Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum sa impun mai mult respect

din 21 ian 2007 03:34 de Danny_DaBoss

ignora-l... pana la urma va renunta... daca nu... dai 2 peste bot

Re: Re: Re: Re: Oare am avut orgasm?

din 20 ian 2007 23:35 de Coracao

Daca vrei orgasm...spune-i prietenului tau ce simti!!!

Cum sa impun mai mult respect?

din 20 ian 2007 23:32 de omu_negru

de la o perioada incoace, nu spun cat, un coleg incepe sa faca glume proaste pe seama. cred ca daca el nu ar incepe, probabil nici ceilalti nu "i-ar tine hangul /isonul" nu ? cum as putea sa il fac sa se opreasca ? am incercat mai multe metode, sa ...

Re: Re: Re: Re: CUM?:-S

din 20 ian 2007 23:18 de Coracao

Daca fata te iubeste nu exista "ma fac de ras"...ea are experienta sau o facut-o doar o data de doua ori???

Re: Re: Re: Doua intrebari despre sex

din 20 ian 2007 22:55 de Coracao

adica nu simti care e diferenta sau nu stii daca gajiu tau are prezervativ pe putza cand o faceti???pai ajuta-l si tu sa il puna si o sa stii daca are sau nu...+ ca e distractiv...si ii mai sigur sa il folosesti!!!

Re: Doua intrebari despre sex

din 20 ian 2007 01:39 de ExoticDream

[b][i]Vezi ca maine iti mut subiectul la "Viata sexuala".[/i][/b] 1. Da, conteaza, riscul de a ramane insarcinata si de a te procopsi cu o boala cu transmitere sexuala este acelasi ca si a doua, a treia, a n-a oara cand faci sex, singura ...

Re: dc?

din 19 ian 2007 23:44 de stefanoski

1. Da, conteaza ! 2. Normal ar trebui sa faci diferenta abia dupa ce o faci o data cu prezervativ si o data fara. Nu prea inteleg cum nu iti dai seama...

Doua intrebari despre sex

din 19 ian 2007 17:54 de Cristina

Am si eu 2 intrebari... 1. Conteaza daca prima dat faci sex cu sau fara prezervativ? 2. De curand mi-am inceput viatza sexuala..si am o mica probl..nu imi dau seama cand e cu prezervativ..si cand e fara...oare dc...

Re: Re: Problema...colegii!

din 19 ian 2007 14:17 de Nekunoskuta

Scuze dar nu ma pot abtine. :lol: "Baaa!!! Mai sus ca aia e alta gaura!!!" (In timp ce ei stau pe canapea cu floricelele in poala, cu berea intr-o mana si cu cealalta mana.......gesticuleaza :D) :lol: In alta ordine de idei, mi-am amintit ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cand spui

din 19 ian 2007 13:41 de ExoticDream

Nu m-ai prins intr-o dispozitie propice alunecarii in metafore iubire - teoria undelor, insa un lucru pot sa-ti spun: lambda [i]aceea[/i] nu este o functie de o singura variabila si, daca ma gandesc mai bine, nu este o functie! Incercam sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in familie

din 19 ian 2007 13:06 de ExoticDream

Zice-se ca asta este una din ideile din "Alchimistul" lui Coelho! Nu stiu daca exista intotdeauna un maine, poetii sunt optimisti, noi avem libertatea sa speram, insa trebuie sa si luptam pentru ca acel maine sa fie asa cum ne dorim, nu ne pica ...

Re: problema...colegii!

din 19 ian 2007 12:17 de Nekunoskuta

Sincer, am 16 ani de scoala si nu am auzit de asa ceva! :blink: Cred ca am fost eleva/studenta prin ere prea vechi. De ce nu vorbesti tu sincer cu fata care iti place, sa-i explici situatia? Oricum...daca ar fi fata desteapta si i-ai spune tot ...

Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina

din 18 ian 2007 21:06 de cs_boy

Aceiasi situatie si pt mine(!)

Re: Re: CUM?:-S

din 18 ian 2007 20:58 de cs_boy

Stie,si imi spune ca nu ar trebui sa am emotii,dar tot ceva nu mi se pare in regula,dak o sa ma fac de ras ejaculand prea repede:~* suntem de aceasi varsta 16 ani,si suntem impreuna de...5 luni.Ms all!

Lubrifiantul

din 18 ian 2007 19:27 de luna_amara

eu am ceva probleme sexuale sa zicem asa si mi s a recomandat un lubrifiant bazat pe apa..vreau sa va intreb daca stie cineva care a incercat care cel mai bun si daca poate sa mi spuna lubrifiantul mai mai are rol si in altceva in afara de lubrifiere ...

Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA?

din 18 ian 2007 14:24 de LonelyGirl

Bravo ei!!V-a "facut" pe toti.A avut pe cine-a vrut.Faceti-i ceva daca puteti ;)

Re: CUM?:-S

din 18 ian 2007 14:19 de LonelyGirl

Tu nu o prea iei nici cum.Daca sunteti de ceva timp impreuna si va cunaosteti destul de bien nu ai de ce sa ai emotii.Ea stie ca tu esti virgin? Nu prea ai de ce sa iti faci probleme.va iesi bine ;)

Re: problema...colegii!

din 18 ian 2007 11:38 de the_gogu

da... e dificil mi s-a intamplat si mie si pana la urma n-am fost nici cu una nici cu alta. stiu ca pare usor de zis si greu de facut dar trebuie sa flirtezi putin cu ea si sa vezi daca te place. cu cealalta ar fi bine sa pari ceva mai ...

Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vo

din 18 ian 2007 00:03 de valentine

ce mi-a placut partea asta....:lol: eu in clasa a 9-a aveam prietena cu...6 ani mai mare ca mineB):D si de ce nu o mai cauti pe blonda daca ti-a placut asa mult de ea...?O:)

Re: Re: Re: Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA?

din 17 ian 2007 23:44 de SORIN28

Oricum ar fi, tot nu are el(El cid) nici un drept(sau stang) sa o judece...e problema ei, e viata ei, e corpul ei:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2360 din 3732
«   1 ... 2357   2358   2359   2360   2361   2362   2363 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare