Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne f

din 8 feb 2007 12:03 de Guest

Daca nu, in general, vorbind nu stiu cum si-n ce calitate, realizezi ce-ar fi mai bine pt. altul. Rezumandu-ma, doar, la latura afectiva. Ai citit, nu te supara, cu superficialitate, raspunsul. Daca ai fi citit si incheierea, ai fi inteles, ca, "mai ...

Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 11:18 de Nekunoskuta

Cateodata in viata e bine sa-ti iei inima in dinti si lumea in cap si sa faci ceva pentru sufletul tau, nu pentru al altora. Din ultima parte a mesajului reiese mila pentru el, nu iubire sau mai stiu eu ce sentiment asemanator...doar mila si nu cred ...

Re: Re: Cred ca se mai poate face ceva...

din 8 feb 2007 10:07 de Bursucu

Pastilele de PROSTINOR 2 nu trebuie folosite lunar. Trebuie folosite doar in cazurile de urgenta de cel mult 2 ori pe an 1/5-6 luni. Daca aveti o relatie stabila si mai ales din punct de vedere sexual, mergeti la medicul ginecolog si cereti ...

Re: Intrebari despre Postinor

din 8 feb 2007 09:55 de Bursucu

Citeste prospectul din cutia cu 2 pilule...daca ai luat doar o pastila nu vei avea nici un efect(se ia o pastila si dupa 12 ore se ia si cealalta)...prostinor este doar pentru situatii de urgenta...si ma rog ce situatie de acest gen ai avut daca iei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai

din 8 feb 2007 07:10 de SORIN28

Daca nu stii sa o faci, daca musti\zgarii..etc garantez eu ca nu-i place nimanui:ok:

Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 01:55 de Serban18

Din cate zici tu aici cred ca ai face o mare tampenie daca l-ai lasa ; sunt niste ani, niste sentimente, e mare pacat ca relatia sa se destrame din cauza asta. Asta cu sentimentele de atractie vazand un barbat frumos e o gogoasa ...o himera ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2007 00:01 de stefanoski

Nu as fi afirmat ca a prostit-o daca nu as sti ca ei ii pare rau si ca ea sufera in timp ce el mai are una. aaaa...sorry. era sa uit carrie ! tu spuneai intr-un alt topic ca te complaci in postura de a 3 - a intr-o relatie. :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciclul menstrual

din 7 feb 2007 19:06 de SORIN28

Dur dar adevarat. e-ar deranja mult daca nu ai scrie ca pe mirk? Nu de alta dar ma dor ochii cand vad asa ceva, plus ca nu inteleg din prima:ok::flowers::-*

Re: Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 7 feb 2007 18:37 de ninja

enorm...as repeta iar si iar.... primul e memorabil, la fel k si urmatoarele... :heart::love::love:

Re: Re: Re: Re: Probleme erectile!

din 7 feb 2007 17:32 de Danny_DaBoss

stresul taticu` ... cand o faci trebuie sa fii linistit, fara griji, sa nu stai cu ochii la usa ca poate intrea careva. si daca esti stresat la lucru/scoala tot la fel ti se poate intampla...

Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie b

din 7 feb 2007 16:36 de webstar

Despre cine vorbesti, despre tine?!? Daca, da, este absurd, sa astepti raspunsul si responsabilitatea altora, pt. priile alegeri. quote] Nu ai inteles prea bine...este vorba despre ceva in general..nu despre mine..Exista destule cazuri si ...

Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine

din 7 feb 2007 16:09 de Guest

Despre cine vorbesti, despre tine?!? Daca, da, este absurd, sa astepti raspunsul si responsabilitatea altora, pt. priile alegeri. Daca nu, nu stiu cum si-n ce calitate, realizezi ce-ar fi mai bine, pt. altul. Stii, pana si-un nou-nascut isi ...

Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine

din 7 feb 2007 15:49 de Nekunoskuta

Din prostie! Asta am descoperit dupa ce am devenit constienta si eu de acelasi lucru. Atractia aia pe care o simti fata de celalalt se poate transforma in altceva. Sau nu. Si ce daca? Ramai singura, intalnesti pe altcineva, o iei de la capat. ...

Re: Intrebari despre Postinor

din 7 feb 2007 15:33 de Nekunoskuta

Daca iei anticonceptionale Postinorul chiar nu-si are rostul.

Re: re:

din 7 feb 2007 15:23 de Nekunoskuta

Cred ca problema ta nu tine de pierderea virginitatii ci de complexul kilogramelor in plus. Asta te face sa te arunci cu capul inainte cu orice baiat care iti acorda putina atentie de frica sa nu-l pierzi, crezand ca altul nu se mai gaseste. Zici ...

De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine ?

din 7 feb 2007 15:23 de webstar

Toata lumea spune ca vrea sa fie fericita, ca vrea sa ofere iubire si sa primeasca inapoi la fel de mult.. Ai la alegere doua persoane: una te face sa suferi, te chinuie si nu-i pasa de tine, dar o iubesti si cealalta iti ofera totul, tot ce vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre baia

din 7 feb 2007 12:36 de Coracao

chestia ii ca o cunosc cu mult inainte sa o cunosc pe iubita si ma intelegeam la fel si inainte cum ma inteleg si acum...parera mea este ca se poate o simpla relatie de prietenie intre o fata si un baiat

Re: cateva sfaturi va rog

din 7 feb 2007 11:26 de SoulsQueen

poate isi doreste asta, dar nu este complet pregatita. poate isi doreste asta ca sa iti arate tie ca te iubeste, si nu pentru ca asa vrea ea cu adevarat. este ceva normal sa nu mai fie excitata daca intervine frica. incercati sa comunicati mai mult, ...

Re: Re: Varsta primului sarut

din 7 feb 2007 11:22 de SoulsQueen

de ce rusinos la mai mult de 17 ani? probabil tu consideri ca este rusinos sa fii virgin(a) la 17 ani, nu? fiecare face ce vrea si cand considera ca este timpul. cei din fosta ta scoala erau cu spiritul turmei. daca toti fac asa, eu de ce nu? si ...

Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 7 feb 2007 11:19 de SoulsQueen

daca ai tinut minte cu atat precizie inseamna ca ti-a placut. pentru mine nu a fost cine stie ce, nu mi-a placut...desi imi placea tipul. oricum...a fost pe la 14 ani

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2349 din 3732
«   1 ... 2346   2347   2348   2349   2350   2351   2352 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare