Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Testul 3 din 10 oct 2007 01:13 de ExoticDream
Avem 64 de monede, aparent identice, insa una dintre ele este mai grea decat celelalte. Daca avem la dispozitie o balanta cu doua talere (fara greutati), care este cel mai mic numar de cantariri prin care putem determina moneda mai grea? Explicati ...
Testul 2 din 10 oct 2007 01:10 de ExoticDream
Ana, Barbu, Cristina, Dan, Emil, Felicia si Gabi se cearta in privinta zilei saptamanii. Ei afirma urmatoarele:
Ana: Poimaine va fi miercuri.
Barbu: Nu, astazi este miercuri.
Cristina: Amandoi va inselati: maine va fi miercuri.
Dan: Aiurea. ...
Re: Revin cu o problema din 10 oct 2007 01:05 de nemesis
Well, old friend... You know what they say: Daca se intoarce la tine, te-a iubit mereu. Daca nu... nu te-a iubit niciodata. In conditiile tale, eu as incerca. Pana la urma se pare ca-i ceea ce vrei... :, SUCCES! (cu toate ca nu prea ai nevoie) ...
Re: Re: help din 10 oct 2007 01:00 de nemesis
Inainte sa-l muti, vreau si eu un raspuns: care-i faza cu mangaiatul acela dintre pusul prezervativului si "bagatul direct"? Sa inteleg ca daca nu exista probleme cu erectia exista o faza suplimentara care presupune managaiatul...?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 oct 2007 00:39 de ExoticDream
Ma inseli, Eugene?!? Nu cumva tu esti mirele virgin la "Nunta pe NV" de la Radio 21? Daca te prind, n-o sa-ti mai arda de bancuri!
:devil::ninja::devil:
Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 10 oct 2007 00:32 de ExoticDream
De acord, se poate intampla, dar una este a lucra foarte bine la un proiect impreuna cu cineva si un pic alta sa incepi o relatie de cuplu dupa numai cateva zile. Cred ca varsta conteaza uneori, de exemplu, o persoana foarte tanara (14-15 ani) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii lor:D din 10 oct 2007 00:21 de Danny_DaBoss
eu am fost la o scoala unde un profesor era taticu la un elev dar nu il scutea de nimic. adica daca il asculta sau dadea lucrare si nu stia pe bune ii dadea cat merita. chiar si 2.
Re: Atentie la sistemele de operare :D din 9 oct 2007 16:55 de Ionel
Nu era mai bine cand nu era tehnica? Pana nevasta 1.0 afla de amanta 1.1 problemele erau rezolvate:D Si apoi, de multe ori nu erau chiar incompatibile, iar daca erau incompatibile nu te refuza tehnica, deoarece era doar "tehnica" impunerii.
Re: Cum te refuza femeile din 9 oct 2007 16:50 de Ionel
E atata dreptate in cele scrise!!!
Re: Eu sunt mica, el e mare, dar nu vrea sex! din 9 oct 2007 16:36 de Ionel
Daca nu e caterinca!
Baiatul e destept: a vazut ca pe funduletul tau scrie puscarie. Pai nu vedeti cati barbati din satul ala unde o fata de 12 ani se prostitua - cu barbati de la 17-80 :devil: de ani, pe care i-a "insemat" cu sifilis ca sa-i ...
Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doar.. din 9 oct 2007 16:08 de Ionel
Nu se poate, ca la ginecolog trebuie sa mearga cu mamaica, ca e minora. Si ea nu vrea sa afle mamica.:D
Re: A fost sau nu a fost virgina? din 9 oct 2007 15:56 de Ionel
Prietenul anterior a dezvirginat-o. Chiar daca nu a penetrat-o "de tot" i-a rupt himenul si nu a mai continuat, deoarece o durea. Ea ti-a spus adevarul sau asa cum l-a simtit. Fizic a fost dezvirginata, psihic nu, deoarece nu a facut sex. Principal ...
Re: E bine sau rau prea mult sex? din 9 oct 2007 15:21 de Ionel
Chiar nu stiu ce sa-ti spun! Stiu ca daca e placut nu dauneaza. Corpul refuza excesul. Sunt unele persoane care sufera de sitiriazis, dar nu cred ca e cazul tau. La varsta ta dorinta de sex e ca a copiilor de a manca ciocolata. Diferenta ca sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba i din 9 oct 2007 14:45 de Ionel
Domnisoara, da-mi voie sa te contrazic putin. Devii dependent si la cantitati mai mici consumate zilnic. Dependent de alcool poti deveni (unii devin alcoolici) chiar daca consumi cate un pahar de tuica la fiecare masa (masa= mancare, nu mesele ce ...
Re: Gelozie??!!!! din 9 oct 2007 13:51 de Ionel
Iti spun eu ce sa faci. Ai doua variante: ori ramai amanta lui, care-i satisface dorintele sexuale fara nici o pretentie din partea ta, ori il intrebi de toate si o sa afli; s-ar putea sa isi ia talpasita daca vede ca vrea sa intri in viata lui. O ...
Re: A fost sau nu a fost virgina? din 9 oct 2007 13:27 de Agony
Te-a mintit, asta-i nesimtire...scoate-i ochii :`
Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina? din 9 oct 2007 11:35 de aly
cum pot sa aflu sgur daca prietena mea a fost sau nu virgina , se poate sa nu ii curga sanga deloc chiar la primul act sexual si nici la urmatoarele , ea acuza dureri dar nu mai stiu ce sa cred.Se poate ca unei virgine sa nu ii curga sange de ...
Sa-i raspund, sa nu-i raspund... oare o-ntelege?!? din 8 oct 2007 23:49 de ExoticDream
"Amice", esti.... penibil! Punct. Mi-e lene sa o iau de la capat, logica nu, aia nu...., quite boring!
Semnat:
"Decazuta" (in your.... "imagination"!)
P.S. Fa-ti o favoare si lasa cartile lui Cartarescu in rafturile bibliotecilor, nu ...
Re: E bine sau rau prea mult sex? din 8 oct 2007 23:19 de DarkAngel
Cand zici prea mult inseamna ca nu ii bine ii bine atata cat este nevoie (asta difera de la o persoana la alta) Cand e prea mult nu mai are cum sa fie bine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e din 8 oct 2007 22:35 de o ea
eu am 20 ani si sunt virgina :ok:
Pagina 2150 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||