Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: 10x

din 12 oct 2007 08:21 de Bozgoru

daca ciclul a venit.. e imposobil sa fii insarcinata.. cred ca nici o femela din cei 400 de mii de ani de existenta a omului nu a ramas insarcinata si apoi sa-i vina ciclul la cateva zile

Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 08:06 de Bozgoru

viol era daca o ducea cu forta la el acasa... din momement ce ea a mers pe picioarele ei acolo.. chiar daca era beata.. barbatul este nevinovat in fata legii.. ci doar moral..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 oct 2007 02:11 de nemesis

Ca sa nu ma iau de profunzimea matale si de certitudinile [i]-ismelor[/i] (i.e. voltaire, in acest caz) absorbite - instinctual? - de analiticele urme de aristotelica miscare spirituala, sar peste primele doua puncte si ma pronunt in privinta ...

Re: 10x

din 12 oct 2007 01:03 de Ionel

Nu inteleg, cum a curs pe langa? Dupa menstruatie e o alta perioada infertila de 9-10 zile de la prima zi. Deci daca n-au trecut decat cel mult 9 zile de la prima zi de menstruatie inclusiv, nesansa de a ramane gravida e de 99,99% (sansa de a ...

Re: Re: Re: himenotomie?

din 12 oct 2007 00:56 de Ionel

Daca e himenul rigid, nu e nici o rusine sa apelezi. In alte tari acest lucru e ceva normal, numai la noi e rusine. La popoarele mai brunete sau negre dezvirginarea se face doar pe aceasta cale, deoarece este foarte greu dezvirginarea altfel. E un ...

Re: Re: o problema...

din 12 oct 2007 00:12 de Ionel

Domnul meu, femeia vrea mereu ceva nou. Ea nu admite sa fie in urma altora. Nu, nu exista doua iubiri in acelasi timp. E doar imensa actractie fizica, sexuala, iar daca pe timpul desfasurarii simtim o imensa placere (pe care unii o confunda cu ...

Scurgeri galbui-roz in loc de menstruatie!

din 11 oct 2007 23:41 de bambola

astazi trebuia sa-mi vina menstruatia. si m-a trezit cu niste scurgeri mai mult galbui...roz. m-am alertat imediat !!! nu am nici u dorere de sani sau greturi. doar ameteli rebele si pofta de mancare mai mult decat in alte zile si in plus dureri in ...

Re: Re: Re: Re: Re: sarutul

din 11 oct 2007 20:23 de valentine

mai du-te ba in pana mea...get a life:.

Re: Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe a

din 11 oct 2007 19:09 de 0poij;l;n

:heart::-*:p

Re: himenotomie?

din 11 oct 2007 18:19 de Nekunoskuta

Cum ai ajuns tu la concluzia asta? Ai consultat un medic? Ai primit o parere de specialitate? Nu cred. Tu spui asta doar pentru ca te doare cand vrei sa te dezvirginezi. Acum doar vorbesti pentru ca pun pariu pe orice ca daca ar fi nevoie sa te ...

Re: Atentie ! :D

din 11 oct 2007 18:11 de Nekunoskuta

1. Citeam la [b]pagina 18[/b]...[b]am intors repede fila[/b] = imposibil pentru ca daca citesti o pagina de carte cu numar par nu trebuie sa dai foaia. Cartile incep cu un numar impar (3,5,7) pe pagina din dreapta. Automat, pagina din stanga va avea ...

Re: Re: Re: Re: sarutul

din 11 oct 2007 16:15 de Radamant_the_Roman

Am prins unul pe clasa a 6-a si mi s-a parut dezgustator. Poate de aceea nu am mai prins nimic dupa. Defensiva mea a fost,este si va fi buna in continuare. Atacul nu stiu daca il voi declansa vreodata,doar cand ma voi simti suficient de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Helppp :((( PL

din 11 oct 2007 15:59 de Ionel

Mai sunt si asemenea ... vacari. Daca mergeai la el cu o suta de euroi imediat iti spunea. Sau la cabinetul particular. Eu, de exemplu, nu am avut si nici nu am asa ceva.

Re: Re: Re: KJH

din 11 oct 2007 15:53 de Ionel

De regula, daca ti-a venit ciclul, nu esti gravida. Se mai intampla si cazuri ca menstruatia sa se opreasca doar dupa 2-3 luni. Dar daca ti-ai facut si test de sarcina, nu cred ca esti gravida. Intarzierea sau grabirea menstrei poate avea multiple ...

Re: Pot ramane insarcinata daca.......

din 11 oct 2007 15:41 de Ionel

De regula, daca ti-a venit ciclul menstrual, ovulul mort a fost eliminat. Inainte de prima zi de menstruatie exista o perioada infertila, care depinde de numarul de zile de la inceputul menstruatiei la alt inceput. Daca ciclul e de 21 de zile, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e

din 11 oct 2007 15:25 de Ionel

Tu ai auzit de proverbul: orice sac isi gaseste peticul? Asa si in sex. Sunt si femei care o vor mare, dar nu cred ca sunt multe. Citeam intr-o revista un interviu cu doua VIP-uri cinema, care spuneau ca ele nu fac sex daca barbatul nu are penisul ...

..ata...

din 11 oct 2007 15:17 de Ionel

Dragul meu, nu pot sa-ti spun daca nu vad cum stau lucrurile. Plus ca nu sunt de specialitate. Eu nu lucrez in acest domeniu. Daca am putea discuta undeva in privat, unde sa-mi spui mai multe, as intreba un medic de specialitate, daca tie ti-e ...

Genovia/Genova/Genua sau Ingenua

din 11 oct 2007 15:14 de Radamant_the_Roman

Dna/Dra Simona,in ciuda faptului ca detest acest prenume, nu pot sa nu-mi las si eu amprenta asupra acestei teme. Am observat ca dvs cunoasteti toti moderatorii si multi din userii mai important de pe 3 forumuri. Practic,cf parerii dvs, acest ...

Re: Re: blaaaaa

din 11 oct 2007 15:05 de Ionel

Inteleg ca acest user are tulburari mintale - nu de personalitate - dar stiu ca acestia nu au ce cauta pe un forum. Daca eu as fi scris ce a scris aceasta vietete despre mine sigur ca luam banutul. Ce sa inteleg? Ca sunt useri si... useri?

Re: Re: Exista ceva care poate opri menstruatia?

din 11 oct 2007 13:34 de angela

Am citit demult intr-o revista parca in Cosmopolitan ca exista niste pastile care opresc menstruatia. Era un articol dedicat femeilor care vroiau pe timp de vara deci cam 3 luni sa scape de acest neajuns si sa se bucure mereu de plaja si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2148 din 3732
«   1 ... 2145   2146   2147   2148   2149   2150   2151 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare