Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Top modern! din 23 ian 2007 09:27 de valentine
ordinea in care le-ai pus tu le-as pune si eu...(tu fiind exotica)
pasaroi tu o sa ajungi sa ii ceri mila lui Becali daca nu te intereseaza banii:D
Intrebare penibila rau.... din 23 ian 2007 02:10 de Gangster
Hai norok!
Eu nu am intrebari gen ce se intampla daca pun prezervativul invers sau alte lucruri de genul asta. :D
Cazul meu este ceva de genul: Eu virgin, ea virgina sa amesteca cu o relatie de vreo 2 ani si cu o hotarare luata de comun acord. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai deprimanta/fericit din 23 ian 2007 00:54 de ExoticDream
Daca am avea o suma finita de vise care s-ar implini simultan, am fi un timp fericiti in tot si toate, apoi am am ajunge sa ne plictisim, oricat de straniu ar parea. Nu vi s-a intamplat niciodata sa va certati un pic cu partenerul si apoi sa va ...
O fata care face mult sex!OARE?? din 23 ian 2007 00:36 de KRIEGSMARINE
:cat: SA VB. KU GURU EL STIE MAI BINE....
Prima folie de anticonceptionale luata ca naiba din 22 ian 2007 19:30 de o cascata
buna. Am o intrebare
am inceput sa iau anticonceptionale - Yasmin- (dupa o pauza de vreo 2 ani) pe 2 ianuarie (maine iau ultima pastila din prima folie).
Problema e ca am inceput sa iau Yasmin la 7 zile de la venirea menstrei (practic a doua zi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare am avut orgasm? din 22 ian 2007 18:43 de Danny_DaBoss
pai daca face aiurea tre sa il ghidezi un pic sa faca cum trebuie nu? ? comunicare ce ziceam.. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2007 16:45 de citystar
nu trebuie experienta ca sa-mi dau seama ca dragostea ma face mult mai fericit pe termen indelungat decat o partida de sex de 10 minute. Dar, multi experti PUA mi-au zis ca o partida de sex ma va face mai indraznet; ca sa schimb ceva in viata ...
Re: Re: O fata care face mult sex! din 22 ian 2007 15:31 de ExoticDream
Eu nu pricep: c****a inseamna [i]creata[/i], [i]curata[/i], [i]coapta[/i], [i]crunta[/i]?!?
Daca ai fi scris c***a, tot in dubiu as fi fost, m-as fi intrebat daca te gandeai la ajectivul [i]culta[/i]?!?
:wacko::wacko::wacko:
Re: #Se poate pleca cu buletinul ? din 22 ian 2007 14:46 de ExoticDream
Am sunat la politia de frontiera (9590) si am aflat ca in tarile Uniunii Europene poti calatori fie cu pasaport, fie cu carte de identitate. Pana acum cateva luni, la plecare iti cereau dovada ca ai unde sa stai (pentru Italia, la aeroport) sau ...
Re: #Se poate pleca cu buletinul ? din 22 ian 2007 14:18 de DarkAngel
Teoretic poti pleca doar cu buletinu..practic... iti cer pasaportu la vama ca inca nu s-au "obisnuit" cu noul sistem daca nu cari cine stie ce nu se pune sa te controleze peste tot dar daca niste componente pc = un port-pagaj plin s-ar putea sa ai ...
Re: Re: O fata care face mult sex! din 22 ian 2007 11:09 de carrie
tipic!):(... tu cate femei ai avut gogule sau cate vrei sa ai?
si off-topic, desi pana acum m-am ferit de generalizari si mi-au placut barbatii pentru faptul ca sunt mai rationali si cu picioarele pe pamant, incep sa cred ca majoritatea sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-a din 22 ian 2007 01:51 de the_gogu
bai gogule daca se inteleg bine ce mai conteaza varsta?!:ermm:
Transport gratuit la excursii de Sf Valentin! din 22 ian 2007 00:38 de ExoticDream
Cu ocazia maretului eveniment pe care il vom sarbatori pe 14 februarie, unele agentii de turism ofera cuplurilor de indragostiti ocazia de a calatori in strainatate fara achitarea contravalorii transportului (cu autocarul). Daca aveti partener si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petrecere De Majorat din 21 ian 2007 23:12 de omu_negru
sa va mai zic ceva...nu m-am imbatat foarte rau...am baut doar vreo cateva beri, parca vreo 5, plus oleaca de kinley sau gin alb la inceput...de asemenea nici nu am dansat foarte mult.
in rest, m-am simtit bine, doar ca dimineata a fost oleaca ...
Re: din 21 ian 2007 19:47 de the_gogu
am vazut ca la horoscop la "cum sa cuceresti pe cineva dintr-o anumita zodie" se adreseaza numai femeilor, bine...nici nu prea citesc horoscoape da` doar de curiozitate(sau daca exista asa ceva spuneti-mi si mie)
Re: Re: Re: prieten prost din 21 ian 2007 15:52 de DaBoss
nu-i da may papucii daca tii la el.. in primul rand ajuta-l sa inteleaga ca nu e bine ce face.. in primul rand astea sunt niste fite fara rost.. ajuta-l sa inteleaga ca nu e bine ce face si ca mai mult te indeparteaza... despartirea nu e o solutie...
Re: cum sa impun mai mult respect din 21 ian 2007 13:59 de DarkAngel
Sau daca te tine papagalul interpreteaza-i tot ce zice in asa fel in cat sa se intoarca totul spre el si sa -l faci de cacao fata de toti ceilalti si sa reiasa ca nu e in stare sa faca o gluma si ca e prost... fa-l se simta ca ultimu om.... ...
Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa l din 21 ian 2007 12:30 de the_gogu
acum banuiesc ca este cu 6 ani mai mica ca tine
Re: Re: prieten prost din 21 ian 2007 12:02 de the_gogu
perfect de acord
Re: Re: cum sa impun mai mult respect din 21 ian 2007 09:43 de Pasaroi_Cuminte
nu-i da doua peste bot pt s-ar putea ca si asta sa urmareasca ( un motiv) ca sa se ia de tine fizic.
[b][i]Fi inteligent ca sarpele si bland ca porumbelul[/i][/b](Biblie,Matei) O:)
Pagina 2359 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||