Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: help

din 14 ian 2007 19:59 de Nekunoskuta

Daca fata nu e experimentata nu va putea nicicand sa controleze adancimea penetrarii si mai rau o sa o doara. Cat despre lungimea si grosimea penisului partenerului vostru...sigur vi se pare ca e asa de mare incat nu v-ar putea penetra niciodata ...

Re: Pot ramane insarcinata?

din 14 ian 2007 19:56 de Nekunoskuta

Daca el a urinat si s-a mai si spalat nu e nici o problema.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 ian 2007 16:46 de citystar

dupa atitudine si modul cum te-ai exprimat, probabil reprezinti vre-o organizatie guvernamentala sau ceva cu autoritate. sau esti psiholog legist. Sa sti ca problema mea e mult mai grava decat am expus-o eu pe forumuri.

Re: Re: Re: help

din 14 ian 2007 15:42 de luna_amara

da ce poti face daca prima data nu te poate penetra din pozitia misionarului?:ermm:nu mai bine trece fata deasupra?

Re: Re: help

din 14 ian 2007 11:09 de SORIN28

1. nu lumea de pe site, poate oamenii\persoanele de pe site 2. preludiul sa stii ca este important nu doar prima data...mereu este [b]"baza"[/b] atunci cand faci dragoste cu iubita\iubitul:ok: 3. Nu este "recomandat"(desi si stiu ca ma ...

Re: help

din 14 ian 2007 10:32 de luna_amara

si noi eu si al meu iubit avem aceleasi probleme,,,lumea de pe site spune ca ar fi bine sa aveti un preludiu lung si sa folositi un lubrifiant pe baza de apa..cea mai indicata pozitie ar fi ca femeia sa stea dessupra ca sa controleze adancimea ...

Rataciri in sens trigonometric

din 14 ian 2007 04:25 de ExoticDream

Unul din reperele existentei noastre este timpul... Cand acele ceasului se blocheaza pe neasteptate, te simti pierdut, debusolat, dar daca ele incep sa se roteasca invers, devii de-a dreptul disperat! Era undeva, in Europa (la Praga?), o astfel de ...

Re: Flibanserin

din 14 ian 2007 04:09 de ExoticDream

Eu sunt de acord cu terapeuta engleza, poti sa-i dai unei femei si 100 de pastile Flibanserin, daca relatia cu Zburatorul ei nu merge, nu cred ca i se va trezi brusc si pe neasteptate dorul de sex!!! Hmmmm... cine stie, poate ii va da ideea sa ...

Re: Re: Re: Petrecere De Majorat

din 13 ian 2007 23:31 de omu_negru

va multumesc pentru sfaturi. voi tine cont de ele. daca vreti puneti descrie ce petreceri de majorat a fost cea mai tare, etc...

Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat???

din 13 ian 2007 16:55 de alexia199

ma poate ajuta cineva?dc am facut sex prima data ku prezervativ.iar dupa ce a mers la baie si s-a spalat am mai facut-o o data dar un pik la inceput fara si dupa si l-a pus.sunt sanse mari sa raman insarcinata?

Re: Petrecere De Majorat

din 13 ian 2007 15:58 de SORIN28

1. sa te distrezi 2. comod, cum te simti tu bine 3. impotriva mahmurelii - zeama de varza\muraturi...in nici un caz sa nu te apropii de apa, lapte sau cafea 4. impotriva betiei - sa fii mancat, sa bei mai mult suc, sa nu bei vin cu suc si daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil?

din 13 ian 2007 15:05 de Coracao

Ce frumos ar fii pe pamant daca lumea s-ar documenta putin inainte sa faca ceva...orice ar face

din 13 ian 2007 08:22 de SORIN28

Pai de ce sa dispara?![b] Il mut la "caterinca"[/b] si acolo putem rade in continuare:p Nu este nici plictisitor si nici enervant. Chiar imi place cum ne sunt atribuite identitati, varste...etc sau va este frica de politie ca va intra pe fir ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 13 ian 2007 03:28 de ExoticDream

Poti sa ai mintea limpede daca ai grija ca relatia de iubire sa mearga bine, iubirea nu este menita sa zapaceasca mintile si sufletele, ci sa aseze mintile una langa alta pentru a cladi mult mai mult si mai bine IMPREUNA, si a impleti sufletele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 13 ian 2007 03:17 de ExoticDream

Eu nu sunt de acord cu ideea ca oamenii se schimba fundamental pe parcursul vietii (considerand ca origine a axei momentul in care si-a definitivat maturizarea, s-a gasit pe sine insusi, si-a conturat personalitatea), nu poti fi inger pana la un ...

Re: Re: Re: Religia Ortodoxa

din 13 ian 2007 02:41 de ExoticDream

Merg daca-mi spui ce legatura este intre Fat Frumos (cu majuscule pentru ca e o fiinta omeneasca, desi are tangenta si cu supranaturalul), religia ortodoxa, sex si masturbare! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Dezvirginare ?!

din 13 ian 2007 02:37 de ExoticDream

Subscriu. Unde e postludiul daca tu tzup pe computer la 20 de minute dupa operatiunea "Dezvirginarea"?!? Stiam ca traim intr-o lume grabita, dar parca nici asa! N-as vrea sa fiu in pielea fetei! :devil::devil::devil:

Re: Prezento-viitorul si disparitia iubirii?

din 13 ian 2007 02:20 de nemesis

Cat de alambicate sunt ideile voastre? Chiar nu va puteti face ordine in idei si sentimente? "Dragoste", "indragostire", "iubire"... Jesus! In cate moduri trebuie sa clasificati ceea ce este unic? Oamenii uita. Ei uita ca iubirea nu este un ...

din 13 ian 2007 01:59 de ExoticDream

"Bucurati-va" de acest topic pana maine seara cand, daca nu se opune poporul,.... va disparea!!! Devine plictisitor si enervant. Avem lucruri mai bune de citit/facut decat sa ne batem capul cu asemenea prostii, viata-i scurta..... (!)(!)(!)

Acum vorbim SERIOS!

din 13 ian 2007 01:51 de ExoticDream

[b]Dedicatie speciala pentru Guest[/b] Ai aterizat pe acest site din intamplare, nu aveai nici o problema, voiai doar sa te amuzi. Bun, suntem o comunitate intelegatoare, am dedus ca ai niste necazuri adanc ascunse in sufletel, despre care nu ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2363 din 3732
«   1 ... 2360   2361   2362   2363   2364   2365   2366 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare