Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Virgina sau mincinoasa ?! din 19 feb 2007 11:16 de ...
off-topic
invata naibii sa vorbesti romaneste. nici acordul subiectului cu predicatul, care se invata in clasa a V-a, nu-l stii.
am citit pe aici ca te dadeai mare terminator de virgine, 12 la numar, sau asa ceva...pai tocmai tu sa nu stii ...
Re: Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?! din 19 feb 2007 10:10 de Nekunoskuta
Atunci explica-ne de ce exista cazuri de dezvirginari dupa ore de echitatie, dupa jocurile din copilarie (nu ma refer la "de-a mama si de-a tata") si multeeee altele.
Re: Imi este frica prima data! din 19 feb 2007 09:42 de Nekunoskuta
Tie nu-ti e frica, esti disperata! Imi pare rau ca-ti spun asta dar trebuie sa fii constienta. Baiatul te iubeste, asteapta de 2 ani, ati avut numeroase ocazii dar nu ai putut merge pana la capat, in momentul asta ii dau dreptate daca te paraseste. ...
Glissando..... din 19 feb 2007 02:43 de ExoticDream
Mi-e dor de intinderile imaculate si de plutirea in alb.... poate de aceea mi-a atras atentia o stire privind stratul de zapada de la Balea (singurul loc "schiabil" la ora actuala, intr-o tara care si-a ratacit iarna pe drumul impiedicat al ...
Re: Ma iubeste da sau nu? din 19 feb 2007 02:15 de ExoticDream
Doua priviri schimbate la biserica nu inseamna mare lucru daca nu sunt dublate de cel putin cateva cuvinte schimbate impreuna. Chiar daca te gandesti la dragoste la prima vedere, trebuie sa stii ca indragosteala este extrem de depaaaaaaarte de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr din 19 feb 2007 02:06 de ExoticDream
Daca ai fi avut cativa ani mai putin, poate parintii s-ar fi opus ideii sa ai "iubit", insa la 17 ani nu se mai pune problema asta. Din cate inteleg, vreti sa va acundeti de parintii lui pentru ca nu pare OK ca el sa-si schimbe prietena peste ...
Re: Imi este frica prima data! din 18 feb 2007 23:53 de stefanoski
Mai fetito, ce ti-e asa frica ? Gandeste-te ca daca nu era placut, sexul nu mai era practicat. Prima data e mai dificil, dar daca prietenul tau stie sa faca un preludiu asa cum trebuie si e atent si grijuliu, totul o sa fie frumos. Daca spui ca il ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 18 feb 2007 23:43 de stefanoski
eh, asa mai vii de acasa :D
Pai daca imi permiti comparatia, cand spui "mi-e cam foame" tii la o persoana, cand spui "mi-e foame" tii mult la o persoana, iar cand spui "mor de foame" iubesti.
Cu alte cuvinte, cand iubesti pe cineva, esti in stare ...
Re: ma iubeste da sau nu? din 18 feb 2007 23:26 de stefanoski
Doamne, mare ti-e gradina !! Cum mai fato il iubesti ca s-a uitat de 2 ori la tine ? :blink: Daca te-ar saruta de 2 ori el ar fi barbatul alaturi de care vrei sa-ti petreci restul vietii ? :mellow:
Re: Re: Oare am avut orgasm? din 18 feb 2007 22:20 de carrie
omule, esti bolnav la cap! :x:x:x parca pe undeva pe un topic te jurai ca nu mai calci pe site... si bine ai facut ca nu ne-ai mai enervat cu mentalitatea ta idioata si discriminatoare de misogin egoist si plin de figuri care crede ca totul i se ...
Ma iubeste da sau nu? din 18 feb 2007 22:19 de anca
eu iubesc un baiat dar din pacate el nu e din aceasi localitate.el mai ajuta la treburile din biserica....si intr-o zii cand ieseam din biserica se uita la mine de-mi venea sa intru in pamant.si cand am plecat tot se uita si bineinteles si eu ma ...
Re: Re: Imi este frica prima data! din 18 feb 2007 21:59 de shooter
Bai da tu chiar nu stii ce vorbesti mai!!Fata povesteste ca sunt impreuna de 2 ani si ca se iubesc, iar tu te-ai trezit sa vorbesti de 'one night stand' relatii, sau chestii de genul asta.
Deci daca ma gandesc ca tine, baiatul asta care a ...
Re: Cum e cand intrii intr-o virgina fara himen?! din 18 feb 2007 21:40 de shooter
NO COMMENT!!:wacko::`
Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba din 18 feb 2007 19:34 de stefanoski
Alooooo, centrala !! Mai uite-te si tu la data topicului ca m-ai disperat. Postul asta e din 02-02-2003 !! Inteleg ca vrei sa faci mai multe mesaje pe forum dar raspunde la cele recente ! (X)
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme din 18 feb 2007 16:06 de alinpoe
referitor la urina am deschis un topic despre urolagnie daca vrei sa imi raspunzi despre ce simti si ce iti place legat de ideea asta.
Apropo de sperma nu are nici un efect advers cel putin din ce se stie pana acum sunt totusi cateva conditii de ...
Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert? din 18 feb 2007 14:45 de stefanoski
Vezi acum sa nu-i dai peste nas mereu. nu mai pomeni despre asta, nu-i mai reprosa. daca deschide ea subiectul, ii spui ca a trecut, ca ai iertat-o si ca ai incredere in ea ca nu o sa mai faca :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa f din 18 feb 2007 14:45 de ExoticDream
Daca nu sunt indiscreta, cati ani ai tu, de fapt? Ce se intampla in iunie de vei avea voie sa fii cu el atunci, iar acum nu?
Cum adica "afectati"??? O relatie frumoasa de dragoste nu "afecteaza" pe nimeni, dimpotriva, cei din jurul tau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 18 feb 2007 08:45 de SORIN28
Daca tot ne dam cu presupusul, de ce sa nu presupunem ca la 18ani(varsta aleasa de tine) este constienta de ceea ce face, hai sa presupunem ca este constienta de posibilitatea unei sarcini, hai sa presupunem ca s-a informat despre masuri de ...
Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 18 feb 2007 03:30 de ExoticDream
Aici trebuie sa iti pui in miscare VOINTA, nu te lasi pe tanjala scuzandu-te in fata ta ca de-aia nu poti invata pentru ca iubesti! Totusi....., exista situatii (in special la inceputul unei relatii) in care fascinatia exercitata de noutatea ...
Re: Nu am avut niciodata prietena din 18 feb 2007 03:12 de ExoticDream
Da, este posibil. Lumea in care traim este una din ce in ce mai superficiala, ierarhia valorilor s-a intors pe dos, cele mai multe relatii se leaga aiurea, sentimentele nu mai sunt la moda, importante sunt alte lucruri: sexul, pozitia sociala, ...
Pagina 2335 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||