Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 28 feb 2007 20:13 de Nekunoskuta
Cum adica ce parere avem? Te duci singura! Trebuie sa inteleaga faptul ca o relatie nu inseamna ca te tine legata de calorifer. Daca se supara...pierderea lui, tu ti-ai exprimat dorinta sa megeti impreuna, el nu a vrut dar ti-a dat voie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 19:42 de stefanoski
Ahh ce-mi place :D
Re: Re: Marimea conteaza? din 28 feb 2007 19:40 de stefanoski
Ati masurat-o ? :lol:
Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult din 28 feb 2007 19:38 de stefanoski
Pai daca el o face toata treaba, ma gandesc ca poate o fi si el slabit.
Ce-i mult strica...
Re: Re: Re: sex oral din 28 feb 2007 19:15 de SORIN28
Bine ca nu se prelinge in sus :ok:
Da, mi-am gustat sperma. De ce? Din curiozitate sa vad ce inghite partenera mea si nu nu mi se intoarce stomacul pe dos si nici greata nu-mi este
Ai o greseala. Nu pentru "majoritatea", pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 19:07 de SORIN28
De ce nu? Oricum nu ai profesat, poate doar ai o idee mai bine formata, atata tot.:ok:
De ce nu? Bataia s-a inventat. Nu vrei sa-l pastrezi chiar daca vreau eu?! Nu-i nimic, iti dau bataita pana faci avort spontan O:)
Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 18:24 de Stranger_to_love
Ce spui tu se aplica doar la femeile din Romania.Nemtoaicele nu sunt asa.Stiu din propria experienta.Plus ca nu stiu romancele au asa un aer de fitoase.
Oricum esti amuzant sa crezi ca ai control asupra propriei vieti.
Esti ...
Re: Fete induiosate din 28 feb 2007 18:04 de Mady
[i]nu stiu cu ce fete ai stat sau ai avut de facut,dar sa sti k nu toate sunt asa.De exemplu,eu pun mereu inainte razionalitatea si incerc sa nu ma abandonez sentimentelor,pt k suntem oameni(apa,oase,muschi,sisteme nervoase si asa mai departe) ...
Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 17:54 de abel
Eu nu cred deloc in ghinion, noroc, zei si alte rahaturi care ai zice ca va controleaza viata.
Tu esti in centrul universului. Ca doar de aia esti barbat.
Chiar cred ca un barbat e in situatia in care e, din cauza ca el a decis astfel. Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 17:09 de Nekunoskuta
:lol:Imi explici tu mie despre tribunal? Trebuie dovezi intemeiate, foarte intemeiete sa demonstrezi asa ceva, nu doar pentru ca vrea tatal.
Dar eu credeam ca e vorba de nasterea copilului, nu de cresterea si educarea lui. :blink:
Barbati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoriti, dar lo din 28 feb 2007 17:07 de Nekunoskuta
Opaaaaaaa!!! Crezi tu ca o nunta inseamna doar mancarea invitatilor? Aia 15000 ron erau fara meniuri. Cum ramane cu inchirierea localului, hainele mirilor, pozele si filmarea, muzica de la nunta, ornarea salii, alte mici atentii facute nasilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2007 17:03 de ExoticDream
598. regret
(daca te abtii de la un lucru fascinant care ti-ar putea schimba viata, nu mai primesti a doua sansa si te coplesesc etern regretele...)
:(:(:(
Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 28 feb 2007 16:59 de ExoticDream
1. Inclinatii de la mama natura si ereditare, predilectie pentru tot ceea ce tine de matematica in particular si stiinte exacte in general.
2. Cam 50%. Voi fi probabil inginer in curand, dar matematica ma atrage mai mult decat domeniul pur ...
Re: Pozitii din 28 feb 2007 13:11 de puiut
Daca incepi cu pozitia misionarului nu cred ca vei da gres.Apoi pe parcurs lucrurile se vor schimba,:unsure: ve-ti invata lucruri noi impreuna,si va ve-ti bucura de placerea sexului in voie.Gandesc bine? Raspuns va rog:rolleyes:
Re: Marimea conteaza? din 28 feb 2007 13:07 de puiut
Sa spunem ca conteaza,dar nu foarte mult. Nu esti bine dotat stai linistit daca iti satisfaci partenera nu ai de sa iti faci probleme . Eu sunt norocoasa pt ca partenerul meu este dotat bine(22cm) :D
Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 11:57 de DarkAngel
Deci fi atent:\
1. Nu ai nici o problema... ii doar o problema de atitudine si de modul de a vedea treaba asta.
2. Trebuie sa-ti schimbi atitudinea si sa incepi sa actionezi (in adevaratul sens al cuvantului)
Ai mentionat ca nu vrei sa seduci o ...
Re: Am o intrebare.... din 28 feb 2007 11:38 de DarkAngel
S=a mai discutat pe tema cosurilor de mai multe ori pe forum. Dar nu are o legatura directa sexul cu cosurile... cosurile deobicei apar in perioada adolscentei deoarece au loc in perioada aia niste schimbari hormonale. Cosurile mai pot aparea din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru masculi din 28 feb 2007 11:30 de DarkAngel
Deci totusi acel ceva nu este in exterior... ?
Re: Re: Cum decurge un avort? din 28 feb 2007 10:08 de been there
poi e ceva d genu, intr-un spital 1 mil, la o clinica particulara e mai mult da cica is conditiimai binu, ... nu tre sa te sperii, anestezia in od normal functioneaza, gandeste-te la lucruri frumoase , o sa doara putin, normal, dar nu e insuportabil, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe urmele iubirii din 28 feb 2007 09:30 de stefanoski
Am construit incet, cu rabdare si entuziasm, o lume numai a mea. Am adaugat tot ce trebuie. aproape tot. Am pus dragoste, fericire, intelegere, prietenie, vise, sperante, iubire si multe altele. Pentru ca lumea mea sa fie perfecta mai trebuia un ...
Pagina 2324 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||