Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum iti dai seama ca iubesti?

din 17 feb 2007 00:51 de verdiuc

Recent vedeam o chestie conform carei a iubirea este precum nicotina; probabil asa o fi,totul hormonal,si eu,care "estem" om de stiinta,tind sa cred acelasi lucru. Iubire este atunci cand toate gandurile tale fug constant catre persoana ...

O zi dizgratioasa

din 17 feb 2007 00:33 de camelot

Azi am avut examen.Nu am facut "bine" asa cum toata lumea stie,ci am copiat ca un nesimtit grila unui student eminent,care avea aceeasi grila cu a mea.Sa imi fie rusine! Pe de alta parte,cat de sfant sa fii,ca avand raspunsurile "corecte" in fata,sa ...

Re: Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 16 feb 2007 21:30 de Nekunoskuta

Nu ai nevoie de iesiri in cluburi, acolo sigur sansele de comunicare sunt minime. Nici nu ar trebui sa-ti faci probleme despre ce ati putea discuta in zgomotul ala. Raman la parerea mea ca e mai bine sa o inviti la un suc. Ce sa discuti cu ea? ...

Re: Par

din 16 feb 2007 21:16 de Nekunoskuta

Daca "scapi" de par sigur o vei face cu lama de ras. Daca faci asta o data sigur o vei mai face de cateva zeci de ori. Asta duce la indesirea parului din acea zona si dupa ceva timp sigur vei avea padurea aia tropicala. Parul este sexy la un ...

Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 16 feb 2007 20:57 de andreiii

la asta m-am gandit de mult cu iesitul in oras si cartea :D chiar ea m-a chemat de nenumarate ori in oras si in cluburi dar problema la mine e ca sunt mai timid si imi lipseste comunicarea.. intotdeauna am avut colegi si colege f prosti, nu puteam ...

Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 a

din 16 feb 2007 20:35 de bebysa

si eu sunt de acord cu ea...si mie mi-ar fi placut ca prietenul meu sa fie virgin...cum si voua va place sa fiti primii...si noua ne place cateodata

Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu

din 16 feb 2007 20:28 de bebysa

nici eu nu inteleg asta...probabil e de vina si mediul in care traim si baietii...si fetele mai mari care se tot lauda :wacko: frate e de ajuns sa zici ca nu mai vrei sa fii virgina si iti apar oferte din toate partile...si daca nu va ...

Re: Nu stiu ce sa cred...

din 16 feb 2007 20:24 de carrie

daca el nu vrea sa iti faca inseamna ca nu merita nici sa primeasca. sincer eu m-as simti umilita sa fac asa ceva unui barbat care nu doreste sa imi "intoaca serviciul" (desi imi place sa o fac). adica ce, nu e de demnitatea lui, vezi-doamne, sa se ...

Re: re:

din 16 feb 2007 19:50 de bebysa

nu e chiar asa...gandeste-te la tine in primul rand si nu la el...tu esty cea mai importanta...de ce zici ca nu il poti lasa sa astepte?nu ti-ar placea sa stii ca tine la tine?crede-ma ca atunci cand un baiat iubeste nu are ochi decat pentru ...

Re: Re: Prieten prost

din 16 feb 2007 19:23 de Danny_DaBoss

corect.... lipsa de respect

URO Sex,accepta de placere femeile?

din 16 feb 2007 17:11 de alinpoe

Intreb si eu oare femeile accepta urolagnia,o practica si daca le place? Astept pareri si de ce nu chiar experiente anterioare.

Re: O sugestie privind masturbarea?

din 16 feb 2007 14:21 de Funky

uii la 11 ani nu stiam ce e ala sex :lol::lol:....si la biserica daca te duci sa te spovedesti te alegi cu cateva zeci de matanii bune...:lol::lol::lol:

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 16 feb 2007 14:17 de Funky

anemona...stiu eu unde gasesti un vibrator mijto....vrei sa itzi zic?:-`:-`:-`

Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul...

din 16 feb 2007 14:15 de bebysa

nici nu stii cata dreptate ai...oof...de ce nu exista perfectiunea?

Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani?

din 16 feb 2007 14:14 de Funky

stai linistit ca sunt multi de varsta ta virgini...poate si prietenii tai care zic k nu sunt virgini.....pot fi...:ok:

Re: Cum sa impun mai mult respect?

din 16 feb 2007 14:03 de Funky

inceraca sa il faci numai din vorbe....prin bataie nu rezolvi mare lucru....poate mai rau...cine stie:ermm:...s`au sa`l ignori...vede k nu`l bagi in seama si se linisteste :ok:

Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina

din 16 feb 2007 13:59 de Funky

zic sa itzi iei niste materiale sa te experimentei oleaca....si daca stai cu gandul sa nu iti dai drumul prea repede masturbeazate inainte...:ermm:

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 16 feb 2007 13:45 de Funky

e adevarat ca trebuie sa fii si oleaca bazat...k sa ai grija de prietena ta...in caz de ceva bataie sa nu te faci de "cacao":~*...dar asta conteaza cel mai putin....degeaba esti bazat si indraznet daca nu ai si un pic de timiditate in tine....:`

Re:Nu am avut niciodata prietena

din 16 feb 2007 13:15 de someone

1. Sa NU ii spui povestea ta! Nu conteaza ca iti place sau nu o tipa, trebuie sa treci peste momentul asta odata si atat, de acolo vin toate de la sine!

Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 16 feb 2007 12:25 de Stranger_to_love

Credeam ca zici de vreo "Bety cea urata" :lol: Nici mie nu-mi plac fetele fitoase si daca vedeai primul post am scris ca ma intereseaza mult si personalitatea unei fete. La facultate nu e nici o fata care sa ma atraga in mod deosebit.In ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2338 din 3732
«   1 ... 2335   2336   2337   2338   2339   2340   2341 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare