Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ? din 28 ian 2007 17:59 de Serban18
Pai si mie mi s-a parut un pic ciudat ... d-asta am cerut si eu parerea unor fete ...
Re: Re: Sa iau sau nu Postinor? din 28 ian 2007 17:55 de rusu_cammeli
eu mi-am facut un test a doua zi desi stiam ca nu are nici un rost.pe prostect scria ca abia dupa 7 sile se poate detecta in oraganism cresterea (nu stiu cum se cheama substanta aia nu am retinut :unsure:)u de ce zici dupa 14 zile?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane????? perioada din 28 ian 2007 12:13 de oz
intrebare: daca are durerile alea (sani, stomac) si sangerarea intarzie sa apara (cam 2-3 zile), ce inseamna ? care sunt posibilitatile ?
Pozitii din 28 ian 2007 11:15 de andreiii
de curiozitate ... voi cu ce pozitii incepeti? care sunt cele mai bune pt a ajunge la orgasm (la fata) si daca se poate un link cu denumirile pozitiilor in lb romana :)))))) ca le stiu doar in engleza :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: va rog vreau si eu un sfat din 28 ian 2007 08:08 de SORIN28
:lol::lol::lol: da, un liceu dar macar eu nu scriu ca pe mirk, incoerent si cu cate 3-4 virgule:lol::lol::lol:
Si liceul nu-l tin in spate, e acolo pe strada :P
Nu-ti urez nimic, nu meriti si am sa vorbesc si cu Mosh Craciun ca anul asta ...
Re: Iubire la distanta..... vreau un sfat bun! din 28 ian 2007 02:33 de ExoticDream
As incepe cu o intrebare: mai exact, ce inseamna "de cateva luni"? Daca sunt 1-2, nu stiu daca ajung pentru a fi gata sa-ti schimbi intreaga viata pentru iubitul tau.... Daca insa sunt mai multe si daca esti convinsa in adancul MINTII tale ca el ...
Re: Sa iau sau nu Postinor? din 28 ian 2007 02:08 de ExoticDream
Ai fi putut lua Postinor la maximum 72 de ore de la momentul contactului sexual riscant, 23.01 seara - 26.01 seara.... Tu ai postat pe 26.01 dimineata... Daca stiai de Postinor, de ce nu ai dat o fuga la farmacie pe 24 dimineata, ai fi citit ...
Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ? din 28 ian 2007 01:58 de ExoticDream
Nu este nimic rau daca partenerii isi exprima deschis trairile, dar in cazul de fata pare un pic ciudat pentru ca fata nu a tipat/plans niciodata in doi ani de viata sexuala foarte buna....
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: va rog vreau si eu un sfat bun din 27 ian 2007 21:25 de lose_control
se vede sorine ca ai in spate un amarat de liceu,,la cuvintele pe care le folosesti..am cerut un sfat..daca tu nu te pricepi mai bine stai in banca ta,,da..ca tastezi degeaba..):():():(hm,,,sa stii ca a trecut vremea sarbatorilor ca sa mi mai urezi ...
Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina din 27 ian 2007 20:58 de SORIN28
Lasa problemele astea. Nu te doare pe tine capul ce o sa spuna ea. Din cate "spui" nu poate fi vorba de iubire, sentimente si alte bla, bal-uri d'astea. Vrea sa faca sex cu tine si tu nu esti intr-o relatie...ok, fa-o. Fa sex cu ea, tine-o o ...
Re: Cum sa impun mai mult respect? din 27 ian 2007 20:46 de SORIN28
Sincer acum: ori esti prea "slab" ori iti place. Sincer acum, eu sa fiu in locul tau....accept o data, accept a doua oara, a treia oara deja iti dai foc singur. Stiu ca nu e bine sa impui legea pumnului(dar poate sa fie si o ranga) dar...orice ...
Re: va rog vreau si eu un sfat bun,,, din 27 ian 2007 11:17 de stefanoski
Pai cum ai spus si tu, solutii prea multe nu sunt. Poti sa te duci cu le la Brasov daca esti hotarata sa renunti la facultatea pe care ai inceput-o, sau poteti continua relatia la distanta, sa va vedeti cand aveti timp si sa vorbiti mereu la telefon. ...
Iubire la distanta..... vreau un sfat bun! din 27 ian 2007 09:43 de lose_control
traiesc de cateva luni o iubire la distanta...eu sunt la medicina,,mda o fac ce mi ocupa timpul,,iar el anul asta se va muta la brasov cu serviciul..el fiind de prin apropierea orasului,eu din craiova,,,acolo nu e medicina,,ne iubim ff mult si nici ...
Re: Re: Prieten prost din 27 ian 2007 03:05 de "Maine"
Bine spus! Impresionant... NEASTEPTAT!
P.S. Lasa-ma sa te trimit pe muntele Parnassus, in Grecia, sa-ti fie spus ceea ce scria pe frontispiciul templului din Delphi... prima parte, doar. Inca ceva: templul acela "continea" un... oracol. Funny, ...
Re: Intrebare penibila rau.... din 26 ian 2007 22:00 de stefanoski
Tu ce crezi ? am zis-o la misto sau nu ? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2007 19:44 de valentine
normal asa este...daca nu ejaculeaza nu are orgasm dar...daca baiatul a ejaculate anterior de cateva ori bune dealungul a cateva ore,se poate intampla ca dupa 3-4 ejaculari sa nu mai aiba ce ejacula deci poate sa aiba orgasm fara a ejacula...si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 din 26 ian 2007 18:43 de Adry``
pai...partenerul are orgasm daca ejaculeaza
Nah eu te intrebam daca nu ejaculeaza atunci nu are orgasm...si de ce...
*sry pt toate confuziile dar nah..se mai intampla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 intr din 26 ian 2007 18:29 de valentine
Eu zic sa iti formulezi intrebarea de la inceput si coerent daca se poate...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 intrebar din 26 ian 2007 18:09 de Adry``
Daca;))...si nah poti sa zici si de ce;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 intrebari din 26 ian 2007 17:57 de valentine
si "de ce" sau "daca"?
Pagina 2356 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||