Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 17:19 de Printu'
Alo!am zis eu cumva ca am mers pe varianta.Eu ti-am spus ca doar am vazut sute de femei net superioare tie pe Autobahn(cea mai tare autostrada din lume,deh daca nu ai fost in Germania nu ai cum sa stii).
Iar in Red Light am fost in 2 randuri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu hai din 26 sep 2007 17:11 de Ionel
Pai bag seama ca, dupa cum te exprimi, si tu esti femeie.:pirate:
Apropos, stii de ce nu mai poarta barbatii haine stranse pe corp? Sa te aud!:,
Referitor la homosexuali - gay si lessbiene - e parerea ta si ti-o respect, desi nu sunt de acord cu ...
Re: prima data din 26 sep 2007 17:05 de katherine
Pacat ca nu stiai ca nu este obligatoriu ca o femeie sa aiba orgasm de la prima partida de sex cu un nou partener - nu ai mai fi postat. Ce poti sa faci? Cunoaste-i corpul, preferintele, ajut-o sa iti dea informatii foarte precise despre ceea ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 17:01 de Printu'
Eu ador fizicul femeii iar tu o esti doar o femeie stearsa. Poti sa fi tu viitoarea Maria Kalas ca eu din punct de vedere fizic tot zdreanta te consider.
In Red Light-urile din Hamburg si pe Autobahn am intalnit femei cu multe clase peste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 17:00 de katherine
Daca m-ar fi vazut Rubens m-ar fi dat afara din atelier in suturi dupa ce ar fi incercat sa ma indoape cu toata mancarea disponibila! :D Dama de companie, spui? As face o avere...mai degraba geisha - tot o avere as face:D:D Dar daca asta e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 16:50 de Printu'
Adica "zdreanta" asta de Katherine e frumoasa? Poate dupa standardele din secolele 16-17. Sefa de promotie poate fi,dar se vede de la o posta ca nu e femeie de clasa,nici macar de dama de companie nu poate fi vorba.
Din pictura olandeza nu-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 16:45 de dada
:lol::lol::lol:...asta, numai ea o stie...:D:D:D (fata din foto)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 16:42 de katherine
Si daca spunem ca fata din poza este si desteapta - eventual si sefa de promotie a unei facultati?! Ce se intampla? Mintim de ingheata apele?! :lol: Legea compensatiei e doar o scuza folosita de ,,cine are nevoie" de ea :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia din 26 sep 2007 16:28 de katherine
Da, stie...e in regula...:lol: mai si stie ca un anumit personaj - sa-i zicem Radamant - abuzand de increderea acordata de subsemnata ,,rubensiana", a ,,imprumutat" o groaza de poze din calculatorul ,,pianistei- hamal" :D ....si cu asta, nu e ...
Prima data din 26 sep 2007 16:25 de nuconteaza
am si eu o problema daca ma puteti ajuta...am facut sex pentru prima oara cu prietena mea care are experiente sexuale cu inca 2 baieti...cand am facut o n a avut orgasm...ce pot face sa aiba orgasm?? 10x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la din 26 sep 2007 16:21 de dada
Cine e grasa :o:o:o ?!?!! Fata din poza? Mda..e un pic cam rubensiana pt. gustul meu... Cine e fata din poza?
Stie ea ca are foto pe acest site?
Daca ar stii, ar fi de acord ?
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 15:55 de Gothica
mersi mult pt raspuns. Ai dreptate, dar totusi, la inceputul unei relatii, partenerii nu spu chiar tot ca sa nu faca o impresie gresita. De exemplu, ii spui partenerei/partenerului ce-ti palce fara probleme, dar nu chiar de la inceput, nu? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la pest din 26 sep 2007 14:36 de Printu'
Dada nu te mai certa cu individa asta oribila. Am vazut pozele ei de la profil si pot sa afirm cu certitudine ca e doar o "zdreanta" asa cum le numeste Agony.
Am vazut ca unu Radamant spunea ca ar putea fi pianista.Una grasa ca asta nu as ...
Re: Re: De ce ii intarzie ? din 26 sep 2007 14:24 de angela
Daca ai facut-o cu prezervativul, cum sa ramana insarcinata? S-a spart prezervativul? Atunci cand iti incepi viata sexuala in cazul fetelor mai apar dereglari hormonale.Probabil de aceea ii intarzie..
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 26 sep 2007 11:14 de stefanoski
Corupere de minori ? huh :wacko:
Renunta !! e clar ca nu te vrea. risti sa devii obsedat si cu cat te rogi mai mult de ea, cu atat devii mai penibil in ochii ei.
Daca te-ar fi placut, daca ar fi simtit ceva pentru tine, ar fi zis fara ezitare DA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 26 sep 2007 02:50 de ExoticDream
Alunele alea merg foarte bine pe barca, chiar daca nu ai carnet de marinar si voiajezi ca turist, nu chelner. Spre deosebire de altii, nu am obiceiul sa fur din locurile pe unde ma duc, alunele cu pricina se prepara si se cumpara cu 25 de coroane ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te din 26 sep 2007 02:25 de ExoticDream
Intre o relatie de iubire fara bani si una cu bani fara iubire, ce ati alege?
Dupa parerea mea, chiar daca lipsa de bani intuneca orizontul indragostitilor, ei cel putin se au unul pe celalalt, dar poseta aia de sute de euro nu poate tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fug... din 26 sep 2007 02:12 de ExoticDream
In nici un caz in acest sens! Ma refeream la situatii in care iubirea intampina obstacole (de exemplu distanta, impotrivirea familiei, joburi "incompatibile" etc.).
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casa din 26 sep 2007 01:54 de ExoticDream
Constientizez deja faptul ca lumea asta nu-i perfecta, insa nu vreau sa ma adaptez ei, nu as fi eu insami daca m-as comporta astfel incat sa imi fie bine raportandu-ma la acel sistem de referinta "modern".... Unul din motivele pentru care lumea a ...
Re: Re: Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 26 sep 2007 01:18 de Bozgoru
14 ani...interesant :D... da de ce nu.. pentru ea tu sigur inseamni mai mult..decat ea pentru tine.. ca te vede baiatul matur.. cel mai in varsta cu experienta... daca iti place de ea... de ce nu..? try.. vorbeste cu sora cu mama ei...
Pagina 2164 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||