Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai rep din 6 feb 2007 17:38 de carrie
ce e rau e ca intr-o relatie, daca sexul merge, conteaza 20-30 la suta. daca insa nu merge, conteaza 80 la suta. e o problema f grava si trebuie sa o rezolvati. si daca barbatii ar merge la clinicile care trateaza disfunctii sexuale ar fi bine. ca nu ...
Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 6 feb 2007 17:35 de Nekunoskuta
Ce inseamna la tine "dureaza mult pana..."? Da un timp estimativ. Poate esti prea grabita, de asta intreb. Oricum, singura solutie ar fi sa discuti cu el sincer pe aceasta tema si sa il intrebi (sau macar sa incerci sa afli singura) ce il excita. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr din 6 feb 2007 17:31 de carrie
lasa ca nici ea nu a pierdut nimic, ba dimpotriva. ca nu o sa ii ridice nimeni statuie daca mai sta 5 ani virgina! unde a prostit-o daca si ea dorea si considera ca el e o persoana potrivita? e doar o partida de sex, nu caderea troiei, si nu ...
Re: Re: Re: Re: as vrea sa eu un sfat... din 6 feb 2007 16:58 de catalina_swe
Daca pana acum nu vroiam sa accept realitatea de care sunt sigura ca era ascunsa undeva in adancul sufletului meu,aceste cuvinte ale tale ExoticDream m-au trezit bine de tot...Inca avem prea putzin timp impreuna si daca altii au putut sa rupa o ...
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna din 6 feb 2007 16:55 de SORIN28
Sigur nu :ok:
Re: Daca doriti sa va amuzati....! din 6 feb 2007 16:49 de SORIN28
Si eu tot nu inteleg ce te mira? Din cate retin eu, a recunoscut ca intra si pe alte forumuri si tot il cauta pe :devil: si nu da de el.
De ce te miri?:blink::flowers:
Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 6 feb 2007 16:39 de ExoticDream
De acord cu tine, NU-L PARASI, AJUTA-L!!!!!!! Baiatul poate avea o problema, pe care cu ajutorul tau o poate depasi, a-l descuraja acum poate avea urmari profunde pentru el, acestea nu sunt subiecte de gluma!
:(:(:(
Daca doriti sa va amuzati....! din 6 feb 2007 16:34 de ExoticDream
Am si eu o "dambla" muzicala, imi place sa ascult ATB. Dau sa caut ceva pe tema asta si ce-mi vad ochii?!?
http://www.muzicabuna.ro/forum_display.php?fid=10&mid=41331&st=0 (toate ...
Re: Re: Re: as vrea sa eu un sfat... din 6 feb 2007 16:21 de ExoticDream
Cu placere, oricand!
Pai nu vrea sa se desparta de tine DACA fie faci sex cu el, fie accepti ideea ca el sa mearga la altele pentru a-si rezolva "problema"! Da, in aceste conditii te indemnam sa il lasi. Este "prea mult pentru el" intrucat ...
Re: Re: Re: Re: ciclul menstrual din 6 feb 2007 14:45 de ninja
mda...another point of view:-`
Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 6 feb 2007 12:50 de Guest
Se pare, ca, nu mai este de mult timp iubita lui. Tocmai, asta este problema, "ajutorul" acesta: nu stiu cum sa scap, ca-i imatur, ca-i obsedat, ca-i afemeiat, ca-i, mai stiu eu, cum, dar, Doamne, ce m-as fute. Ma rog, cam in halul asta.
Re: Re: Cum poti scapa de un obsedat? din 6 feb 2007 12:38 de Guest
Daca taceai, filosof ramaneai. Am mai auzit, in 2004, la big brother2, o participanta, Evelina, se nume, din Brasov, care-a raspuns, foarte senina, pe Prima Tv, ca-i place si-si doreste sa fie, ignoranta, ceea ce este sinonim cu, proasta.
Re: Re: Re: Ce inseamna din 6 feb 2007 12:36 de stefanoski
Corect :flowers:
Ma intreb insa, daca erai baiat, mai gandeai asa ? :unsure:
Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 6 feb 2007 12:33 de stefanoski
Asa fratilor ! Sfatuiti-o toti sa-l paraseasca ! ce gandire aveti ! Daca baiatul ala primeste o asemenea lovitura, credeti ca va fi bine ? GAnditi-va si la sentimente. Daca nu primeste ajutor de la ea care este iubita lui, atunci de unde ?
Deea, ...
Re: Re: programarea dauneaza din 6 feb 2007 12:15 de /bin/bash
dap.. se pare ca ai dreptate :rolleyes:
http://forum.acasa.ro/index.php?showtopic=1282&st=100
si nu e baiat urat asa ... n-are moaca de tzaran .. e chiar frumushel... dar raman la parerea mea ca-i lipseste o masina.. cel putin in bucuresti ...
Re: Re: Re: Iritatie a sanilor! din 6 feb 2007 02:09 de SoulsQueen
peruca nu ai cum sa ai pe sani...deci merg luate cu penseta perfect. iritatia...mai bine te duci la un dermatolog, sau, daca nu...eu pentru iritatii folosesc crema de echinaceea, e eficienta in multe cazuri. si este si ieftina.
Re: Re: Prieten prost din 6 feb 2007 01:28 de SoulsQueen
incearca sa il inregistrezi, si daca se contrazice, arata-i ce a spus mai inainte. daca iti spune si chestii ca tu nu ai nimic inteligent de spus...nu prea e de bine. daca ar tine la tine, ar asculta si punctul tau de vedere. sau poate e prea egoist, ...
Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 6 feb 2007 00:10 de Deea
daca ar fi asa simplu...il iubesc prea mult k sa`i zik gata:((
Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 23:42 de Bursucu
daca nu esti pregatita nu fa pasul acesta...ramane la latitudinea ta...ala nu merita...cauta la tine numai o noapte de amor ca sa mai adage la lista lui inca o "victima"...sa ne anunti si pe noi ce ai hotarat...:devil:
Re: Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 23:26 de catalina_swe
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet pt sfaturile pe care mi le-ati dat..
Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa prin ceea ce am scris pt ca nu am talent la scris...
Voi ma indemnati sa-l las doar pentru ca nu e dispus sa ma astepte ...
Pagina 2351 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||