Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 8 oct 2007 00:52 de ExoticDream
Poate sa fie nevoie de relatie, adica nevoie de a avea pe cineva pentru comunicare si sex. Iubirea nu se vede nici la 1000 de mile in aceasta ecuatie, iar pasiunea, conform DEX, are urmatoarea definitie:
[i]"stare afectiva si intelectuala ...
Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ? din 8 oct 2007 00:19 de ExoticDream
Esti capabil sa va sustii financiar pe amandoi in cazul in care va mutati impreuna? Exista posibilitatea sa va mai ajute cineva (parintii ei, de exemplu)? Daca nu, inseamna ca va trebui sa lucreze si prietena ta, lucru care va arunca scoala ei pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 23:52 de stefanoski
iar vorbesti prostii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 23:48 de angela
Daca nu a sangerat asta nu inseamna ca nu a fost virgina. La unele femei himenul se rupe deabea la prima nastere sau deloc. Iti poti da seama daca a fost virgina dupa reactiile trupului: daca a fost mai stangace, daca a avut dureri mari la ...
Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ? din 7 oct 2007 23:38 de angela
Daca tu te simti pregatit din toate punctele de vedere poti sa faci acest pas foarte usor. Insa trebuie sa fii constient ca o viata in doi implica anumite responsabilitati...nu mai gateste mama sau tata, nu mai spala mama..deci trebuie sa iei in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 22:50 de Stranger_to_love
Dar poate ne spui totusi cati ani are ea.Ca daca o avea 18 mici sanse sa mai fie virgina.
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 22:30 de Miti
o sa`mi intaresc gandirea ca a fost chiar sincera cu mine,.. o iubesc, dar si increderea mea e importanta..
Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ? din 7 oct 2007 22:19 de stefanoski
Trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri. In primul rand trebuie sa te gandesti ce s-ar intampla daca la ceva timp dupa mutare, te-ai desparti de ea si ar trebui sa ite intorci acasa cu coada intre picioare. Stiu ca va iubiti, dar voi va certati si ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 22:05 de stefanoski
N-am vrut sa te jignesc, dar afirmatia ta : "Sangerau virginele in evul mediu cand le luau aia beti si pe ne pregatite" este deplasata.
Daca femeia este virgina, in majoritatea cazurilor la primul contact sexual sangereaza. Indiferent ca acest ...
E bine sau rau prea mult sex? din 7 oct 2007 21:53 de d3m0nHunt3R
Pai nu stiu cum sa incep.intrand aici ma gandesc ca este cineva care imi poate si mie spune defapt raspunde la intrebari :P
Multi nu ma vor crede dar asta e , e adevarul gol golutz.
Fac sex Dragoste cate cel putin 2 3 ore p zi defapt daca am avea ...
Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 21:41 de Stranger_to_love
Da inteleg.E vorba de incredere si de spus adevarul.
Eu am 22 de ani.Discutia era intre mine si "stefanoski"
Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 21:40 de Miti
nu,.. e foarte activa merge mult pe jos, dar nu practica un spor anume, jucam badminton, tenis, mergem mult pe jos, dar nimic anume,....ideea e ca am avut miscari foarte lente, acuza dureri si nu vroiam sa isi aduca aminte de "prima noapte" ca de ...
Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 21:35 de Miti
hmm,... atunci nu stiu cum sa imi dau seama daca a fost sau nu virgina,.. cum sa iti zic,.. nu ma deranjeza ideea ca s`ar fi culcat cu cineva inainte, ci faptul ca intotdeauna mi`a subliniat faptul ca e virgina,.. o chestiune de incredere,.. sunt ...
Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 21:31 de Miti
1.nu vorbeam de inteligenta mea aici
2. nu stiu cum ai ajjuns la concluzia ca am 22 de ani
3. daca ai ceva de spus, un sfat o idee,.. orice ar fi te rog posteaza, in caz contrar te rog pastreaza pt tine aceste remarci
mersi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 oct 2007 17:28 de verdiuc
Inainte sa vorbesti tu de gramatica,te rog citeste cu atentie ce ai scris tu mai sus si vei da peste 2 greseli gramaticale destul de grave si oarecum de neasteptat din partea ta.
Cat priveste sensul matematic...nu sunt sigur ca am priceput ce ai ...
Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 17:15 de stefanoski
Nu esti prea inteligent pentru 22 de ani :wacko:
Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 17:12 de Stranger_to_love
Asta cu sangerarea mi se pare cam legenda.Daca faci preludiu cum trebuie mi se pare normal sa nu sangereze.
Sangerau virginele in evul mediu cand le luau aia beti si pe ne pregatite.
Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 7 oct 2007 15:58 de Nekunoskuta
Prietenie. Pasiune nu pentru ca din punctul meu de vedere pasiunea are multa tangenta cu latura fizica, sexuala. Iubire nu pentru ca implica multttttt mai multe decat ce povestesti tu aici.
Iubirea la prima vedere nu exista. Am mai discutat ...
Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 15:40 de stefanoski
Daca intr-adevar a fost virgina, explicatia ar fi un himen foarte elastic, care nu a vrut sa se rupa.
Face vreun sport gen balet sau gimnastica ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 oct 2007 14:38 de ExoticDream
Daca era asa normal, trebuia sa-i fi raspuns lui, nu mie, am fi evitat confuzia.
De acord cu partea [i]"lumea decade"[/i] (dar de vina n-om fi tot noi, aia care facem parte din ea, sau de vina sunt ceilalti, noi doar ne lasam dusi de val, ...
Pagina 2152 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||