Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sex oral nereciproc

din 15 feb 2007 21:49 de Funky

asa e...:ok:

Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ?

din 15 feb 2007 21:44 de Funky

cu cat mai intens cu atat mai bn....asa k treci la tb...

Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?!

din 15 feb 2007 21:30 de Funky

eiiii :))....eu nu cred....ce vrajeli mai au fetele astea in ele.....:))...(unele)...persoanele d fatza se exclud sa nu iasa discutii...:D....:))

Re: probleme

din 15 feb 2007 21:27 de Funky

depinde...sunt baieti p care nu ii incomodeaza prezervativul....din pakte pe mn ma deranjeaza.......te potzi obisnui repede cu el.....dak e nevoie neaparat....

Re: 2 intrebari

din 15 feb 2007 21:24 de Funky

1.itzi zice sa sari de pe el.... 2.nu cred k simte....

Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 15 feb 2007 21:19 de Funky

nu am aplicat acest si nu il voi aplica....never:blink:

Re: Prieten prost

din 15 feb 2007 21:11 de Funky

eu zic sa vb cu el serios p tema asta...zii k u nu mai suporti...si dak tot nu vrea si nu te intelege......papucii%%-

probleme

din 15 feb 2007 21:10 de bebysa

pentru baieti:cam cat de mult incomodeaza si jeneaza un prezervativ??daca nu esty obisnuit cu el e posibil sa nu poti face sex atunci cand ti-l pui pentru prima data?daca da de ce?cat de repede te obisnuiesti cu prezervativul?e posibil sa nu poti ...

Re: Pentru baieti

din 15 feb 2007 20:53 de Funky

eu zic k la prima intalnire trebuie sa fii kte putzin din toate...sa fii putin timind/indraznet........:,

Re: Nu am avut niciodata prietena

din 15 feb 2007 20:47 de Funky

stai linistit mai kuta k iti vei gasi jumatatea.....si iti zic k nu e nevoie sa incepi neaparat cu o fata frumoasa....tb sa incerci cu una mai acceptabila....apoi "evoluezi"...si dak te comporti frumos cu ea....poate va veni vorba de tine si va ...

Re: Epilatul la barbati

din 15 feb 2007 20:39 de Funky

o data pe saptamana...la mn creste parul greu zic eu...:p..

Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin!

din 15 feb 2007 20:38 de Funky

parerea mea este k ar trebui sa vb cu ea serios si sa ii spui adevarul k esti virgin....nu cred k se va supara...chiar din contra cred k va fi vreicita k dak vei face dragoste cu ea....k te va "dezvirgina".........Dak vrei sa o tii pe a u...si nu ...

Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 15 feb 2007 19:57 de stefanoski

A trecut Valentine's day. era cea mai buna ocazie sa-i oferi un cadou, un trandafir rosu sau sa-i faci o invitatie la un suc. Nu e timpul pierdut. Nu mai sta atat pe ganduri, nu cumva sa ti-o fure altu' :unsure: So, de ce nu vorbesti cu ea fata in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta

din 15 feb 2007 19:52 de bebysa

si nu e vb numai de asta...iti spun si tie si celorlalti...anticonceptionalele au destul de multe efecte negative...unul din ele poate fi si infertilitatea....

Re: Anticonceptionale+Antibiotice+POSTINOR 2?

din 15 feb 2007 19:14 de Nekunoskuta

Cred ca ar trebui sa fie totul ok. Daca iei anticonceptionale ai o mentruatie regulata deci erai in perioada sigura la 4 zile dupa. Chiar daca ai liat antibiotice tind sa cred ca era totul sigur. Pentru calmare fa-ti un test peste vreo 10-14 zile ...

Re: ce anticonceptionale imi recomandati?

din 15 feb 2007 19:10 de Nekunoskuta

In primul rand felicitari ca te gandesti la contraceptie. In al doilea rand ai nevoie de o discutie cu un medic ginecolog, mai ales daca ai alte probleme. Nu este indicat sa iei anticonceptionale de capul tau pentru ca iti risti sanatatea ta.

Re: Virgina sau mincinoasa ?!

din 15 feb 2007 19:06 de Nekunoskuta

Dezvirginatorul in serie a aparut!!!! Pazea virginelor!!! Deci...am ras cu lacrimi la faza: "Ea m-a intrebat daca chiar conteaza acest lucru pentru mine, iar eu i-am zis ca da chiar conteaza , altfel nu mi-as cauta prietene, nu as dezvolta relatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 15 feb 2007 18:55 de SORIN28

Daca metoda contraceptiva nu a functionat exista Postinor2 exact pentru cazurile aste:ok: Sincer, habar n-am cum ar fi sa raman insarcinat si nici n-am de gand sa incerc(ar insemna sa schimb "tabara"):-*

Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul...

din 15 feb 2007 18:45 de Nekunoskuta

Am ajuns la concluzia ca inseli daca nu ti se ofera "acasa" tot ce ai nevoie ca femeie. Mereu suntem in cautate de completari pentru lipsuri iar daca acasa nu gasim, ne lipim de un coleg, de un necunoscut, de un vecin. Cand inseli nu se poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 15 feb 2007 18:39 de bebysa

ce parte nu intelegi...daca metoda contraceptiva nu a functionat...daca... vorba celorlalte fete...te-ai afla chiar in cele 1-2 procente de risc...cum naiba ai mai pastra copilul???

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2340 din 3732
«   1 ... 2337   2338   2339   2340   2341   2342   2343 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare