Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama

din 22 feb 2007 07:10 de bebysa

Da e posibil sa nu fi fost iubire.Nici eu nu stiu ce sa mai cred.deja eram satula sa incerc sa il ajut sa se maturizeze pentru ca eu deja imi doream o relatie stabila,poate char un viitor alaturi de el.stia asta,dar cu toate acestea a preferat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina sau mincinoasa

din 22 feb 2007 04:57 de okidoki_io

Bine frate! Esti beat! dute si culca! (langa una dupa forum ,ia vezi poate iei si SIDA:)

Re: Re: Re: Baietii nu-s buni de nimic!

din 22 feb 2007 02:32 de ExoticDream

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Nu te lua dupa "turma", fii asa cum te simti tu bine in pielea ta, daca ai sa te schimbi in baietasul macho care este la moda, te vei trezi cu un anturaj bogat, dar de proasta calitate, asta iti doresti? Gandeste-te ...

Re: Re: Corpul conteaza?

din 22 feb 2007 02:23 de ExoticDream

The beauty comes from inside.... Daca pe-afara-i vopsit gardul si in interior e noapte, ai incurcat-o! :`:`:`

din 22 feb 2007 00:37 de Serban18

Nu, nu faci bine deloc daca iti impui sa te schimbi. Categoric, exista fete care stiu sa aprecieze buna crestere. Ca nu le-ai intalnit tu, asta e altceva. Dar exista cu siguranta.

Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 21 feb 2007 22:28 de shooter

asta asa e. eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva. si pe undeva pot sa-i inteleg de ce reactioneaza asa. de multe ori m-am sacrificat eu, si am plecat capul la toate ce mi-au fost interzise, si asta din mai multe motive. de exemlplu, ...

din 21 feb 2007 21:39 de shooter

Din pacate mai exista putini baieti cumsecade si chiar ar fi a pity sa te schimbi si tu daca intr-adevar esti goodboy.Si asta este valabila si pt fete, deci si fetele s-au schimbat, in general lumea a devenit rea si egoista, asa ca cei care mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 21 feb 2007 21:14 de deeagirl

Linisteste-te Danny DaBoss,stim ca despre tine e vorba:))))

Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 21 feb 2007 17:06 de Stranger_to_love

Mai e vorba aceea;cele mai frumoase lucruri se intampla cand nu te astepti.

Re: Dezvirginare cu bucluc

din 21 feb 2007 17:04 de Robby

Ar fii bn sa o faci cu el chiar daca pizda ta pare mai mica deoarece asa ti-o largesti iti mulrumesc pentru intrebare

Re: sex oral

din 21 feb 2007 14:13 de SORIN28

Nu ramane insarcinata:ok: Adica daca avea linie dreapta (fara schimbare in Faurei) pana in stomac ramnea insarcinata?! De ce e draga asa scarbos?!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?!

din 21 feb 2007 13:55 de carrie

i-auzi mai gigi duru... lol... e plin forumul de femei care abia asteapta sa te aiba cum e plina si broasca de pene... de obicei cand toti iti zic ca esti beat te duci si te culci, nu sustii ca nu esti beat pana cand coteste drumul la stanga si ...

din 21 feb 2007 13:31 de katysor20

nu este posibilitatea asta nu are cum sa ramana gravida doar ca a inghitit sperma, pt ca pana a ajunge jos trebuie sa treaca prin multe locuri ale stomacului. dar ce ia venit de a inghitit sperma, este cel mai scarbos lucru :x

Re:

din 21 feb 2007 13:10 de necunoscuta

de ce ai inpresia ca nu mai esti virgina? cand tea penetrat ai simtit o intepatura,o durere mica. daca nu inseamna ca nu tia ajuns la himen sau mai este posibilitatea cum ai spus si tu ca se poate ca himenul sa fie mai elastic si sa nu fi simtit ...

din 21 feb 2007 11:10 de Nekunoskuta

Daca ai sti cum poate o fata ramane insarcinata ti-ai da seama si singur de raspunsul la intrebarea ta. DEci: o sarcina rezulta din intalnirea spermatozoidului (din sperma barbatului) cu ovulul (din uterul femeii). Asadar si prin urmare, in cazul ...

Re: Marimea conteaza?

din 21 feb 2007 11:09 de Nekunoskuta

Nu [u]prea[/u] conteaza marimea. Conteaza ce stie sa faca cu ea. Daca e mare si degeaba nu faci nimic. Stii vorba aia "mica si jucausa" ;)

Re: Corpul conteaza?

din 21 feb 2007 10:59 de Nekunoskuta

Da, conteaza intr-o anumita masura. Pentru mine nu e ceva intentionat, daca ma atrage intregul e bine. Nu imi fac un scop in a cauta cel mai cel musculos care sa ma urce in brate 4 etaje, ar fi stupid. Trebuie ca intreg "ansamblul" sa ma atraga.

Sex oral poate duce la sarcina?

din 21 feb 2007 10:50 de eu

Stie cineva daca exista risc de sarcina in cazul in care fata inghite sperma in cazul unui contact sexual oral? Multumesc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca i

din 21 feb 2007 02:49 de ExoticDream

Eu am impresia ca tu si fostul tau prieten nu ati trait ceea ce se numeste [b]iubire[/b] (sunt de acord cu userul [b]...[/b] in privinta definirii iubirii), recunosc ca pe parcursul celor 2 ani ai incercat sa-l aduci pe calea cea buna, insa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 21 feb 2007 02:11 de ExoticDream

S-a mai discutat subiectul asta, dar in fine..... Mie nu-mi place ca baiatul sa fie foarte bine "conturat", nu ma intereseaza un corp cladit la sala de forta, insa cred ca ar trebui sa aiba un pic de alura sportiva, adica baiatul sa faca un pic ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2332 din 3732
«   1 ... 2329   2330   2331   2332   2333   2334   2335 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare