Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Corpul conteaza?

din 23 feb 2007 19:54 de shooter

Mie imi plac cei care au un corp puternic, in general barbatul sa aiba un alt aer.Nu neaparat cel mai muschiulos dintre muschiulosi, dar nici un tantar de barbat.Tipul atletic si bine facut intotdeauna atrage atentia femeilor, si a mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert?

din 23 feb 2007 18:01 de bebysa

imi pare sincer nespus de rau pentru tine...in mod sigur nu te merita.dar stai linistit.nu sunt toate la fel si unele persoane apreciaza mult iertarea si sunt unele care apreciaza increderea pe care o ai in ele(mai ales daca aceasta a fost ...

Re: Re: Re: Cui nu-i place sa nu citeasca!

din 23 feb 2007 02:51 de ExoticDream

Aloooo, domnu' cu 24 de nickuri, daca n-as fi fost un pic mai atenta, ti-as fi recomandat sa incerci la alt etaj pentru matrimoniale si alte "combinatii", dar se pare ca ai o problema mai grava: vorbesti cu tine insuti! "Chestia" aia pe care o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 22 feb 2007 23:50 de stefanoski

Da valentine, unde esti ? Daca nu era exotic pe faza, sa ma cenzureze, distrugeam forumul... ):():():(

Re: Fete induiosate

din 22 feb 2007 23:04 de SuperBombi

ma..treaba e ca si tu esti un pic fraier daca stai cu o astfel de tipa. Adica, tu vrei o tipa mai desteapta, si totusi te limitezi la atat. Si la a doua parte, depinde si de educatia primita si anturajul in care a crescut (si astea doua includ ...

Re: Re: Marimea conteaza?

din 22 feb 2007 22:41 de Snake

tipica intrebare " marimea conteaza " sincer asta e doar in capul unei tipe/tip chestia k marimea dak nu ati stiut 15 cm sunt de ajuns pt penetrare si satisfacere nu o spun eu ci au spus-o savanti insa conteaza mult si proprietarul jucariei dak sa ...

Re: Marimea conteaza?

din 22 feb 2007 19:13 de ioana 30

pt mine nu conteaza marimea........conteaza sa te faca sa te simnti cat mai bine .... si daca iubesti persoana respectiva nu conteaza marimea

Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 22 feb 2007 18:27 de bebysa

si eu ii inteleg...am un foarte mare respect pentru ei...nu stiu de ce dar de fiecare data cand ma cearta ma inchid in camera si plang...mi-e tot timpul teama sa nu ii dezamagesc,vreau sa fie mandri de mine,sa se poata lauda cu fata lor.Si cu ...

Re: Re: Marimea conteaza?

din 22 feb 2007 18:20 de bebysa

Eu zic ca are si marimea rolul ei...daca mai stie sa faca si mici trucuri e numai de bine..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama

din 22 feb 2007 18:13 de bebysa

da ai dreptate...cred ca am incercat chiar tot...n-a fost sa fie:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca i

din 22 feb 2007 17:33 de Guest

Nu cred ca, ai fi putut face mai mult. Daca in 2 ani de zile, n-a invatat ca poate avea incredere in tine, n-a priceput ca, nu ajunge nicaieri, cu minciuna( iau de baza, doar aceste doua aspecte ale relatiei), in rest, cea cu diploma de ospatar, ma ...

Re: Casatoria...cand si de ce?

din 22 feb 2007 15:41 de ExoticDream

Cand este vorba de iubire (nu discut decat despre aceasta motivatie pentru casatorie) si cuplul decide ca s-au indeplinit conditiile pentru "a se trece la o noua etapa" in cadrul relatiei, se pune problema casatoriei. Sigur ca se poate trai bine ...

Re: Re: Re: Baieti, cum indepartati parul de la su

din 22 feb 2007 14:34 de ...

cu lama merge brici... te iriti pentru ca esti la inceput, dupa un timp o sa treaca iritatia. daca te plingi ca te iriti de la lama sub brat...altii (ca mine) care se rad si pe oo ce sa mai zica...dar nu e problema, si acolo se obishnuieste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina sau mincin

din 22 feb 2007 14:07 de LonelyGirl

Ma, sida eventual ai tu la cat de expert esti in ale sexului si la ce diversitate de "flora" te lauzi ca ai avut acces.Uiti un lucru tare important.Esti vedeta pe site, dar vedetele se impart in 2 categorii.Tu nu sti in care categorie te ...

Re: Cum tratati cosurile de pe nas si umeri?

din 22 feb 2007 13:51 de stefanoski

Daca nu aveai cosuri nu te mai spalai seara de seara ? :unsure:

Re: Re: Re: Re: Baietii nu-s buni de nimic!

din 22 feb 2007 13:24 de stefanoski

Ok ok m-ati convins. Raman the good boy in continuare. Poate intr-o zi voi intalni o fata care sa ma aprecieze asa cum sunt. Poate candva o sa fiu fericit datorita voua, cei care m-ati sfatuit sa nu trec de partea cealalta. :love::love::love: Va ...

Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 22 feb 2007 12:25 de EU:)

:ok::ok::ok: :flowers::flowers::flowers: :-*:-*:-* :love::love::love:

Re: Baieti, cum indepartati parul de la subrat?

din 22 feb 2007 10:22 de Nekunoskuta

La baieti alta metoda decat lama sau aparatul de tuns (marimea cea mai mica) nu cred ca foloseste nimeni. Asta daca nu ai bani si tupeu sa te duci la salon pentru o epilare cu ceara :D

Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 22 feb 2007 10:17 de Nekunoskuta

Depinde cat de noapte e in interior ;)

Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 22 feb 2007 10:09 de ...

mda, de aia nu-mi plac "relatiile" care incep din senin, fara a cunoaste mai intai persoana. nekunoskuta, daca te urc 10 etaje, te mai gandesti? :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2331 din 3732
«   1 ... 2328   2329   2330   2331   2332   2333   2334 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare