Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 15 oct 2007 01:01 de Ionel
Uite ca la mine merge: daca ii sopteste cuvinte dulci de aproape si mai si da din cap catre ea, si cate un pupic, se excita:devil:
Re: Nu pot avea orgasm din 14 oct 2007 23:45 de alinpoe
Esti zodia berbec(daca e asa cum scri la profil) ,destul de rar se poate intampla sa nu ai orgasm,poate ca ar trebui sa dai frau liber fanteziilor care la berbec nu sunt putine,nu iti fie rusine incearca-le si apoi vei vedea tu esti ca zodie un fel ...
Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex oral? din 14 oct 2007 23:10 de alinpoe
Teoria spune in felul urmator asta ca sa lamurim ce si cum ne place si cum se face.Succes!
Lectia 1
Te invit să vorbim despre organul sexual masculin şi ceea ce îl înnebuneşte pe el cel mai mult: sexul oral. Este considerat de unii ca fiind ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu asa ge din 14 oct 2007 19:43 de ExoticDream
Zice-se ca cel mai bine este sa lasi oamenii sa faca ce vor, sa nu pui intrebari pentru ca risti sa ii deranjezi, plictisesti, superi, indepartezi. (Nicio relatie nu este 100% deschisa, este o iluzie sa crezi ca poti sa-i spui celuilalt tot ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 14 oct 2007 19:36 de ExoticDream
[b]Iubirea[/b], ce altceva?!?
Oricat de complexa ar fi fiinta umana, sentimentul de iubire "acopera" o mare parte din mintea si sufletul sau (sau... asa mi se pare mie!), inclusiv pe cea a eventualei atractii fata de altii, pur si simplu nu te ...
Nedumerire din 14 oct 2007 19:22 de ExoticDream
Mda, glasul inimii, glasul trupului si tot asa. Ce definitie dai fericirii? O stare momentana de bine, fara sa-ti pese de nimic altceva decat de ceea ce vrei tu? Nu conteaza nici faptul ca omul care ti-ar darui (vremelnica) fericire are carente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 14 oct 2007 19:04 de ExoticDream
Nu prea vad legatura intre vagin si excitarea prin cuvinte (pare cam "turmentat" mesajul tau), daca-i soptesti vorbe dulci in zona intima nu stiu daca se obtine efectul scontat (adica nu-i nici excitare fizica, nici psihica, ci un fel de n-ar mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 oct 2007 14:07 de VladX
da .. "a baut prea mult"..deci [b]ea[/b] a vrut sa bea .. nu a fost fortata .. dar eu intreb altceva..ce fel de fata se duce solo in club si bea? .. presupun daca era cu amici nu o lasau sa plece cu respectivu no?
deci ... fata pleaca singura in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #V din 14 oct 2007 13:59 de Nekunoskuta
Din cate am citit eu pe aici nu ea a fost cea care nu s-a mai controlat ci el prin fapta comisa :blink: Nu a scris nimeni despre faptul ca ea a "bagat in ea" pana nu a mai putut. S-a folosit simplu expresia "a baut prea mult".
Re: Re: Oare m-a inselat ? din 14 oct 2007 13:55 de Nekunoskuta
Asta asa e si iti spun din punctul meu de vedere ca femeie. Am si eu in telefon numere ale unor baieti dar absolut toti sunt trecuti cu numele lor. Pe unii ii cunoaste si iubitul meu, pe altii nu dar niciodata nu as trece numarul cuiva cu nume de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 oct 2007 13:12 de Guest
nu. nu te intreb daca te iubeste. este posibil sa te iubeasca, la fel de posibil este sa nu te iubeasca. nimeni nu poate fi sigur, pe viata, pe sentimentele celuilalt. de obicei, vorbesc din punctul meu de vedere, sentimentele se schimba sau sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 oct 2007 12:58 de Angela
Draga Criss, te felicit pentru ca ai ales glasul inimii, ai ales sa fii fericita chiar daca nu ai stiut pentru cat timp. Sunt sigura ca nu regreti si nici nu vei regreta vreodata ca ai facut dragoste cu cel pe care il iubesti. Toti cei care "te-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL din 14 oct 2007 10:19 de SORIN28
Nu, s-au inventat taxiurile, cu asa ceva pe strada nu merg
Eu nu am acuzat pe nimeni, mi-am spus parerea. Ca a baut si s-a imbatat...nu e o problema(m-am obisnuit sa vad femei bete). Ca a baut pana nu a mai stiut de ea si a plecat cu un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prieten din 14 oct 2007 02:45 de Ionel
Da, cand te muti din casa unde ai copilarit, parca pierzi ceva, simti un gol, iti simti copilaria parasita. Dar trebuie sa intelegi ca nimic nu se mai intoarce. Iar dupa ce o sa te obisnuiesti, mai ales daca nu esti singur, o sa mearga treaba. ...
Re: sal din 14 oct 2007 02:25 de Ionel
Mai baiete, tu vrei sa te dezvirginari sau sa faci sex? Pai sa stii ca unii barbati mor "virgini" din punct de vedere fizic, desi "tepusele" lor in multe gauri intratu-au.
Daca vrei sa intrebi la ce varsta e recomandata inceperea vietii sexuale - ...
Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa din 14 oct 2007 02:10 de ExoticDream
Stai linistita, toti trecem prin asta... mai ales in prima relatie serioasa. Chiar daca ai maturitatea necesara si stii, in the back of your mind, ca partenerul tau merita incredere, tot tresari si te doare cand apar situatii sa le zicem ciudate, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare... din 14 oct 2007 02:07 de Ionel
Ai dreptate. Si nici dezvoltarea nu inceteaza.
:D:lol: de ce sa nu se frece de pat? :devil: Poate sa o faca, dar sa aiba grija sa nu se irite. Eu am facut-o cu sulul de carton de la hartia igienica si m-am iritat si infectat.:~*:(:.
Re: Masturbare... din 14 oct 2007 02:04 de Ionel
Era cumva Ciomu medicul la care ai fost? Mai baiete, daca toti care se masturbeaza nu s-ar dezvolta, atunci am avea o lume de pitici. Sa-ti mai spun ceva: daca nu te masturbezi, cel putin odata pe saptamana ai polutii nocturne (ejaculari in somn) ...
Re: Nota explicativa din 14 oct 2007 01:51 de Ionel
Multumesc pentru raspuns si pentruca vine din partea ta, am totala incredere in ce mi-ai spus. O sa-l tratez cu indiferenta pe acest user.
Re: Re: Re: Oare m-a inselat ? din 14 oct 2007 01:49 de ExoticDream
Cui pe cui se scoate sau cum?!? De fapt... nu-i asa pentru ca tu il sfatuiesti sa iasa cu alta la un suc daca ea a facut mai mult! Cam aiurea.
Un suc nu este o crima, intr-adevar, desi ma intreb daca el a stiut in timp real de povestea cu ...
Pagina 2144 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||