Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sunt oare un prost? din 30 ian 2007 02:12 de ExoticDream
Increderea in partener reprezinta o componenta esentiala a iubirii, in absenta ei totul degenereaza intr-un joc de-a soarecele si pisica, se iroseste energie pretioasa in framantari aiurite, gelozie, urmariri, in loc ca respectiva energie sa fie ...
Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 30 ian 2007 01:59 de ExoticDream
Hm..., ce precoce sunteti voi...! Vezi ca subiectul a mai fost discutat, cauta la sectiunea asta si vei afla cateva opinii. Uite doua ...
Re: Pozitii din 30 ian 2007 01:52 de ExoticDream
Daca ar fi sa le enumeram, am umple zeci de pagini. Sfatul meu este fie sa cauti pe net o lista (cele mai bune sunt in limba engleza, este adevarat) sau sa investesti 28,9 RON in cartea de pe site intitulata [b]"KAMA SUTRA - colectie de tehnici ...
Re: Se poate evita ciclul menstrual intr-o luna? din 30 ian 2007 01:45 de ExoticDream
Chiar este nevoie sa-ti dai peste cap organismul?!? Nici un motiv nu poate fi suficient de bun pentru a risca o dereglare hormonala de durata! Daca ai fi avut curiozitatea sa pui aceasta interbare la farmacie, ai fi observat ca personalul de ...
Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 29 ian 2007 23:54 de romulus
salut,ce sa fac si cum sa fac prietena mea stie eu nu sunt virgin ma intrebat odata si ma luat asa prin surprindere si i-am zis ca numai sunt si imi e rusine sa ii zic si oricum nu o sa ii spun ca sunt virgin...cand o sa fac sex cu ea o sa isi dea ...
Sunt oare un prost? din 29 ian 2007 23:16 de Bursucu
Am o prietena de 10 luni. Ne intelegem bine numa ca eu cateodata am tot felul de prostii in cap: ca daca ii cu altcineva, ca ce face la scoala cu colegii...si o iau la intrebari!ea imi zice ca totul este bine si sa nu ma mai gandesc la prostii.Motive ...
Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat??? din 29 ian 2007 23:03 de Bursucu
spermatozoizii traiesc forte putin.stai linistita...asigurate ca a urinat si totul va fi ok.asculta un "sexpert":D
Re: Re: Re: schimbarea caracterului.. din 29 ian 2007 19:44 de bloom
Pai,,fata asta e mai egoista si un pic cam nesimtita,,daca ea zice ca nu mai e asa,,dupa 2 zile asta, Credeti ca asa e ?
Re: Sex la o petrecere? din 29 ian 2007 12:31 de ExoticDream
Hmmmmm...... eu as zice sa te lasi de "sportul" asta, la petreceri poti eventual sa intri in vorba cu o fata si vezi cum evolueaza lucrurile in timp, petrecerile nu sunt bordeluri ambulante pentru amatorii de sex! Daca ar sti parintii fetelor ce ...
Re: Re: FATA fara orgasm niciodata in viatza!!! din 29 ian 2007 12:22 de ExoticDream
A propos..... Cercetatorii au facut niste calcule: o femeie cu o viata sexuala regulata, pe la 60-70 ani se poate lauda ca a trait cam 5000 bucati orgasm, adica a fost in extaz cam de 100 de ori pe an!
In privinta atingerii orgasmului, tot ei ...
Re: Vieta sexuala produce intarzierea menstruatiei din 29 ian 2007 11:58 de ExoticDream
Daca ti-ai inceput viata sexuala de curand, este firesc sa sesizezi [b]mici[/b] modificari in organism, in general situatia revine la normal in cateva luni. Daca insa nu esti la inceput, atunci este posibil sa existe alte motive (chisturi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va rog vreau s din 29 ian 2007 11:51 de ExoticDream
Daca stiu eu sa numar bine, ai primit 3 raspunsuri serioase la problema ta, dar probabil nu te-ai obosit sa le citesti pana la capat (de exemplu, mie nu mi-ai raspuns la intrebarea care ar fi clarificat un pic situatia). Nu este corect sa arunci ...
Re: Re: Re: intarziere menstruatie din 29 ian 2007 11:35 de Guest
Poate te-apropii de menopauza. Deci, viata sexuala, nu, nu influenteaza ciclul menstrual. O raceala la ovare, da. Excesul de anticonceptionale, da, mai ales daca, n-au fost compatibile cu organismul.
Re: ciclul menstrual din 29 ian 2007 11:33 de oz
din cate stiu eu, ar cam fi o varianta, cu anticonceptionalele.
treaba e cam asa, astea trebuiesc luate 21 de zile, dupa care 7 pauza (ciclul). eh... si in loc sa te opresti, le iei in continuare, si cica nu mai patesti nimic, cel putin nu se mai ...
Re: Re: Varsta primului sarut din 29 ian 2007 11:11 de the_gogu
daca e sa iau primul si primul sarut...cu o fata...pe gura...pai...aveam...vreo...6(nu te rade e pe bune)...ani(de viata nu de altceva) da` bine a fost mai mult in joaca la ea acasa sub masa printre jucarii in bucatarie ea era cu un an mai mic adik 5 ...
si alte genuri din 29 ian 2007 10:57 de the_gogu
vad ca nu ma prea potrivesc cu lumea pe site la categoria melodii asa am zis saa-mi pun si yo melodia mea(e ceva mai veche da` mie-mi place)
[ Ombladon ]
Baga berea-n frigider, scoate-l pe ala din sifonier
M-am intors acasa, pune-ti pe cap casca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: va rog vreau si eu un sfat din 29 ian 2007 10:10 de ...
scumpete, cei 7 ani de acasa iti lipsesc cu desavarsire.
Re: Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 28 ian 2007 22:58 de ExoticDream
Asta imi aminteste de o disputa greci vs orientali. Mintea grecilor era obsedata de cunoastere (Grecia este "leaganul" filosofiei, logicii, stiintei, a mintilor care vor sa stie), in timp ce mintea orientalilor este centrata pe verbul "a fi". ...
Re: Amanarea menstruatiei din 28 ian 2007 22:51 de Nekunoskuta
Da, se poate si tine 9 luin. Se cheama "bebe" :D.
Serios acum...de ce vrei asta? Din ce stiu nu prea se poate si chiar daca s-ar putea nu e prea indicat pentru organism.
[i]De maine iti mut subiectul la sectiunea "Viata sexuala"[/i]
Re: pozitii din 28 ian 2007 18:17 de Danny_DaBoss
incepi cu pozitia de dictator si pe masura ce trece timpul cedezi pozitia secundului pentru a lucra dupa propiile nevoi/placeri :p
Pagina 2355 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||