Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Vagin larg?

din 4 mar 2007 11:30 de Bursucu

penisul aluneca usor pt ca erai foarte lubrifiata nu pt ca ai vaginul larg...vaginul se modeleaza in timpul actului sexual luand forma penisului...daca intelegi ce vreau sa spun...nu exista vagin larg...

Re: Ordinea in care se iau pastilele contraceptive

din 4 mar 2007 11:18 de Bursucu

daca ai uitat, iei in continuare asa ca atunci cand uiti iei 2 pastile in intervalul de 24 ore...cel mai bine e sa nu intarzii sa iei cel mult 12 ore... daca cumva ai uitat foloseste in ziua aceea foloseste prezervativul pt a alimina orice ...

Re: Masturbarea la barbati

din 4 mar 2007 11:14 de Bursucu

nop...masturbarea te ajuta sa-ti cunosti mai bine corpul...asa ca freaca:lol::lol:

Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

din 4 mar 2007 10:28 de verdiuc

De 4-5 ori pe zi.......zi de zi???? :x E prea mult.Adica intr-o zi sau 2-3,cuprinsi de un foc nebun,si poate inconjurati si de un decor potrivit,ar fi ok,dar sa iti doreste ca el sa vrea atat de des timp indelungat e :wacko:. I s-a luat,sun ...

Oda in metru antic

din 4 mar 2007 10:07 de verdiuc

Avem urmasi care lasa in noi mandria. Sistemul de invatamant comunist,cu batutul copilului de catre profesor,daca nu invata,poate ca era mai bun. Uite,eu am luat in jur de 10 palme de la doamna invatatoare,si acum scriu cum trebuie si stiu si ...

Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 4 mar 2007 04:24 de Bursucu

total gresit...e o conceptie gresita...mai auzi cate una: "tre sa fac sex sa scap de cosuri!"...vai...!:wacko:

Re: Re: Sunt oare un prost?

din 4 mar 2007 04:06 de Bursucu

daca stau sa ma gandesc mai bine am auzit prea multe intamplari de care au avut parte prietenii sau prea multe de la TV dar am deschis bine ochii si am incredere in ea pt ca nimeni nu-i ca ea si nu merita ce i-am facut...daca au fost intamplari in ...

Rana pe fraul preputzului, pe atza!

din 4 mar 2007 02:14 de victorp

Buna ziua. Ma numesc Victor, 28 de ani, Bucuresti. Am si eu o mare problema: rana pe fraul preputzului, pe "atza" ca sa fiu mai exact. Cum a aparut? Va voi spune intreaga poveste... Ma consider o persoana normala, fac sex normal de pe la 17 ani, ...

Re: Re: dap am facut!!!

din 4 mar 2007 01:34 de alinpoe

Probabil ca nu ai avut ocazia sa iubesti intradevar pe cineva si "a face sex" sa se transforme in "a face dragoste" doar atunci acel "scarbos " al tau va fi transformat in senzatia de sublim si simti cu adevarat ca te topesti.Iti doresc sa simti si ...

Re: Re: Re: SEX ANAL

din 4 mar 2007 01:25 de alinpoe

Din cate nu stii tu anusul si vaginul sunt foarte apropiatesi atunci cand anusul are penisul introdus in el preseaza pe vagin implicit zona care se banuieste a fi acel punct g,dar eu zic daca doresti sa cunosti cat de cat sa lasi dezbaterile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mar 2007 00:46 de wave

:-`

din 4 mar 2007 00:36 de ExoticDream

Pana la urma, tu ce cauti: o fata cu care sa ai o relatie de iubire sau una cu care sa scapi de virginitate?!? In primul caz, altele ar trebui sa fie criteriile dupa care apreciezi o fata, in al doilea ai dreptate, pentru sex pur conteaza doar ...

din 3 mar 2007 20:55 de wave

:-`:-`

din 3 mar 2007 16:59 de Stranger_to_love

Problema e ca nu stii daca chiar iti place o persoana cu adevarat pana nu o vezi in realitate. Si ce fac atunci??? Ma duc pana in Oradea ca sa ma intalnesc cu o fata si sa descopar ca de fapt nu-mi place???

Re: Re: Re: Re: Re: Primul lucru la care baietii s

din 3 mar 2007 16:11 de stefanoski

Daca nu-mi poze pe messenger din start, nu-i dau numarul de telefon. nu o sun :ok:

Re: Masturbarea la barbati

din 3 mar 2007 15:16 de rappu_mt

daca te masturbezi de 2-3 ori pe saptamana asta poate duce in timp la disfunctii sexuale ???>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ma io sper sa nu intre iarasi vreun pui de biserica paici sati spuna ca lai injosit pe BUNUL DUMNEZEU...in rest ...aratami ...

Re: Re: Fete mari,baieti mici

din 3 mar 2007 12:21 de the_gogu

exotico, nu cred c-ai inteles, el vrea una cu care sa inceapa din prima seara, cu o virgina de 15-16 ani ar trebui sa astepte ceva timp pana prima oara, al vrea acum, eu i-am zis ce tre` sa faca ca sa "ameteasca" una de 20 de ani(bineinteles ca aceea ...

din 3 mar 2007 02:49 de ExoticDream

Anais Nin (una din iubitele lui Henry Miller) - [i]"Incest"[/i] si [i]"Foc"[/i], daca iti plac jurnalele.... ;););)

Re: Re: Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 3 mar 2007 02:42 de ExoticDream

In exemplul cu bursa.... Evident ca decizia se ia in consens, potentialul bursier nu pleaca de nebun daca partenerul nu este de acord si nici nu ramane acasa daca celalalt este de acord cu plecarea. Intrebarea mea era alta: avand in vedere ca ...

din 3 mar 2007 02:22 de ExoticDream

Renunta si tu la pretentiile alea legate de domiciliu si poate vei avea, daca se intampla sa iti placa o fata aflata la celalalt capat al... tarii/lumii si totul ar fi extra ultra mega minunat, ai renunta doar pentru ca... e greu? Singuratatea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2321 din 3732
«   1 ... 2318   2319   2320   2321   2322   2323   2324 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare