Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: am o mare problema, va rog un sfat..o pare

din 12 oct 2007 17:04 de bambola

deja e a doua zi si am aceleasi scurgeri...transparente...rozalii...nnicidecum lichidul menstrual.

Re: Re: Problema.

din 12 oct 2007 16:58 de Ionel

Credeam ca ai doar 14 ani. Apoi m-am uitat din nou la varsta. Fatuca draga, du-te repede la ginecolog. Chiar daca nu e sarcina s-ar putea sa fie altceva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 16:41 de SORIN28

Scuteste-ma cu Germania. In tara in care marihuana este considerata aperitiv, in tara in care sa fii beat este o stare normala....ceea ce a descris aici este doar o partida de sex in care tipul nu a vrut sa se trezeasca dimineata langa o asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: KJH

din 12 oct 2007 16:34 de Ionel

Inainte de revolutie, persoanele care depaseau varsta de 26 de ani plateau o taxa PIP (port ilegal de pula). Daca erau femei care depaseau varsta de 30 de ani, aceasta taxa o plateau si vecinii:D. Dar cum s-a bagat ultima taxa nu prea mai erau ...

himenotomie?

din 12 oct 2007 16:26 de Ionel

Daca nu gaseste un medic sa caute un barbat vanjos in pula:lol:, ascutita si subtire:devil:

Re: Re: Re: 10x

din 12 oct 2007 16:25 de Ionel

Fetele au dreptate. Stiu ele de ce!!!! Sunt dereglari ale sexualitatii feminine. Asta e. Nu sunt dese, dar exista.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa

din 12 oct 2007 14:48 de Alina

Am reusit sa descopar, intr-un final asemanarea izbitoare! Bine, am privit printru gene si cu ajutorul unui soft bun de editare photo. Daaaa, acum mi-e totul mult mai clar! Dupa acesta revelatie, cred ca imi dai dreptate in privinta neputintei de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 14:20 de carrie

:ok: corect! Prea multa minte nu are nici fata aia... dar asta nu e nicidecum o scuza pentru respectivul. Oricum e destul de greu, dpdv juridic, ca fapta sa se incadreze la viol si sa fie pedepsita ca atare... depinde si de atitudinea fetei la ...

Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 13:24 de aNDREEA

Demnitate, lumanare - ce are-a face cu subiectul? In primul rand fata nu stia ce va avea sa se intample. Daca ar fi avut capacitatea sa prevada, teoretic s-ar fi abtinut, practic -eu personal - nu o condamn!!! In al doilea rand, se pare ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 oct 2007 12:44 de verdiuc

Da,stim,esti doctor in "x",esti moderator aici,nu comentam in fata ta,mai ales atunci cand umpli o pagina de reprosuri.Ca o paranteza,mon-chere,si Becali ii improasca pe toti cu fel si fel de invective,dar modelul pe care il ofera e ...

din 12 oct 2007 12:39 de verdiuc

Normal ca ea a cautat-o.Cred ca el a gresit doar la partea cu aruncatul in strada.Cat priveste violul,ma intreb cat de viol a fost,avand in vedere ca tipa era beata si e foarte posibil ca in acele momente ea sa fie chiar incantata de ...

din 12 oct 2007 12:38 de VladX

barbatu a facut ce trebuia.. in locul lui mai chemam cativa amici la mine sa se simta si ei bine..doar ea asta a vrut .. si lasa-ti abureala asta ieftina ca daca era barbat cu demnitate si asa mai departe.. tu sa fii in locul lui nu ai fi facut la ...

Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 12:20 de stefanoski

Subsemnatul stefanoski, alienat mintal fiind, declar sus si tare ca parerea mea, proprie si personala este ca fata si-a cautat-o cu lumanarea. Evident ca daca el era un barbat cu demnitate nu facea acest gest, dar fata a primit ce merita ! ...

Re: Re: Re: Re: Re: himenotomie?

din 12 oct 2007 10:13 de Nekunoskuta

Consulta totusi un medic. De fapt...tot acolo trebuie sa ajungi, doar nu o sa-ti faci singura :) El isi va da cu parerea daca e nevoie de aceasta interventie sau de un lubrifiant bun ;)

Re: am o mare problema, va rog un sfat..o parere

din 12 oct 2007 10:07 de Nekunoskuta

Mie cand imi vine menstruatia la inceput apar aceste scurgeri mai decolorate, galbui-maroniu-roziu, apoi apare sangele menstrual. Uneori tina asa jumatate de zi. Deci din punctul meu de vedere nu mi se pare ciudat. Fenomenul ar fi ca se elimina ...

Re: Re: Re: Re: Re: KJH

din 12 oct 2007 10:07 de ALICIA

nu ma sperie din contra mi-as fi dorit foarte mult sa fiu insarcinata,dar mai vedem luna care urmeaza

Re: Re: Re: 10x

din 12 oct 2007 10:03 de Nekunoskuta

Nu te hazarda in astfel de afirmatii daca nu ai date concrete!

Re: Re: Re: Re: o problema...

din 12 oct 2007 09:55 de Nekunoskuta

"Tot ce iti doresti" NU EXISTA! Mereu va fi ceva mai bun, ceva mai sus. Mereu va fi o persoana de sex opus pe care o cunosti si cu care te intelegi bine. Si uneori cand exista o discutie cu partenerul despre "ceva mai bun" e posibil sa gasesti ...

Re: Re: Re: Re: KJH

din 12 oct 2007 09:48 de Nekunoskuta

Asta asa e :D Sa nu te sperie dereglarile menstruale de o zi, doua, uneori si mai multe daca ai fost racita ori stresata. Sunt normale.

din 12 oct 2007 09:44 de Nekunoskuta

Serios? Dar acasa la el cand a vazut in ce stare era de ce a ajuns pana la viol? Pana la urma violul reprezinta un sir de evenimente care se termina cu un refuz din partea fetei urmat de un abuz din partea baiatului. Daca a existat refuzul, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2147 din 3732
«   1 ... 2144   2145   2146   2147   2148   2149   2150 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare