Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex la 17 ani - prea devreme? din 13 feb 2007 15:42 de Funky
stai linistita k nu e prea devreme.....asta depinde doar d u si de prietenul u...nu de parintzi sau altii.....depinde dak il iubesti sau dak te iubeste....;)
Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin! din 13 feb 2007 15:35 de Funky
e posibil totusi sa nu isi dea seama dak kutzi materiale si te experimentezi kt de kt....dar cel mai bn ar fi sa vb cu ea serios si sa`i spui adevarul.....nu cred k ar afecta`o mult...mai ales dak te iubeste....bafta
Re: Re: Sex oral nereciproc din 13 feb 2007 15:01 de ExoticDream
Daca il iubeste, nu are nevoie de subtilitati din astea, nu cred sa existe barbat caruia sa nu-i placa acest "model" de sex, ii face fara invitatie speciala, indiferent daca se pricepe sau nu (intentia conteaza, in rest o ghideaza el, se invata ...
Re: Sper ca vei citi din 13 feb 2007 12:24 de Guest
In general, vorbind, pt. ca, Bulinel, nu s-a deranjat sa-ti raspunda, ca Bulinel, nici, sub alte nickname-uri, problema copiilor, intr-o casnicie ratata, vine cam asa: daca, parintii nu se mai inteleg, copiii simt asta, fie ca stau impreuna zic ei ...
Re: Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astep din 13 feb 2007 11:01 de bobomen
Trebuie mai intai sa-ti clarfici lukrurile in ceea ce te priveste.Si anume:depinde ceea ce vrei tu sa fii si sa faci.Spuneai k esti virgina la 17 ani.Vrei sa ramai virgina pina la castorie sau nu?? vrei sa amai perioada in care tu sa-ti incepi viata ...
Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astepte.. din 13 feb 2007 08:12 de bbb
:heart::heart::heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2007 01:31 de ExoticDream
O idee interesanta, senzuala.... merge daca iubitul tau este un tip care apreciaza gesturile erotice (altele decat cele obisnuite). Ai putea da o raita pe la sex shop pentru a-ti completa ideea.... si pentru a-i cumpara si lui ceva material (vad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 12 feb 2007 22:08 de the_gogu
daca vrei sa ajungi in rai tre` sa le respecti, asata-i viata:D
Re: Re: Re: Boala pasionala din 12 feb 2007 22:04 de SoulsQueen
ok...daca mai are cineva idei, sa scrie la aceste cuvinte. eu doar asta am putut scoate :p la fel de macabru cum mi s-au parut si cuvintele:
s-a nascut dup-un viol
era plin de sange.
mama sa l-a parasit domol...
acum un caine-l linge
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 16:06 de SORIN28
Ba ideea e foarte buna, ramai pe ea:ok:
Re: E normal sa faci sex oral....??? din 12 feb 2007 15:57 de ExoticDream
Sexul oral este perfect normal intr-un cuplu in care exista sentimente de iubire. Daca iti iubesti partenerul inseamna ca ii iubesti fiecare centimetru patrat/cub de fiinta si vrei, din tot sufletul, sa-l faci sa se simta in al noualea cer in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 15:52 de Anca
you're not helping me... :( si asa as avea nevoie de o tona de curaj sa fac streaptease..daca nu-i buna ideea atunci..sariti cu o idee de alt cadou"material"..na..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 15:44 de valentine
Daca ai conexiune bunicica...intra aici:
http://gangz.sytes.net/home.php
ia kit-ul si patchul pt serverul asta...si baga-te sa te joci ca te ajut eu...nu e cel mai misto joc dar e bun de plictiseala daca te joci putin si incepi sa il prinzi...;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 15:29 de valentine
eu ca baiat as prefera ceva material...:-`
Re: Frecventa actului sexual (numere) din 12 feb 2007 15:28 de ExoticDream
La mine nu pot sa-ti spun, insa se zice ca este optim sa faci sex la 1-2 zile daca apartii unui cuplu tanar (18-30 ani), la 2-3 zile in cazul unui cuplu de 30-50 ani, la 4-7 zile la cuplul peste 50 de ani.
Inca ceva:
Cuplurile care fac ...
Re: Cum sa ma comport intr-o clasa noua??? din 12 feb 2007 15:07 de ExoticDream
Din nefericire, prima zi in noua ta clasa tocmai s-a consumat.... Dupa cum scrii pe aici, nu pari sa fii tipul extrem de timid, asa ca nu cred sa ai probleme de adaptare. Parerea mea este sa nu fii nici prea bagacios (baietii "tari" ai noii clase ...
Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt vir din 12 feb 2007 14:36 de shooter
Corect,nu fiecare fate care nu ma este virgina la 16( sau la orice varsta in general) ani e c****.Numai una care schimba barbatii ca pe chilotii se poate numi astfel, mai ales daca mai ia si bani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 14:10 de shooter
Varianta cu lenjeria intima si cu streapteasul ar fi cea mai buna si sunt sigura ca il vei inebuni pe iubitul tau.Go for it girl!:ok::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 13:34 de Anca
si eu am nevoie de niste idei pt cadoul iubitului meu de VD... poate nu un cadou material...ma gandeam la o lenjerie sexy pt mine si sa-i "ofer"cadou un streaptease...:D but don't know daca e o idee prea buna...
Re: Re: Re: Re: Sexul si ata din 12 feb 2007 11:59 de SORIN28
La femei, himenul este rupt la primul contact sexual (in marea majoritate a cazurilor )si doar un procent infim dispun de un himen elastic care se incapataneaza sa se rupa. Pana la urma va ceda si ala,daca nu altfel, atunci in actul nasterii sau ...
Pagina 2344 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||