Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex oral, gust ciudat...

din 14 feb 2007 11:12 de Danny_DaBoss

daca nu e bolnava si isi pastreaza igiena normal nu are nici un gust acru/amar/iute/dulce etc... :ok:

Re: Re: Re: virgina dar nu curge sange

din 14 feb 2007 11:04 de Danny_DaBoss

Bineinteles !! Ca daca zice ca fost si intr-adevar a fost.. o iubesti. Daca zice ca a fost si ... nu a fost... hihihi.. minciunica :~* iei sataru din debara si rezolvi situatia :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu

din 14 feb 2007 11:01 de Danny_DaBoss

NUMAI daca ia bani !! Tin sa precizez ca sunt fete care incep si mai devreme de 16. Si nici nu iti vine sa crezi cat de multe...si cu cati...deodata...sau pe rand..:`

Re: Ejacularea rapida

din 14 feb 2007 10:07 de Funky

eu zic k e normal...dar poate e si din kuza k faci sex destul de rar...sau knd faci sex "dai k eroul"...depinde si d organismul fiekruia....

Re: Re: virgina dar nu curge sange

din 14 feb 2007 10:05 de stefanoski

the_gogu ti-a dat cel mai bun raspuns. Este posibil ca himenul sa ei sa fie elastic si sa nu se rupa la primul contact sexual. Am insa o intrebare pentru tine. Daca a fost virgina o iubesti ami mult decat daca nu a fost ?? :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul si ata

din 14 feb 2007 09:46 de stefanoski

100% de acord. Cat pentru mirciu : sa-ti intre bine in cap. Cum ti-a mai spus cineva, odata ce ai avut primul contact sexual ( atat nu se rezuma la introducerea penisului in vagin ) nu mai poti fi considerat virgin. :ok:

Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt

din 14 feb 2007 09:44 de stefanoski

DOAR daca ia bani ! :ok:

Re: Re: Am o problema !!!

din 14 feb 2007 09:42 de Funky

asa e...nu are ciclul menstrual regulat :unsure:..naspa tare...si mie nu imi place sa folosesc prezervativul..:((...:blink:

Re: Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 14 feb 2007 01:32 de shooter

Ooups, acum am inteles!Scuze!:~* Anyhow, SUNT DE ACORD.:D

Re: Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 14 feb 2007 01:27 de shooter

RIGHT!Ceea ce am vrut sa scriu a fost ca sunt de acord cu tine serban18!Nu inteleg de ce te-ai mirat...:-`

Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 14 feb 2007 00:12 de Serban18

Unde dai si unde crapa ! Intrebarea mea era : de ce trebuie sa spuna cuiva treaba asta ? Evident ca nu e nici o injosire sa faci sex oral cu prietenul/prietena. Numai ca astea sunt probleme de cuplu si nu se discuta in public. Asta am vrut sa ...

Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 13 feb 2007 23:40 de Serban18

Shooter, asta e raspunsul tau la ce am scris eu ? Daca da, am impresia ca n-ai inteles nimic din ce am scris eu ori eu nu mai stiu romaneste. Exact asta am vrut sa zic si eu .. ca NU trebuie sa spui la cineva ( tot poporul cum m-am exprimat eu ) ...

Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 13 feb 2007 20:48 de Shooter

Nici eu nu pot sa inteleg de ce trebuie sa impartasesti aceste clipe intime cu cineva.Ceea ce faci t cu prietena ta, daca va iubiti sau nu, si cum va iubiti, nu cred ar trebui sa alcatuiasca o tema despre care tu sa vorbesti cu toata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 13 feb 2007 20:08 de carrie

exagerezi...:flowers:

Re: Epilatul la barbati

din 13 feb 2007 19:21 de stefanoski

Curacao, vezi ca gigi82 nu a intrebat daca te epilezi pe picioare. Am fost epilat pe maini si pe picioare si e marfa. Acu cum vine caldura tre sa incep din nou :D La ce interval ?? :wacko: cand creste !:ok:

Re: Re: E normal sa faci sex oral....???

din 13 feb 2007 18:59 de SORIN28

Si daca spune ca o iubeste si ca ii face sex oral care-i problema? Ori nu mai ajunge in rai? Il cunosti? Crezi ca ii este rusine sa recunoasca ca isi iubeste prietena si ca datorita acestei iubiri ii face oral. Pun pariu ca si tu daca ai avea ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa ma comport intr-o clasa nou

din 13 feb 2007 18:46 de stefanoski

Nu ceda insistentelor, nu te apuca de fumat ca nu-ti foloseste cu nimic in viata ! Ma bucur ca a fost ok. P.S. : Daca esti fan adevarat parazitii, nu asculta manele. gandeste-te doar la ce ti-ar face Ombladon :D

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 13 feb 2007 18:37 de ExoticDream

Asa este, tipul chiar are "caracter", nu este la indemana oricui sa tina o "iubita" acasa (fara sentimente, ci din anumite interese) si sa cultive si o amanta care moare dupa el, trebuie un oarecare joc al mintii ca sa penduleze intre doua ca sa ...

Re: Am o problema !!!

din 13 feb 2007 18:12 de Nekunoskuta

Ceea ce cauti tu se numeste "metoda calendarului". Iti recomand sa cauti pe forum si in articolele de pe site pentru ca s-a mai scris despre asta. Ideea principala este ca e destul de riscant daca fata nu are ciclul menstrual regulat.

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 13 feb 2007 16:11 de Dada

Dar nu vad de ce i-ar da papucii? Mie, din relatari, tipul imi pare a fi un barbat "de caracter"...doar a incercat sa tina sub control situatia o perioada...Daca a cedat totusi, cred ca a facut-o de dragul ei, asa ca... nu se stie ce va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2343 din 3732
«   1 ... 2340   2341   2342   2343   2344   2345   2346 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare