Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 12 feb 2007 11:00 de SoulsQueen
ce concluzie inteligenta! de ce daca nu mai e virgina e curva? cred ca e treaba fiecaruia/fiecareia cand isi incepe viata sexuala, nu crezi?
Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 12 feb 2007 09:45 de alina
Nu cred k e un motiv de rusine sa fii virgin la varsta asta ,dak ea nu mai e inseamna k fata buna nu prea e (curva)!!B);)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 05:05 de valentine
it was a metafor:,
iti sustin punctul de vedere;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VREAU SFAT din 12 feb 2007 00:12 de SoulsQueen
nu e chiar asa, sa stii...am mult timp liber, si e destul de lejer. bine, la unele materii (cele de profil) e mai dificil, ca sunt profi mai pretentiosi. dar...nu cred ca e mult mai dificil ca la altele
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VREAU SFATURI! din 11 feb 2007 23:40 de the_gogu
dap:-`, da` inseamna ca esti desteapta daca esti la ovidius am auzit ca acolo se invata pe rute, e cel mai bun liceu din cta, am auzit destule chiar daca stau doar de un an in constanta(sunt din braila pt curiosi) cum de ai timp sa stai pe calc:D
Re: Re: Re: Re: Fete induiosate din 11 feb 2007 23:22 de cherry lady
nu toti sunt ca tine. eu asa sa stiu, ca femeile au o singura tinta, barbatii au mai multe :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 feb 2007 23:14 de SoulsQueen
da, imi plac si mie bijuteriile, dar imi place mai mult sa imi dea un cadou pentru ca pur si simplu asa simte si sa imi faca o surpriza, decat sa imi dea pentru ca e valentine's si trebuie :P
si apropo, "vreo femeie careia sa nu-i placa", care ...
Re: Re: Re: Re: AAA...JOCURI!!! din 11 feb 2007 23:10 de the_gogu
jucati careva guild wars?as vrea sa stiu si yo cum e in level i-a dat nota mare,da` vreau sa stiu cum vi s-a parut si daca merita sa-l cumperi original ca asta e mmorpg, si-s tare curios care a zis ca jocurile i se par o pierdere de timp:-`
Re: Re: Re: Re: Masturbare zilnica din 11 feb 2007 22:29 de omu_negru
masturbarea este un fel de drog, la fel ca si tigarile sau alcoolul.
si eu incerc sa ma mai abtin.
uite ce mi-a zis odata dr sexpert:
"Tudor, masturbarea este un mod de autosatisfacere prin intermediul careia iti eliberezi tensiunea sexuala ...
Re: Sunt oare un prost?nu esti din 11 feb 2007 18:40 de anda
O:)[i]incearca sa ii explici ca nu vrei sa fi decat tu in viata ei si va intelege[/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 11 feb 2007 17:34 de shooter
Nu cred ca exista vreo femeie care sa-i nu-i placa bijuteriile, mai ales cand sunt cadou de la cel iubit, si sunt sigura ca niciuna n-ar zice nu la asemenea cadou.Si asta fara ca sa insemne ca femeile sunt materialiste.Trebuie sa stii sa faci ...
Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 11 feb 2007 17:16 de shooter
Care din noi doi este 'blonda'?Ca vad ca tu nu m-ai inteles ca am glumit.Si cu toate ca sunt blonda, nu mi-e rusine, de fapt chestia cu blondele e banala,anywayzz. Si binenteles ca am prins si ultima gluma a ta si nu ma deranjeaza.:flowers:
Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 11 feb 2007 13:53 de the_gogu
nu e blonda, i-am vazut pozele da` acum le-a scos, parca e roscata:unsure:
Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 11 feb 2007 13:40 de SORIN28
Hai sa-ti spun ceva(finutz): tu ori esti blonda ori nu stii sa prinzi o gluma.
Si spre lamurirea ta: daca ar veni la mine si mi-ar spune ca sunt tatic m-ar face cel mai fericit dintre pamanteni; nu are sora...are frate si nici unul din noi nu ...
Re: #Nervi Din Orice din 11 feb 2007 12:03 de Bursucu
da-i drumu` frate ca poate pana la urma o sa ajungi ca ea sau chiar mai rau...:devil:
Re: Re: Ati iesi cu o vedeta rock? din 11 feb 2007 11:26 de Bursucu
si eu cred acelasi lucru`:lol:
Re: Re: Despre candidoza din 11 feb 2007 10:31 de SoulsQueen
este o boala la care trebuie sa tratezi cauza care a provocat aparitia ei, nu boala in sine. cauzele pot fi spalaturile intravaginale, sexul neprotejat, un tratament medicamentos foarte puternic, si orice altceva ce produce flora bacteriana. pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: VREAU SFATURI!!! din 11 feb 2007 09:18 de valentine
adica daca eu dau un bairam si avem un prieten comun...care te invita si pe tine,tu cand vii la bairam,cum ai sosit, glumesti si vorbesti cu toata lumea nu? Sounds like "bagator de seama" si "anturaj cu japca"...:ermm:
Re: Marimea... din 11 feb 2007 02:12 de valentine
nu exista o marime standard,oricum stai fara grija ca iti mai creste cu minim 3-4 cm cu siguranta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tradarea... din 11 feb 2007 02:08 de Bursucu
cei care inseala nu merita sa fie iertati...
chiar daca te-ar ierta nu ar mai avea incredere in tine
daca l-ai inselat o data vine si a doua oara
aici conteaza mult persoana pt ca tentatii sunt multe si "vrajitori" la tot pasul...si daca chair tii ...
Pagina 2345 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||