Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sunt oare un prost? din 25 feb 2007 20:32 de bebysa
okey...iti raspund si eu...dar sa nu te superi pe mine.Tu nu esty prost...tu esty foarte prost...extrem de prost...De ce dreaq faci chestia asta?de ce nu o lasi sa traiasca linistita?tu esty sigur ca o iubesti si ca nu esty doar obsedat de ea?de ...
Re: Re: din 25 feb 2007 20:00 de bebysa
un copil e mai presus de orice si in nici un caz nu cred ca ar trebui sa suporte el consecintele.Nu sub nici o forma nu m-as razbuna pe el pentru ce mi-a facut tatal lui.Si va zic eu se poate sa cresti un copil chiar daca ai 17-18 ani si poti sa o ...
Re: Re: Re: Re: Sex la menst... din 25 feb 2007 19:56 de bebysa
oki deci sa tragem concluziile...de ce toata lumea isi face griji ca poate sau nu poate ramane insarcinata daca face sex atunci cand e pe stop.nu vi se pare ca ar trebui folosit prezervativul(acum mai mult ca niciodata).Si nu are de ce sa fie ...
Re: Re: Libertate? din 25 feb 2007 19:27 de bebysa
eu nu cred ca e atat de rau(adica nu ma gandesc ca el nu te iubeste deloc din moment ce ti-a spus asta).Daca nu te iubea putea pur si simplu sa se culce cu altele si tu sa nu afli si el se simtea satisfacut.Ori...tinand cont ca el a vrut ca voi doi ...
Re: Concubinajul din 25 feb 2007 19:14 de ExoticDream
Nu am nimic cu persoanele care prefera sa traiasca in concubinaje lungi, in fond o foaie de hartie semnata la Primarie nu schimba multe in relatia dintre doi oameni decat daca au personalitati si caractere slabe si au nevoie de legaturi oficiale ...
Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele din 25 feb 2007 19:05 de ExoticDream
Dupa parerea mea, casatoria ar trebui sa aiba loc dupa ce cuplul si-a rezolvat problema apartamentului, iar eventuala convietuire cu rudele ar reprezenta cel mult o perioada de tranzitie de cateva luni pana cand apartamentul este gata. Nu ma ...
Re: Exclusiv pt. romani?... din 25 feb 2007 18:54 de ExoticDream
In privinta adreselor e-mail acceptate, numai Dr Sexpert te poate lamuri. Daca nu vrei sa mai pierzi timp, iti sugerez sa-ti faci o adresa pe Yahoo si te poti inregistra fara probleme. Nu conteaza faptul ca postezi din strainatate.
;););)
Re: Concubinajul din 25 feb 2007 16:19 de Nekunoskuta
Bine ca ai explus "mutarile de proba" pentru ca voiam sa aduc in discutie aceasta situatie. Astfel, consider foarte binevenite astfel de mutari, mai ales in perioada de la stabilirea nuntii pana la nunta, fiind o ocazie foarte buna ca cei doi sa ...
Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele din 25 feb 2007 16:14 de Nekunoskuta
DA!!! Dupa casatorie cred ca cel mai important aspect este casa, un loc numai al lor in care sa locuiasca. Accept locuitul cu parintii/socrii o perioada (pana in...3 ani sa zicem), perioada in care cei doi sa caute o cale pentru a isi cumpara un ...
Re: din 25 feb 2007 16:08 de Nekunoskuta
Intr-un fel admir aceste femei. Au puterea si curajul sa creasca un copil si sa zica "adio" relatiei din care a reiesit, stiind ca nu va fi fericita in ea. Cu alte cuvinte, este o femeie puternica pentru ca nu pastreaza relatia de dragul ...
intrebare din 25 feb 2007 15:46 de mpk
daca a intrat doar degetelu si a sangerat te mai consideri virgina? (din punct de vedere medical...:-`)? hmm...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Libertate? din 25 feb 2007 14:34 de Ericiref
Problema nu era daca e imoral sau nu ca stam impreuna,si tot nu inteleg de ce e imoral daca doi oameni se iubesc sa locuiasca impreuna:) Oricum eu o iau ca pe o opinie personala si ti-o respect:)Pe mine nu ma afecteaza ce parere altii despre statul ...
Re: Re: Re: Re: Pentru masculi din 25 feb 2007 14:02 de stefanoski
Pai conteaza comportamentul si felul ei de-a fi. foarte mult. Sa fie draguta la fatza ( daca e frumoasa rau, foarte probabil sa fie narcisista )
Si de ce sa nu recunosc, trebuie sa aiba si ceva sani ( nu imensi ) si un fund potrivit si rotunjor ...
Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti sex? din 25 feb 2007 13:34 de stefanoski
Pai daca spuneam de vreo colega sau vreo vecina nu le cunostea nimeni. E vorba de vedete pentru ca le cunoaste toata lumea si astfel se poate observa ce gusturi are fiecare. Cum de exemplu, mie imi plac in mod special brunetele cu ochii negrii sau ...
Re: Re: Re: Pentrut masculi din 25 feb 2007 13:03 de mya
Pentru mine nu este prea important aspectul fizic, cat mai degraba personalitatea, felul de a fi, de a se purta de a gandi al unei persoane. Prin urmare, raspund da, daca tipul ar fii ok ca persoana, evident ca ar putea sa se "uite" la mine :ok:
Re: din 25 feb 2007 12:08 de Bursucu
mama se conformeaza si il creste fara tata care ajunge un copil ratat pt ca atentia de care are parte este minima.el are parte de sa-l ia draq pe tata-to, de exemplu`.in acel copil vezi persoana cu care l-ai facut si fata de acea persoana simti ...
Exclusiv pt. romani?... din 25 feb 2007 09:23 de Paianjenul
Am incercat sa ma inregistrez ca membru al acestui site, dar pt. ca nu locuiesc in Romania adresa de e-mail pe care o detin (kon_tiki@mysoul.com.au) nu imi este acceptata, si deci inregistrarea e imposibila.
Daca incerc sa va contactez click-ind ...
Re: Libertate? din 25 feb 2007 04:23 de ExoticDream
Bine ai venit la noi!
Daca ai rabdare si rasfoiesti arhiva forumului nostru, vei gasi un subiect care trateaza relatiile dintre adolescenti de aceeasi varsta, acolo multi isi exprimau parerea ca sansele de reusita sunt destul de mici, data ...
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 25 feb 2007 03:00 de Bursucu
saruta romaneste:-`
stai linistita iti vei gasi si tu perechea ta ... pt ca e pusa deoparte si mai devreme sau mai tarziu o vei gasi...nu te lasa complexata de felul in care arati pentru ca cine te place te place si asa si te va iubi mai mult pt ...
Re: Re: Re: Re: Fete induiosate din 25 feb 2007 02:56 de Bursucu
CORECT FRATE!!!pretuieste ce ai langa tine...si vei avea mult mai multe decat iti poate oferii, sa zicem asa "o prada"
Pagina 2329 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||