Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 28 feb 2007 02:51 de the_gogu
dar tu?(ma refer la exotica)
nici yo nu ma incadrez in varsta, da` pe mine ma pasioneaza mlt istoria, nu stiu ce as putea sa fac bazandu-ma pe obiectul asta in viitor, de exemplu cautam azi niste carti de istorie si nu le-am gasit in toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2007 02:07 de the_gogu
azi fac 2 luni pe sexpertm-am facut si yo acu` juma de ora senior member, uau deci...asta inseamna ca am voie sa postez la coltul veteranilor,deci... sunt tare:D, nici nu stiu de ce m-am apucat acum sa scriu, mai bne ma duc sa ma culc ca iar ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoriti, dar locuin din 28 feb 2007 02:04 de ExoticDream
Intrucat este un subiect care va reprezenta subiect de discutie aproape pentru fiecare la un moment dat, hai sa folosim un pic matematica.... Iau de bune cifrele tale, pentru moment, nu sunt la curent cu preturile in domeniu.
Prin nunta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Concubinajul din 28 feb 2007 01:32 de ExoticDream
Poate fi romantic, frumos si de vis chiar daca nu are proportii uriase. Eu as prefera sa le povestesc nepotilor nu atat despre ziua nuntii (cand poate ca va ploua, imi voi rupe tocul de la pantof, n-o sa-mi stea bine parul), cat despre cat de ...
Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 00:34 de stefanoski
Sorin e de partea mea :D
Si masculii sunt la fel de capabili sa creasca un copil ca si femeile ;)
Re: Re: Re: 1 si 8 martie din 28 feb 2007 00:32 de stefanoski
De 1 Martie, se daruieste un martisor, ceva simbolic, nu conteaza cat costa ! Pot fi si la 70 bani.
Re: Re: 1 si 8 martie din 28 feb 2007 00:25 de the_gogu
dea m-am incurcat la data o so corectez ca inca mai pot
pe bune chiar nu exagerea, da aproape un milion, pai sa zicem un martisor am vazut azi majoritatea cu 10.000 lei mai, mai tre` sa-i iau si lu` maica-mea un buchet de flori ca...na tre` ...
Re: 1 si 8 martie din 27 feb 2007 23:52 de the_gogu
stiu ca nu pare prea discutabil subiectu` sta da` va zic yo ca o sa se ajunga si la asta...a si voi fetelor ce surprize v-ar placea sa va faca jmekeru`, norocosu`,alesu`etc:D, chiar daca nu aveti partener care credeti ca ar fi niste surprize ...
1 si 8 martie din 27 feb 2007 23:48 de the_gogu
am vazut ca s-a facut deja 28 februarie(mai e unsfert de ora) si nimeni nu zice nuk de "sarbatorile" astea, de expemplu cum o petreceti, ce cadou intentionati sa-i luati iubitei(sau daca nu i-ati luat deja), cum va faceti voi ziua frumaosa, o zi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex in grup din 27 feb 2007 23:24 de the_gogu
nuj de ce da` presimt ca ar trebui:"Aberatii si Caterinci", daca era chiar asa de "disperata" acea claudia si avea probleme mari(ca asta chiar e ceva grav) yo zic ca mai tinea legatura si chestia aia cu maritatu` la 15 ani e dubioasa, poate a fost o ...
Re: Re: Re: din 27 feb 2007 22:50 de SORIN28
Si daca tatal vrea copilul? Daca tatal reuseste in tribunal sa demonstreze ca mama nu este capabila sa creasca si sa educe copilul si castiga copilul?
Crezi tu ca daca l-ai nascut iti da si dreptul sa il cresti?
Re: Re: Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 27 feb 2007 21:37 de the_gogu
un singur lucru pot sa-ti spun:relatia voastra nu va merge niciodata perfect, o sa va certati din ce in ce timpul mereu va fi cineva care va avea de suferit, tu nu trebuie sa faci ce-ti zice el nu-l lasa sa creada ca tu esti "sub papucul" lui ca el ...
Re: Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 27 feb 2007 20:51 de stefanoski
Nu, nu este corecta atitudinea lui. Eu cred ca ar trebui sa te duci, chiar daca se supara, trebuie sa faci ceea ce-ti place, iar daca el nu intelege asta inseamna ca nu este suficient de bun pentru tine su este prea egoist si se gandeste doar la ...
Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 27 feb 2007 19:41 de dark
Buna tuturor. Am & yo o problema & am nevoie de niste pareri. Peste o luna am fost invitata de niste colegi la un majorat. Este ziua unei colege de clasa. Vor fi multi colegi la party & evident ca vreau & yo sa merg. L-am invitat & pe prietenul meu & ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru masculi din 27 feb 2007 18:14 de :))
cu fata aia???:lol::lol::lol::lol::devil::devil::devil::devil::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Sex in grup din 27 feb 2007 18:11 de Balanel
Chiar nu inteleg ce va intereseaza de ce s-a maritat ea asa tanara.Ea a intrebat cu totul altceva,nu daca sunteti curiosi de ce sa maritat asa tinerica:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos s din 27 feb 2007 18:04 de carrie
nu ai inteles exact ceea ce am vrut sa spun eu, dar nu are importanta. si nu militez pentru "faceti sex fratilor ca e trendy/ca asa face lumea" etc. eu consider ca trebuie sa faci sex atunci cand simti ca ti-ar face bine, indiferent daca e vorba ...
Re: Re: din 27 feb 2007 17:44 de DarkAngel
o mama normala la cap nu o sa faca asta niciodata cu copilul ei.... si bineinteles daca gandeste putin...
Re: Sunt oare un prost? din 27 feb 2007 17:25 de DarkAngel
Deci gandeste-te de ce ai ajuns tu sa ai gandurile si mini-obsesea asta... oare ai tu o parere prosta in general desrpe fete sau oameni? ai auzit prea multe intamplari? Sau ai facut tu asta la un moment dat in trecutul tau ? Mai gandeste-te de la ce ...
Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 27 feb 2007 16:50 de wave
HUH??????nam zis sa agati doar asa nici nu stii peste cine poti sa dai oriunde oricand....si ce daca sunt fata??????? doar nu suntem in evul mediu..suntem in era moderna....si nui adevarat ce zici, ca trebuie sa astept sa fiu "vanata".Pentru asta ...
Pagina 2325 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||