Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: am o mare problema, va rog un sfat..o pare din 12 oct 2007 17:04 de bambola
deja e a doua zi si am aceleasi scurgeri...transparente...rozalii...nnicidecum lichidul menstrual.
Re: Re: Problema. din 12 oct 2007 16:58 de Ionel
Credeam ca ai doar 14 ani. Apoi m-am uitat din nou la varsta. Fatuca draga, du-te repede la ginecolog. Chiar daca nu e sarcina s-ar putea sa fie altceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 16:41 de SORIN28
Scuteste-ma cu Germania. In tara in care marihuana este considerata aperitiv, in tara in care sa fii beat este o stare normala....ceea ce a descris aici este doar o partida de sex in care tipul nu a vrut sa se trezeasca dimineata langa o asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: KJH din 12 oct 2007 16:34 de Ionel
Inainte de revolutie, persoanele care depaseau varsta de 26 de ani plateau o taxa PIP (port ilegal de pula). Daca erau femei care depaseau varsta de 30 de ani, aceasta taxa o plateau si vecinii:D. Dar cum s-a bagat ultima taxa nu prea mai erau ...
himenotomie? din 12 oct 2007 16:26 de Ionel
Daca nu gaseste un medic sa caute un barbat vanjos in pula:lol:, ascutita si subtire:devil:
Re: Re: Re: 10x din 12 oct 2007 16:25 de Ionel
Fetele au dreptate. Stiu ele de ce!!!! Sunt dereglari ale sexualitatii feminine. Asta e. Nu sunt dese, dar exista.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa din 12 oct 2007 14:48 de Alina
Am reusit sa descopar, intr-un final asemanarea izbitoare! Bine, am privit printru gene si cu ajutorul unui soft bun de editare photo.
Daaaa, acum mi-e totul mult mai clar!
Dupa acesta revelatie, cred ca imi dai dreptate in privinta neputintei de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 14:20 de carrie
:ok: corect!
Prea multa minte nu are nici fata aia... dar asta nu e nicidecum o scuza pentru respectivul. Oricum e destul de greu, dpdv juridic, ca fapta sa se incadreze la viol si sa fie pedepsita ca atare... depinde si de atitudinea fetei la ...
Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 13:24 de aNDREEA
Demnitate, lumanare - ce are-a face cu subiectul?
In primul rand fata nu stia ce va avea sa se intample. Daca ar fi avut capacitatea sa prevada, teoretic s-ar fi abtinut, practic -eu personal - nu o condamn!!!
In al doilea rand, se pare ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 oct 2007 12:44 de verdiuc
Da,stim,esti doctor in "x",esti moderator aici,nu comentam in fata ta,mai ales atunci cand umpli o pagina de reprosuri.Ca o paranteza,mon-chere,si Becali ii improasca pe toti cu fel si fel de invective,dar modelul pe care il ofera e ...
Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 12:39 de verdiuc
Normal ca ea a cautat-o.Cred ca el a gresit doar la partea cu aruncatul in strada.Cat priveste violul,ma intreb cat de viol a fost,avand in vedere ca tipa era beata si e foarte posibil ca in acele momente ea sa fie chiar incantata de ...
Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 12:38 de VladX
barbatu a facut ce trebuia.. in locul lui mai chemam cativa amici la mine sa se simta si ei bine..doar ea asta a vrut .. si lasa-ti abureala asta ieftina ca daca era barbat cu demnitate si asa mai departe.. tu sa fii in locul lui nu ai fi facut la ...
Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 12:20 de stefanoski
Subsemnatul stefanoski, alienat mintal fiind, declar sus si tare ca parerea mea, proprie si personala este ca fata si-a cautat-o cu lumanarea. Evident ca daca el era un barbat cu demnitate nu facea acest gest, dar fata a primit ce merita ! ...
Re: Re: Re: Re: Re: himenotomie? din 12 oct 2007 10:13 de Nekunoskuta
Consulta totusi un medic. De fapt...tot acolo trebuie sa ajungi, doar nu o sa-ti faci singura :) El isi va da cu parerea daca e nevoie de aceasta interventie sau de un lubrifiant bun ;)
Re: am o mare problema, va rog un sfat..o parere din 12 oct 2007 10:07 de Nekunoskuta
Mie cand imi vine menstruatia la inceput apar aceste scurgeri mai decolorate, galbui-maroniu-roziu, apoi apare sangele menstrual. Uneori tina asa jumatate de zi. Deci din punctul meu de vedere nu mi se pare ciudat. Fenomenul ar fi ca se elimina ...
Re: Re: Re: Re: Re: KJH din 12 oct 2007 10:07 de ALICIA
nu ma sperie din contra mi-as fi dorit foarte mult sa fiu insarcinata,dar mai vedem luna care urmeaza
Re: Re: Re: 10x din 12 oct 2007 10:03 de Nekunoskuta
Nu te hazarda in astfel de afirmatii daca nu ai date concrete!
Re: Re: Re: Re: o problema... din 12 oct 2007 09:55 de Nekunoskuta
"Tot ce iti doresti" NU EXISTA! Mereu va fi ceva mai bun, ceva mai sus. Mereu va fi o persoana de sex opus pe care o cunosti si cu care te intelegi bine. Si uneori cand exista o discutie cu partenerul despre "ceva mai bun" e posibil sa gasesti ...
Re: Re: Re: Re: KJH din 12 oct 2007 09:48 de Nekunoskuta
Asta asa e :D
Sa nu te sperie dereglarile menstruale de o zi, doua, uneori si mai multe daca ai fost racita ori stresata. Sunt normale.
Re: Re: Re: #VIOL din 12 oct 2007 09:44 de Nekunoskuta
Serios? Dar acasa la el cand a vazut in ce stare era de ce a ajuns pana la viol?
Pana la urma violul reprezinta un sir de evenimente care se termina cu un refuz din partea fetei urmat de un abuz din partea baiatului. Daca a existat refuzul, ...
Pagina 2147 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||