Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 feb 2007 07:49 de Necunoscut

Cam ciudate intrebarile... omu negru, sincer pui intrebari :| Cati ani ai?:D Nu de alta, dar sa ajungi sa intrebi pe un forum cum sa te imbraci e putin cam infantil :)) Eu as zice sa iti iei totusi camasa aia verde si blugii din mall ce ti ...

Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt

din 31 ian 2007 10:56 de Nekunoskuta

Pun pariu ca ea este in aceeasi situatie ca si tine asa ca voua va trebuie o discutie sincera in care sa va spuneti ce aveti pe suflet. Ma intreb de cand virginitatea a ajuns o rusine la 15 ani si 6 luni pentru baieti? De ce ai minti-o de la bun ...

Re: Re: Re: Re: intarziere menstruatie

din 31 ian 2007 10:55 de SoulsQueen

s-a rezolvat...pare ca nu am nimic. doar ca nu mai vine regulat. probabil din cauza racelii ;)

Re: Re: Ruperea ATZEI...

din 31 ian 2007 01:55 de stefanoski

Bursucule am sa-ti spun niste chestii. Citeste tot ce s-a postat nu doar primul post. Cea mai mare prostie pe care am auzit-o. De cand virginitetea la baieti inseamna prezenta atei ? :wacko:

Re: El are penis mare, cum sa facem sex?

din 30 ian 2007 23:26 de Bursucu

aveti si voi rabdare mai copii...luati-o usor si ceva ceva o sa iasa...nu mai ganditi negativ...nu pot nu exista...totul este sa vrei... va pup si succes...anunta-ti daca ati reusit :devil:

Re: Ruperea ATZEI...

din 30 ian 2007 22:58 de Bursucu

laso mah acolo ca se va rupe ea...daca nu ramai virgin :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe urmele iubirii

din 30 ian 2007 18:45 de stefanoski

Daca il prind pe Cupidon ii rup mainile si picioarele si ii indes si sagetile pe gat ! :devil::devil::devil:

Poate ramane?????

din 30 ian 2007 16:34 de oz

ok rectific ce poate fi daca a intarziat cu 4 zile, dupa ce acum o sapt a folosit postinor? durerile de stomac si sani sunt prezente, dar nu a aparut sangerarea e posibil sa fie insarcinata? sau ce? help, va rog multumesc

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 30 ian 2007 12:54 de Guest

Eu, n-am facut, decat, sa raspund intrebarii din titlu si continutului mesajului. In rest, imi mai amintesc, totusi, cateva, chestii, de cand aveam 6 ani, Tot atunci, a murit bunica din partea tatalui meu. A fost prima data, cand participam la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 30 ian 2007 12:12 de stefanoski

Sa fiu al draq daca mai tin minte ce faceam la 6 ani :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: despre eu

din 30 ian 2007 12:08 de the_gogu

aaaaaaaaaa...era sa uit cel mai important lucru: [b]AZI AM FACUT O LUNA PE SEXPERT[/b] bine, n-am inceput sa scriu de o luna, ca n-am descoperit de prima data ca forumu` asta e asa misto oricum chiar daca altii spun ca forumu e naspa yo zic ca ...

Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin!

din 30 ian 2007 12:06 de stefanoski

asa zic si eu, dar totusi e bine ca nu se duce la fetite si o face cu prietena lui. Romulus, nu iti mai face atatea griji. Ai face bine daca i-ai spune inainte. S-ar putea supara ca ai mintit-o. Daca te iubeste sau tine la tine, nu te va lasa ...

Re: Re: Sunt oare un prost?

din 30 ian 2007 11:47 de stefanoski

Nu mai fi asa disperat. Inteleg ca o iubesti dar trebuie sa-i acorzi mai multa incredere. Tie ti-ar placea daca ea ar fi asa suspicioasa cum esti tu ? Daca te-ar intreba si ea pe tine in fiecare zi : "ti-ai facut vreo alta la scoala ?" tu cum te-ai ...

Re: Re: Se poate evita ciclul menstrual intr-o lun

din 30 ian 2007 11:42 de Guest

Nu stiu la ce farmacie, ai intrebat tu si ce fata cu dereglari hormonale de la vitamina k, ai reusit sa cunosti tu, pt. ca, in sportul de performanta, medicii sportivi, chiar, folosesc, de f. mult timp metoda, in cazul participantelor la diverse ...

Re: Re: Re: Re: despre eu

din 30 ian 2007 11:36 de the_gogu

aaa... si aia care sunteti din bucuresti v-as ruga daca aveti timp sa imi dati si mie o lista cu facultatile din buc la care se da si istoria. oricum sunt de abia clasa a 9-a da` mie imi place mult istoria chiar daca la restul materiilor sunt mai ...

Re: Re: Re: Schimbarea brusca a caracterului este

din 30 ian 2007 11:34 de stefanoski

Dupa cum ti-a spus si exotica in 2 zile nu are cum sa se schimbe. Asta nu inseamna ca nu se poate schimba intr-o saptamana. Eu am facut gresala asta... In concluzie, daca vrea, da se poate schimba insa nu in 2-3 zile !

Re: dasada

din 30 ian 2007 10:53 de Nekunoskuta

Pai si de unde atata panica :Fata fara orgasm niciodata in viata!!!"??? :blink: Fata aia are 16-17 ani deci pana la a afirma asa ceva mai e cale luuuuuunga. De vina este lipsa de experienta a ambilor, sentimentele (cred eu nu prea profunde) si ...

Re: Re: Re: despre eu

din 30 ian 2007 10:49 de the_gogu

Nu chiuli tocmai la romana! Esti nou pe-aici si de-asta nu stii cat de tare penalizam carentele la limba romana! Gramatica este a treia pasiune a noastra dupa dragoste si sex! da` da am trecut si yo de faza cu gram ca numai fac (in caz de ai ...

Re: Re: Re: intarziere menstruatie

din 30 ian 2007 10:47 de Nekunoskuta

Da si tu mai multe detalii: cat te tinea, cat te tine acum, cat curgea si cat curge acum. Nu de alta dar daca te tinea 10 zile si curgea foarte mult iar acum te tine 3 zile si curge mai putin e de bine, nu?

Re: Re: Se poate evita ciclul menstrual intr-o lun

din 30 ian 2007 07:05 de Anda

ms pt sfat...uite la chestiile astea nu ma gandisem. Intrebasem pt un motiv special dar...m-ai pus pe ganduri...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2354 din 3732
«   1 ... 2351   2352   2353   2354   2355   2356   2357 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare