Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: sa iau sau nu postinor? din 26 ian 2007 16:33 de rusu_cammeli
doamne cu problema asta am intrat pe toate forumurile posibile (asta e cel mai tare nu mint).ma doare capu cand ma gandes ce se poate intampla:(,mai vreau parerile voastre sa ma calmez pls.dativa cu parerea lume.pot ramane insarcinata sau nu daca ...
Re: Re: Re: sa iau sau nu postinor? din 26 ian 2007 11:48 de Nekunoskuta
Tocmai pentru ca era exact cand iti trecuse menstruatia ai sanse destul de mari sa nu fii insarcinata. Eu zic sa te linistesti. Daca vrei sa fii mai sigura mai fa-ti un test la 2 saptamani de la contactul problematic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2007 11:47 de ...
cred ca ai gresit reply-ul...daca nu l-ai cresit, esti cu capu, pe bune, nici nu te cunosc. cine are 52 de ani? eu? :lol::lol::lol: Doamne...mare-i gradina ta...
[i][Da, doamna are o mica problema. Te-as ruga sa nu o mai bagi in seama, se ...
Re: Re: sa iau sau nu postinor? din 26 ian 2007 11:34 de rusu_cammeli
sigur nu sunt insarcinata?mie frica pt ca e prima data cand mi se intampla sa se rupa prezervativul.de fiecare data am folosit prezervativ si acum sunt putin speriatat chiar daca era exact cand imi trecuse ciclu.voi ce ziceci?am sanse sa scap ...
Re: Orgasm prea intens sau altceva ? din 26 ian 2007 10:50 de Nekunoskuta
Da, e posibil ca fata sa tipe sau sa planga. Depinde de intensitatea orgasmului si de starea morala a fetei. Daca e intr-o pasa mai sensibila poate sa planga.
Re: Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ? din 26 ian 2007 10:13 de Danny_DaBoss
e bine daca tipa.. la mine ii dadeau lacrimile... de fericire may
Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ? din 26 ian 2007 08:18 de rusu_cammeli
nu ai de ce sa te sperii.fiecare fata se manifesta altfel cand i se ofera placerea maxima:devil:,bv tie daca ai facuto sa tipe:ok:
Re: Re: Cum agata un calculatorist o gagica ? din 25 ian 2007 23:39 de stefanoski
citystar, problema ta cea mai mare, dupa parerea mea este ca esti pesimist. Prea pesimist ! Trebuie sa ai incredere in tine, nu cred ca nu ai nici un prieten, si daca si prietenii tai sunt la fel ca tine, vorbeste cu ei si propune-le sa faceti ceva, ...
Re: Re: Re: Re: Intepaturi vaginale.. din 25 ian 2007 20:35 de Guest
Pai, ori, e discomfort, in momentul penetrarii, ori, sunt intepaturi vaginale, dupa, bine-merci, 4 contacte sexuale. Ca nu-si mai au sensul, daca, tot, se-acomoda.
Re: Cum agata un calculatorist o gagica ? din 25 ian 2007 19:51 de citystar
nu am prieteni carora sa le placa viata, care sa fac diferenta intre "a trai viata" si "a fi in viata", sau care sa fie alfa dominanti. Nu am prieteni PUA.
foarte disperat.
timid pana la o anumita limita. Cand ma sunt in largul meu, ...
Re: Varsta primului sarut din 25 ian 2007 15:26 de Guest
Fata. Cred ca, aveam, vreo 6 ani. In fata blocului. Aveam un drac de vecin, in blocul respectiv, foarte precoce. Ma rog, n-a fost french. Apoi, intr-o tabara, la 13 ani. Acesta a fost french, dar era la focul de tabara, in seara dinaintea plecarii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2007 12:02 de ...
daca vrei sex in iasi e plin de "fufe"...ia un ziar, imposibil sa nu vezi anunturi care mai de care...in 5 minute gasesti
copil din nou nu ai sa mai fii, obisnuieste'te si accepta ideea asta, mergi mai departe.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce fac din 25 ian 2007 01:19 de ExoticDream
Mie imi este in[b]diferent[/b], trebuie sa vad ce-i place si lui, fiind perfectionist, s-ar putea sa vrea sa studiem intai existenta si unicitatea solutiei... La preludiu ar merge o Bernoulli sau Riccati de incalzire (cele cu variabile separabile ...
Re: buna din 25 ian 2007 00:41 de ExoticDream
Daca n-a luat Cipralax pana acum, nu cred ca i-ar mai ajuta la ceva, nici n-au trecut doi ani de cand suferea omul.... Oricum, chestia cu mersul la psihiatru se aplica doar daca nu esti capabil sa treci peste perioada dureroasa altfel... este ...
Cancer in gat ? - Simtome? din 25 ian 2007 00:41 de Bozgoru
Salutare! stie careva care sunt simtomele exacte ale Cancerului in gat ( interior.. laringe ..faringe..esofag..? ( normal cauzat de la fumat) .. eu am cautat n-am gasit nimik pe tot netul... daca stiti sau daca gasiti voi.. dati si voi un copy ...
Intrebare penibila rau.... din 25 ian 2007 00:11 de gangster
stefanoski : daca ai zis-o la misto ... sa faci SEX cu dracii (ca sa nu zic sa te f**a)... dar voi vedea eu cum fac pe baze inspiratiei de moment si ceea ce voi mai afla intre timp
ExoticDream: multumesc
valentine: mersi am vazut pe la ...
buna din 24 ian 2007 19:15 de arhire flori
si nu uita tu esti cel care decide ce faci cu viata ta nu lasa trecutu sati afecteze viitoru tau,viitoru e frumos tre sa til construiesti singur incearca sa faci in fiecare zi un lucru de care tie frica de exemplu inceraca sa te int cu o fata sa o ...
buna din 24 ian 2007 18:53 de arhire flori
buna.nu mai fi supi exista o multime de medicamente speciale ptr asa ceva depresia e o boala care se poate trata mai usor ca diabetu sau mai usor ca alte boli,si eu am suferit de depresi credfema ca nu ieseam din casa si nu comunicam cu nimeni si eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: 2 intrebari din 24 ian 2007 18:10 de valentine
pai...partenerul are orgasm daca ejaculeaza si picaturile alea care se elimina inainte de ejaculare (nu inainte cu cateva secunde...ci pur si simplu in timpul actului in sine) nu ar aparea daca baiatul nu se simte bine...dar nu simte...eventual vede ...
Re: Re: Poate ramane????? perioada fertila/inferti din 24 ian 2007 16:58 de tastatura
mda. ultima oara a avut la 30. azi e a 31a zi si nu i-a venit inca :| sunt din ce in ce mai speriat. dar era a25-a zi cand s-a intamplat...teoretic ovulul ar tre sa fie mort de minim 4-5 zile...
alte pareri?
Pagina 2357 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||