Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti se din 6 mar 2007 15:38 de ExoticDream
Daca as fi avut cum sa te anunt in timp real, te-as fi chemat pe Magheru pe 1 martie.... mezina care ti-a furat inima impartea garoafe, felicitari si martisoare trecatorilor... am schimbat cateva vorbe, am facut o poza, nimic de zis, draguta ...
Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 6 mar 2007 15:31 de ExoticDream
Primul pat peste care am dat pe net (numit Exotique HBD-01!), furniruit cu lemn de tech si decoruri din impletitura de zambila de apa (ce-o fi aia?!?), in valoare de 54 de milioane lei vechi, are latimea de 152 cm. Daca ar fi de o persoana, am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 15:23 de ExoticDream
635. vointa
(unele "defectiuni" se remediaza daca ai o cantitate apreciabila de vointa)
:cat::cat::cat:
Re: azi 1 martie din 6 mar 2007 14:28 de the_gogu
sa stiti ca nu ma supar deloc daca mai postati la jurnalul meu ca pe bune dar parca e prea monoton jurnalul asta daca vorbesc de unul singur aici:D (stiu ca de obicei intr-un jurnal trebuie sa stii numai tu ce scrie acolo dar daca era asa pt mine nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 14:26 de wave
sigur ca nu poti sa incepi o relatie profunda daca nu ai experimentat macar una inainte....... doar daca "investesti timp si sentimente" poti sa a sedimentezi o relatie profunda bazata pe incredere reciprocaO:).......................Uite ce am ...
Re: Re: Ce boli se transmit prin sex oral ? din 6 mar 2007 14:08 de YLoveCamelia
in cazul in care fluiedele partenerului infectat ajung in stomac se pot transmite bts uri.
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac din 6 mar 2007 13:08 de YLoveCamelia
elle rodrigo, nu va mai disculpati, nu are sens.
Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti sex? din 6 mar 2007 02:08 de Stranger_to_love
atunci cred ca iti place Shania Twain. sau
Kate Beckinsale
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 02:00 de Stranger_to_love
Uf,tu cam inteegi ce vrei tu in loc sa intelegi ce trebuie.Eu cred ca il facea superficial pe citystar (grupul de manelisti).
generalizezi ca cei fara argumente solide.....esti cam superficial .....o fi influenta anturajului de manelisti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 01:31 de Stranger_to_love
Pt. cine e raspunsul asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina... din 6 mar 2007 00:48 de ExoticDream
Nu strada este locul ideal unde poti face cunostinta cu o fata!!! Chiar nu aveti imaginatie deloc?!? In Romania, locurile "traditionale" pentru asa ceva sunt strada si cluburile/barurile/discotecile si pe urma va mirati de ce calitatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 00:31 de ExoticDream
Tu vrei sa isi schimbe gusturile muzicale daca ii place o fata cand el nu s-ar urca intr-un amarat de tren ca sa ajunga la ea?!? Dupa parerea mea, la 27 de ani ar cam trebui sa stie ce vrea....
:wacko::wacko::wacko:
La ce varsta ar trebui inceputa viata sexuala? din 5 mar 2007 22:44 de the_gogu
am gasit ceva interesant pe un alt forum:
"am citit ceva pe site-ul realitatea despre doi "copii" de 13 si 15 ani dintr-un centru de plasament care au devenit parinti. inca un "Motru" asadar. Se dadea acolo si un procent care spunea cati tineri isi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mar 2007 22:21 de Stranger_to_love
Hai sa nu devina topicul asta unul despre manele.Dute cu maneslistii taia colo si distreaza-te eu nu le suport si m-am certat cu prieteni care mi-au facut o surpriza cu manele de revelion.am plecat binenteles.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mar 2007 19:00 de wave
hai sa fim seriosi ...te-ai inconjurat de un anturaj care te trage in jos(ma refer la niv de cultura.......si crezi ca daca nu te-ai ridicat la standardele uneia te cobori pe tine doar in disperare de cauza????:blink:...mai ar trebui sa nu va ...
Re: nush cum sa o cuceresc !! help pls din 5 mar 2007 18:35 de DarkAngel
Deci ca sa o "cuceresti" trebuie sa o cunosti cat de cat.
1 vorbeste cu ea fara un interes anume o perioada afla ce ii place ce o intereseaza ce fel de persoana e si daca poti sa afli fara a intreba direct daca siar dori o relatie sau nu.
2. vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mar 2007 18:32 de bebysa
sange
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la din 5 mar 2007 18:30 de citystar
putin probabil sa fie adevarat. Poate 0,0000001% din fete agata. Daca ar fi agatat macar 5 % dintre fete, eu nu mai eram virgin la varsta asta. Numai in filme vad fete pe strada care umbla dupa baieti. In RO nu vad asa ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 5 mar 2007 18:27 de citystar
dar cu ce te-ar deranja ca fetei
i-ar place manelele ?
[b]
Manelele ascultate din copilarie, in familie, stimuleaza increderea in sine a copilului, si il ajuta sa fie indraznet, sa injure, ("sa si-o bage") sa fie rau, ii da forta si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mar 2007 17:45 de ExoticDream
Evident!
Cand unul iubeste si celalalt nu, rezulta invariabil o tona de suferinta, este cea mai cruda forma de relatie care poate fi imaginata. Te sfatuiesc sa nu te joci cu sentimentele nimanui.
Nu neaparat. Citeste filosofia lui ...
Pagina 2319 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||