Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar

din 25 feb 2007 02:52 de Bursucu

hai cu tupeu...daca nu ai un pic de tupeu nu ai ce discuta cu o gagica...fetelor le plac baietii siguri pe ei...:ok:

"Copil din flori"

din 25 feb 2007 01:58 de mya

In urma unei aventuri sau unei relatii care se termina clandestin, se naste un copil. Mama decide sa-l pastreze. Ce parere aveti despre astfel de situatii? Ati trecut prin ele? Daca v-ati confrunta cu asemenea moment, pe ce drum ati lua-o?

Re: Re: Re: Sex la menst...

din 25 feb 2007 01:54 de Rayden

Gresit! nu poti ramane insarcinatan chiar daca spermatozoizi traiesc 7-8 zile in organismul femeii nu are cum sa stea atata timp acolo ptr. ca este eliminat de sangele pe care aceasta il pierde.:alien:

Re: Casatoria...cand si de ce?

din 25 feb 2007 01:45 de mya

Inelul reprezinta o traditie care s-a urmat de-a lungul timpului, momentul prin care oficial se marcheaza logodna, si de la care se poate gandi catre casatorie. Insa, privind dincolo de un simplu obiect, primordiale sunt sentimentele celor ...

Re: Sfaturi pentru frigiditate!

din 25 feb 2007 01:10 de alinpoe

Am un sfat simplu pentru tine care vine chiar din enuntul tau:nu trebuie sa te gandesti in primul rand in timpul sexului ci trebuie sa iti lasi mintea libera(nu e o partida de sah:))sau mai bine zis sa te gandesti doar ca trebuie sa te simti bine ...

Re: Cand spui

din 25 feb 2007 01:01 de mya

Cand esti absolut sigur si constient de existenta unor sentimente puternice fata de el/ea. Cand esti capabil sa-ti asumi responsabilitatea unei asemenea declaratii. Privindu-l/o adanc in ochii, si nu in alta parte, pentru ca ochii sunt oglinda ...

Re: Ma iubeste da sau nu?

din 25 feb 2007 00:39 de mya

In primul rand ar trebui sa-ti revizuiesti atitudinea vis-a-vis de "tipul de la biserica". Poate exista iubire chiar daca tipul nu este din aceeasi localitate cu tine, iubirea nu tine cont de asemenea aspecte. Ar trebui sa treci pe lista ...

Re: Libertate?

din 25 feb 2007 00:09 de mya

Datorita faptului ca v-ati mutat impreuna condisder ca brusc a avut aceasta schimbare a atitudinii vis-a-vis de tine. La 20 de ani este o schimbare majora, cu care te obisnuiesti in timp. De-aici si lipsa de libertate. Practic, sunteti ca si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de aborda

din 24 feb 2007 21:33 de stefanoski

Pai cum am mai spus-o, daca fata il placea n-a trebuit sa faca prea multe baiatul. Doar sa obtina o intalnire si apoi totul vine de la sine :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 feb 2007 21:30 de bebysa

la dreaq):():():():(sa nu mai aud de asa ceva...frateeeeh prefer sa aud orice adevar indiferent cat de groaznic ar fi si cat de rau ar durea.Sa fie clar:NU vreau minciuni frumoase.NU.deci e total neadevarat ce se spune aici.Si daca cel de langa ...

Re: Re: Baietii nu-s buni de nimic!

din 24 feb 2007 20:07 de ExoticDream

Este adevarat ca uneori, indiferent daca esti fata sau baiat, plangi din cauza unei fiinte nenorocite, care si-a batut joc de sentimentele tale (acesta fiind, sa-i zicem, "plansul negativ", de ciuda, de suparare pe tine insati/insuti pentru ca ...

Duo sentimental

din 24 feb 2007 17:16 de ExoticDream

Daca un suflet dulce aievea te iubeste, Cand inima ta-i trista, durerea i-o alina, Pentru a-mparti tot universul cu tine el traieste, Cu tine doar el plange, rade si suspina.... :love::love::love: amintire, lacrima, despartire, patima

Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste da sau nu?

din 24 feb 2007 12:52 de stefanoski

Asa de bine arati ? :unsure:

Re: Re: Fete induiosate

din 24 feb 2007 09:03 de bebysa

hey chiar ai dreptate.ca sa gasesti o fata inteligenta trebuie sa cauti si trebuie sa sti sa cauti.nu orice stoarfa de pe strada care lasa o impresie buna cand trece pe langa tine are si ceva in cap.parerea mea e ca ar trebui sa mai caute si sa ...

Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 24 feb 2007 02:07 de ExoticDream

La acel subiect se discuta despre schimbarile in personalitate, nu de parteneri. Dupa parerea mea, schimbarile in personalitate se produc... aproape niciodata, iar cele de partener depinzand de la caz la caz, dar daca vorbim de sentimente de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fi

din 24 feb 2007 01:49 de Mady

[i]Din punctul meu de vedere, nu sunt de acord cu tine si cu toti cei care gandesc ca tine.In ziua de azi lumea traieste in curvie fara sa-si dea seama sau(dupa cate ai sp tu) incearca sa ocoleasca adevarul p alte cai mai usoare,mai ...

Re:cum sa fie parul pubian intr-o relatie

din 23 feb 2007 23:25 de Mady

[b]eu va spun din experienze pers!cu toate k sunt virgina si nu am prea avut ocazia de a arata sau k altcineva sa fie in contact cu partile mele intime...eu imi tai parul destul de des(nu de tot pt k nu ma simt bine si m-ar jena indumentele),dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 23 feb 2007 22:01 de bebysa

ooof dar e foarte greu...eu am inceput sa mai ies fara sa cer voie si deja mama imi zice ca mi-am luat lumea in cap si maine poimaine ma marit:blink: daca ea are impresia ca daca ies in oras o sa ma marit va dati seama:lol: nu stiu ce e de ...

Re: Re: Re: Re: Ma iubeste da sau nu?

din 23 feb 2007 21:57 de bebysa

frateeeeeeeh...cum poti sa crezi ca te iubeste daca s-a uitat la tine...daca ar fi sa ne luam dupa privirile baietilor,cred ca jumatate din baietii din Bucuresti ma iubesc...hahahaha:lol::lol::lol::lol::-`in mod sigur nu e posibil...ce naiba nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?Sa o ier

din 23 feb 2007 21:43 de Coracao

daca o iubesti si stii ca si ea te iubeste...incearca sa o ierti...daca nu,asta e!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2330 din 3732
«   1 ... 2327   2328   2329   2330   2331   2332   2333 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare