Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pentru baieti din 11 feb 2007 02:05 de valentine
Nu am citit ce scrie mai sus,dar...se zice ca ceea mai mare greseala pe care o fac barbatii/baietii la prima intalnire este ca incearca sa isi impresioneze partenera intr-un fel sau altul,fapt care duce la o stare de discomfort din partea barbatului ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul din 11 feb 2007 01:59 de valentine
materialista:`
Re: VREAU SFATURI!!! din 11 feb 2007 00:37 de shooter
Eu zic ca ar trebui sa stai cuminte in banca ta la inceput ca sa vezi cum stau lucrurile, binenteles sa fii zambitor intotdeuna cu toti.Incearca sa il analizezi pe fiecare in parte, sa-ti faci o impresie despre fiecare, daca se poate, si apoi ...
Re: VREAU SFATURI!!! din 11 feb 2007 00:11 de valentine
hah,cam dificil...difera de la clasa la clasa si de la ce fel de persoana esti tu,cum te vad daca te-au observat cei din noua clasa...
Eu as zice ca cel mai bine e sa intri pur si simplu in clasa si sa zambesti subtil (dar incat sa se vada) si sa ...
Re: Re: Re: Masturbare zilnica din 10 feb 2007 23:15 de the_gogu
a facut si sex,am vazut ca ai citit si i-ai rasp. da-ti zic yo ca chiar daca faci tot nu-ti trece asa repede.
trebuie sa incerci sa te abtii n-are nici o legatura(doar sa faci sex in fiecare zi), tre` sa ai si putina vointa.si cu sensibilitatea, ...
Re: Re: Masturbare zilnica din 10 feb 2007 22:53 de Coracao
Din cauza masturbarii penisul isi pierde din sensibilitate...deci atunci cand faci sex nu o sa mai simti o placere asa de mare...incearca sa te abtii cat de cat ca nu o sa mori.sau fa sex
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul per din 10 feb 2007 22:26 de Coracao
urasc "sarbatoarea" asta pt ca nu stiu niciodata si nu prea am idei ce cadouri sa cumpar...desi imi place sa le fac...ete scartz...daca iti iubesti parteneru e de-ajuns
Cum sa ma comport intr-o clasa noua??? din 10 feb 2007 21:07 de the_gogu
m-am mutat acum in semestrul 2 la o alta clasa din liceu(eram stiinte sociale bil.fra si m-am mutat la st. soc. bil.eng).VREAU si eu sfaturi despre cum ar trebui sa ma comport in prima zi sa creez o impresie buna despre mine , ce ar trebui sa fac si ...
Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 10 feb 2007 18:49 de the_gogu
iti spun eu ca chiar e "o mare branza", uite aici: este o zi simbolica a iubirii, nu ca in acea zi ar fi dragostea mai puternica dar ai nevoie si de niste ocazii speciale sa ii demonstrezi partenerului/partenerei ca nu iti este indiferent, uneori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc din 10 feb 2007 18:11 de shooter
Dece nu?Oricand vrei si ati putea povesti multe, cu toate sa stii ca nicaieri nu-i ca acasa!In fine hai sa nu ma expand pe tema asta.:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul per din 10 feb 2007 17:55 de shooter
Bai dam voie sa-ti spun ca la 15 ani gandesti foarte romantic!Sunt baieti mult mai mari ca tine care habar n-au ce inseamna sa oferi iubitei tale un buchet de flori, sa nu mai vorbim sa-i mai si gateasca!
Ar fi paradisul pe Pamant.Plus si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc din 10 feb 2007 17:35 de shooter
Mi-ai dat un raspuns la care m-am gandit si eu mai demult, si stiu ca ar trebui sa ma gandesc intai la mine, dar problema mea este ca nu stiu inca ce simt, daca il mai iubesc sau nu. Am sa fac o incecare totusi, si ca urmare am sa decid. ...
Re: Re: Pentru baieti din 10 feb 2007 16:49 de Nekunoskuta
Prima intalnire este o loterie. Daca exista scanteia totul e ok chiar daca nu decurge tocmai bine, chiar daca ambii sunteti timizi. Poate fi totul ok chiar daca nu exista scanteia, se poate sa va intelegeti bine.
Cat despre faza cu "sa fii ...
Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati? din 10 feb 2007 13:59 de Guest
Sunt fumatoare. E lunga lista, dar, enumar cateva parfumuri: Tresor, Miracle - so magic, Flower by Kenzo, D&G red, Oscar de la Renta si Volupte(ambele Oscar de la Renta), Gucci - Accenti, Green Tea - Elizabeth Arden, Versace woman, Obsesion - Ck, ...
Re: virgina dar nu curge sange din 10 feb 2007 12:36 de the_gogu
nu trebuie sa curga neaparat sange daca era virgina, mai citeste pe forum ca s-a pus de o suta de ori intrebarea asta, si sa nu o judeci gresit prea repede, nu exclud varianta ca te-ar fi mintit, dar poate chiar ti-a spus adevarul, gandeste-te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc? din 10 feb 2007 02:45 de ExoticDream
Ma bucur ca ai luat aceasta decizie, merita sa lupti pentru o relatie atat de frumoasa cum este cea pe care o traiti de 3 ani! Sa fiu sincera, m-am temut ca in sufletul tau sentimentul a inceput sa moara.... ma gandeam sa te intreb daca mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2007 02:31 de ExoticDream
Este adevarat ca intre doi oameni pot exista fel de fel de sentimente, nu putem judeca in alb si negru, insa hai sa sistematizam un pic lucrurile. Sa clasificam relatiile in 5 categorii:
1. simpla prietenie (fara conotatii sexuale)
2. ...
AAA...JOCURI!!! din 10 feb 2007 01:28 de the_gogu
daca eram si yo mai atent subiectu` asta era deschis de o luna, daca e vorba de jocuri(sper ca sunt valabile si alea PC)
intrebarea e urmatoarea(de fapt sunt doua)
1 care ti s-a parut jocul perfect(si care ti-a placut cel mai mult evident)si ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect din 10 feb 2007 01:05 de the_gogu
acum ca am vazut ca e valabila varianta cadou pt o partenera(asa sunt eu de multe ori nu sunt atent la tot)sa-ti zic si ce-as face eu(cu toate ca n-am o partenera).
asa...pai...o seara intreaga numai pt noi doi(nu ma refer neaparat la la sex)in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on din 10 feb 2007 00:48 de Serban18
Depinde de la caz la caz. Sigur ca intr-o relatie aflata la inceput se pune problema daca respectivul cadou e sau nu prea indraznet. Eu ma cunosc cu prietena mea de 3 ani si orice i-as lua nimic nu e prea indraznet. Si anul asta cred ca un set ...
Pagina 2346 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||