbesc de o relatie ce e pe punctul de a incepe , nu ...
Re: Re: Re: sex rar...probleme? din 25 sep 2007 23:50 de Ionel
Cred ca a citit pe site-ul ortodoxiei ca daca se masturbeaza ii creste par in palma, orbeste si devine si olog.:devil::lol::D;):.
Re: Re: in orash.. din 25 sep 2007 23:39 de VladX
nu am fost clar.. nu ma refer la o intalnire cu o fata.. ma refer la iesiri in grup nostru.. inainte faceam diferite concursuri de baut etc..da acu daca nu bem ce mai putem face in afara de dans si diferite sporturi
Re: ..ata... din 25 sep 2007 23:38 de Ionel
In primul rand a face sex nu e prostie, daca la asta te referi. E un lucru foarte serios si normal.
Nu am inteles ce are punerea degetului pe cap cu ata. De asemenea nu am inteles ce te deranjeaza cand tragi pielea de pe cap? Te ustura, se simte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test d din 25 sep 2007 23:32 de carrie
Nu consider ca astea sunt fitze. Fitze sunt cand iti iei haine si posete de sute si mii de euro (o tampenie dupa parerea mea), cand ai pretentia zilnic de iesiri in localuri scumpe, cand vrei ultimul tip de telefon si chestii de genul asta. Ce am ...
Re: De ce ii intarzie ? din 25 sep 2007 23:28 de Ionel
Daca ai facut-o cu prezervativ, e mai greu. Dar nu e imposibil, daca au intrat spermatozoizi din greseala, indiferent prin ce metoda. Dar gandeste pozitiv: se mai intampla si intarzieri. Alte sfaturi pot sa dea fetele.
Re: problema de marime din 25 sep 2007 23:24 de Ionel
In primul rand esti printre cateva sute de useri care pun intrebarea. Lasa ca mai creste. Pana la 17, chiar 18 ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 25 sep 2007 23:14 de Ionel
Trebuie sa stii ca baietii (si nu numai) au perioade de varsta diferite de trecere de la copil la adult. Pana la 17-18 ani baietii, deci si organele lor sexuale se dezvolta diferit, de la individ la individ. Asa ca nu pot sa ma exprim daca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fug... din 25 sep 2007 23:14 de baby_doll
Adevarat grait-ai...., dar stii tu cat de egoist si lenes e omul astazi? Decat sa sufere si sa lupte, mai bine renunta si o ia de la capat cu altcineva, nu neaparat mai bun....
:((:((:(([/quote
Sa sufere in ce sens?ca daca i-a facut vreo ...
oare e destul? din 25 sep 2007 23:05 de Ionel
totul e relativ. Daca o sa compari diferite penisuri o sa vezi ca sunt penisuri scurte si groase, lungi si subtiri etc.
O virgina intreaba o femeie cu experienta: Cum e mai bine sa fie penisul : lung sau gros? Femeia cu experienta raspunde (din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de ma din 25 sep 2007 23:03 de Agony
Daca esti o fitoasa normal, invata sa traiesti doar cu...iubirea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatori din 25 sep 2007 22:55 de carrie
Nu e tocmai oribila... insa e departe de o lume ideala! Daca tu continui sa te lupti cu morile de vant... nu te opreste nimeni. Nu e prima data cand imi manifest admiratia fata de tine pe acest site... Te respect pentru ceea ce esti... insa de ...
CONTRACEPTIA DE URGENTA !! din 25 sep 2007 22:47 de charlotte
SALUTARE TUTUROR !!
AM O PROBLEMA!!! CONTRACEPTIA ACEASTA DE URGENTA,SAU PASTILA DE DUPA(ADICA POSTINOR 2) MA INTERESEAZA DACA ESTE EFICIENTA CHIAR SI ATUNCI CAND MA AFLU IN PERIOADA FERTILA,LA OVULATIE.ESTE FOARTE IMPORTANT SA STIU ACEST ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materi din 25 sep 2007 22:35 de carrie
Mi se pare normal ca daca imi permit niste lucruri (fara exagerari, nu imi permit atatea si nici sa arunc banii pe fereastra, dar eu zic ca o iesire la un restaurant din cand in cand sau cate o iesire de weekend la 100-200 km cateodata nu e deloc ...
Re: in orash.. din 25 sep 2007 22:31 de DarkAngel
Simplu faci aceleasi lucruri ca si inainte dar in loc de bere si mai stiu eu ce consumi poti lua un suc o ciocolata calda o cafea un frappe etc .. poti sa mergi la o plimbare in parc in oras sau cu masina puteti discuta n subiecte care banuiesc ca ...
Re: Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 25 sep 2007 22:08 de Radamant_the_Roman
Ce aveti cu baiatul? Asteapta si el ca ea sa implineasca 15 ani pt a scapa de latura penala a faptei si apoi o poate initia in tainele acestui domeniu tabu pt mine.
Pana la urma si cu o persoana de varsta apropiata cu a lui o relatie poate dura ...
In oras..... din 25 sep 2007 21:55 de VladX
Ok..revenind pe meleagurile noastra am hotarat sa nu mai beau ( cel putin un timp )..si la fel incearca si amicii mei. Boon. Dar acu ..daca nu se bea cand se iese in weekend in orash..ce poti sa faci daca nu bei?.. ma refer ce distractii faceti voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 25 sep 2007 19:35 de Guest
vreau alune si moneda aia gaurita de zice asta c-o ofera. sunt colectionara la capitolul numismatica. M-am straduit sa adun cate-o moneda nationala si pe cat posibil subdiviziuni de unde-am calatorit. Si daca tot e oferta. Eu mai am coroane ...
Pagina 2165 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||