Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 7 feb 2007 11:06 de SoulsQueen

de ce [b]trebuie[/b]? daca vom merge si gandi tot timpul cu [b]trebuie[/b] vom ajunge niste roboti. trebuie sa fac asta, trebuia sa fie asa...suntem diferiti cu totii! mie nu mi-a curs deloc. la altele curge ca la robinet. normal ca asta depinde de ...

Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 7 feb 2007 10:55 de SoulsQueen

preferi sa ai o relatie cu ascunzisuri, tu sa fii ferita de suferinta de dupa? in aceasta relatie nu mai sunt aceleasi trairi frumoase...mie imi place sa ma daruiesc total (bine, vorbesc de o relatie mia lunga, stabila), chiar daca voi suferi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna

din 7 feb 2007 10:44 de SoulsQueen

:)) habar nu am. tot ce stiu este ca nu cer prea multe...eu ma multumesc cu faptul ca persoana iubita este langa mine. daca stai sa va ganditi, in vremurile astea toata lumea este materialista! toti cauta o slujba bine platita...daca un baiat ...

Re: Re: re:

din 7 feb 2007 10:33 de SoulsQueen

da, asa e, niciodata nu ii poti impune "nu te duce la altele, asteapta-ma pe mine!". el are dreptul de a alege ce sa faca. dar este corect fata de tine faptul ca se duce la altele? eu zic ca nu! aveti o relatie pe care el nu o respecta. si prin asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre baiat si

din 7 feb 2007 10:17 de SoulsQueen

daca nu avea prietena eu zic ca nu mai simtea doar atat pentru ea...;)

Re: Re: Re: Cum poti scapa de un obsedat?

din 7 feb 2007 00:34 de ExoticDream

Este pentru prima data cand ai nimerit-o!!! BRAVO!!! Keep up the good work!!! :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 7 feb 2007 00:30 de ExoticDream

Stai linistita, sangerarea nu este obligatorie. Daca tii neaparat sa te convingi ca totul e OK, poti face o vizita la medic. ;););)

Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede?

din 6 feb 2007 21:50 de SORIN28

Ti-ai pus vreodata intrebarea daca ceea ce faci tu, lui, ii face placeere? sau doar ai gandit de capu' tau? I-ai urmarit vreodata reactiile?:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre baiat si fat

din 6 feb 2007 21:10 de verdiuc

Si daca nu aveai iubita cum era? :ermm:

Re: Re: re:

din 6 feb 2007 21:04 de Coracao

deci...e clar ca pe el il cam doare in cot de ceea ce simti tu si ce simti tu...dar mai poti pune problema si altfel...tu il iubesti dar nu faci sex cu el pt ca ti-e frica...si poate o sa va despartit...si o sa fii cu altcineva cu care o sa faci sex ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai rep

din 6 feb 2007 20:32 de Coracao

Ce sfaturi ciudata...cum draq sa il paraseasca daca il iubeste...dragostea e super frumoasa si merita orice sacrificiu...mergeti impreuna la un doctorv si o veti rezolva cumva cumva...ca nu e dracu chiar atat de negru!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 feb 2007 19:44 de the_gogu

sa zic intr-un mod as putea spune ca da.daca as avea o prietena cu care sa stau sa zic din interes(desi in momentul de fata nu vad ce fel de interes as purea sa am) sau alceva in afara de faptul ca as tine la ea as putea sa am si pe altcineva(chiar ...

re:

din 6 feb 2007 18:38 de catalina_swe

carrie nu stiu cum ai facut dar ai punctat toate acele lucruri pe care eu vroiam sa le comunic dar nu am reusit cred decat sa distorsionez realitatea.. 1 Da carrie si eu ma intrebam cu ce drept ii pot cere eu sa ma astepte?Nu ar fi la fel de egoist ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A

din 6 feb 2007 18:37 de SORIN28

Regreta pe :devil:. Daca era sa se intrebe chiar asa mult, mai mult ca sigur nu o facea iar intrebarea "cum ar fi fost" se stergea in timp sau atunci cand ar fi aparut "el"(iubitul):ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa eu un sfat...

din 6 feb 2007 18:35 de SORIN28

@carrie - te-ai gandit, macar putin, ca unii chiar pun pret pe virginitate, pe "prima data", pe faptul ca atunci cand isi incep viata sexuala vor sa fie ceva special, ceva de care sa-si aduca aminte cu placere toata viata(chiar daca acea relatie s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A trei

din 6 feb 2007 18:23 de carrie

sigur regreta mai mult daca nu o facea. atunci ar fi existat si elementul "surpriza" : "oare cum ar fi fost?" "ar fi fost bine?" si intrebarea pe care multe femei si-o ridica, al carei raspuns este evident nu (insa nu prea iti poti da seama de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A treia pe

din 6 feb 2007 18:21 de carrie

aici ai facut o greseala. cand esti a treia persoana intr-o relatie esti a treia si gata, ai acceptat asta si cu asta basta. nu te astepti sa ajungi pe primul loc. nu esti geloasa. nu te bagi peste relatia oficiala. nu traiesti cu speranta ca vei ...

Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa eu un sfat...

din 6 feb 2007 18:11 de carrie

eu o sa am o opinie divergenta pe subiectul asta. 1. da, nu este corect sa iti ceara sa faci sex cu el daca tu nu te simti pregatita. totusi, desi nu e cea mai etica solutie, atata vreme cat tu nu poti face sex cu el, nu ai dreptul sa ii impui sa ...

Re: Ma doare f tare cand fac sex...

din 6 feb 2007 18:07 de nashu'

are scula prea mare sau esti tu prea strimta!...dar incercati si-un oral ca e la moda! dak nu pune-o cu altu' daca te maninca prea tare...

Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede?

din 6 feb 2007 17:47 de carrie

vremuri mai bune or sa vina cand se va rezolva problema. o astfel de problema in general nu se rezolva de la sine. daca intr-adevar doresti ceva de la el trebuie sa il ajuti sa rezolve problema asta. daca nu merge, te poti gandi la o eventuala ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2350 din 3732
«   1 ... 2347   2348   2349   2350   2351   2352   2353 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare