Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele

din 26 feb 2007 14:43 de ExoticDream

Tu mergi pe ideea ca nunta este, printre altele, si ocazia ideala de a strange bani (din asa numitul "dar")? Ti-ar placea ca prietenii, colegii tai sa vina la nunta, stresati de gandul ca poate nu vor "darui masa" asa cum trebuie? Mie acest ...

Re: Nevoie de sfaturi...

din 26 feb 2007 14:09 de ...

un sfat ca o gluma, ia-o pe ma'sa, impaiaz-o si pune'o in sufragerie ca bibelou :lol: acuma pe bune, ia si vorbeste cu el, explica-i ca poate vrei sa petreci weekendul cu el sa iesiti undeva, dupa o saptamina de munca...daca e capos si ...

Re: Virgina.....la 20 de ani

din 26 feb 2007 13:06 de citystar

nu este permis pe Terra sa existe fete virgine la peste 20 de ani. Ca doar voi fetele sunteti agatate, deci e imposibil sa nu va agate nici un baiat ,ca sunt zeci de mii de baieti singuri la mia de fete singure. La baieti e problema, ca ei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru masculi

din 26 feb 2007 12:19 de the_gogu

n-am vrut sa spun ca daca are sanii mari acum gata e frumoasa si are de toate si nu ca numai sanii conteaza da` ce spui tu conteaza f mult dar cand o vezi prima data nu poti sa nu "apleci" putin in jos ochii:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Libertate?

din 26 feb 2007 11:42 de ericiref

Oki, deci poate e subiectiva parerea dar nu sunt posesiva, poate ma mai strafulgera gelozia cateodata, dar imi trece:) Eh eu am zis ca mi se pare justificata nevoia pur si simplu gandindu-ma cat de speriati sunt barbatii de o "libertate" d-asta, ...

Re: Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele

din 26 feb 2007 10:20 de Nekunoskuta

Vezi tu...uneori partea asta materiala a vietii nu prea te lasa sa faci ce vrei tu. Daca faci un imprumut sa-ti iei casa (cu bani in mana nu cred ca ai reusi) ar fi mai bine sa fiti casatoriti sa faci imprumut pe baza venitului familiei si sa ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tradarea...

din 26 feb 2007 09:40 de SORIN28

Ca tu ma crezi sau nu prea putin ma intereseaza. Cand eram intr-o relatie chiar daca au fost ocazii am stiut sa spun [b]NU[/b] si daca nu o fac acum cat sunt tanar cu atat mai putin mai tarziu. Nu, nu stim ce ne rezolva viitorul dar intotdeuna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru masculi

din 26 feb 2007 09:34 de SORIN28

Uite ca pentru mine nu e valabil. Ochii si fata ii observ prima data si daca ochii nu au acel "ceva" care sa ma atraga si fata sa fie "dulce" nu ma intereseaza oricat de bine ar arata in rest:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tradarea...

din 26 feb 2007 02:18 de ExoticDream

Asa cum nu toata lumea este predispusa la infidelitate, tot astfel nu toti sunt de principiul ca razbunarea ajuta la ceva. Sunt de acord cu Sorin, exista oameni care nu vor insela din simplul motiv ca au anumite principii, sunt onesti atat fata ...

Re: Re: Re: Libertate?

din 26 feb 2007 02:02 de ExoticDream

Oare se simte sufocat de iubirea ta, esti cumva o persoana insistenta, care incearca sa se impuna, sa domine in cadrul relatiei, esti geloasa? Ciudat mi se pare faptul ca tu consideri nevoia lui de spatiu ca fiind justificata si nu te simti ...

Carpe diem. Culege trandafirii cat mai poti!

din 26 feb 2007 01:53 de mya

Daca as putea dilata timpul, sa mi-l alaturi, sa rastorn clepsidra minimala intr-o rascruce de infinte drumuri. Daca m-as transporta, as culege petalele fragilei fiinte, numite omul, din paienjenisuri oculte, as creiona priviri, zambete, as schita ...

Re: Re: Re: Concubinajul

din 26 feb 2007 01:39 de ExoticDream

Eu sunt impotriva concubinajului in care nu exista iubire pentru ca, la fel ca si casatoria bazata pe interes, reprezinta o mezalianta meschina, o relatie falsa, urata, din care, daca se nasc copii, rezulta alte specimene care vor trai la randul ...

Re: ce tie nu-ti place...

din 26 feb 2007 01:07 de mya

Din punctul meu de vedere, cele doua persoane nu vad lucrurile prin aceeasi prisma, ci intr-un mod (mai mult sau mai putin) distinct, de aici si neconcordantele de genul acesta. Si nu le vad in acelasi mod datorita educatiei primite, ...

Re: Reclama carte virtuala

din 25 feb 2007 22:19 de SORIN28

Daca ai mari rezolutia monitorului garantez ca nu mai intra peste nimic:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar?

din 25 feb 2007 21:50 de bebysa

nimic mai fals...nu e adevaratr deloc...daca o faci o data si iti dai seama de greseala si vezi ca esty iertat si esty in continuare iubit a doua oara nici cu fierul incins nu mai faci asta pentru ca esty constient ca persoana de langa tine nu mai ...

Re: Flatata sau tradata ordinar?

din 25 feb 2007 21:43 de bebysa

casatorie?11 ani?te-a inselat?tu ceri parerea cui?ca majoritatea celor care au raspuns sunt niste pusti sau pustoaice si nu o sa realizeze niciodata prin ce treci tu.Una e sa ai o relatie de 11 ani sa fii si casatorit pe deasupra,si alta e sa ai ...

Micsorarea penisului

din 25 feb 2007 21:41 de lucapaul

am 37 de ani, casatorit si am un bebe de cateva luni. deci viata sexuala e redusa , aproape zero. am observat , cu ingrijorare ca penisul sa micsorat, parca nu mai are aceeasi lungime in erectie. este o boala sau este un fenomen normal la asa zisa ...

Ce tie nu-ti place...

din 25 feb 2007 21:35 de bebysa

am si eu o intrebare...se tot vorbeste despre zicala asta"ce tie nu-ti place altuia nu-i face" si este destul de mult data exemplu chiar si pe forum.Dar nu se pune problema:daca pe tine nu te deranjeaza un anumit lucru si il faci unei persoane care ...

Re: Re: Re: Ati desparti membrii unei relatii?

din 25 feb 2007 21:00 de bebysa

pe dreaq...nu e adevarat...poate relatia lor era deja terminata doar ca nici unu nu avea curjul sa spuna "Stop".Poate e nevoie de o a treia persoana care sa intervina si abia atunci iti dai seama ca relatia ta nu face 2 bani.Si de ce sa te simti ...

Re: Tradarea...

din 25 feb 2007 20:50 de bebysa

nu am ce sfat sa iti dau...pur si simplu nu mai incerca sa te impaci cu el oricat de mult l-ai iubi(desi dupa ce ai facut asta ma indoiesc de lucrul asta) nu trebuie sa vrei sa te intorci la el pentru ca barbati exista.nu e unicul.daca l-ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2328 din 3732
«   1 ... 2325   2326   2327   2328   2329   2330   2331 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare