Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar din 9 ian 2007 10:09 de Pasaroi_Cuminte
Nope niciodata nu fac misto de cei cu probleme psihice.
dar fata respectiva ( daca este adevarat ce se spunea in topicul respectiv) avea sau are probleme psihice ( nu in sensul de nebunie ci instabilitatea dpdv sentimental )
8 relatii (parca ...
Re: Re: Minori pe site din 9 ian 2007 10:03 de intrebare
nu ma refeream la tine...tu inca stai in banca ta, ceea ce e foarte bine...:ok:dar, ma uitam...de exemplu pe la "casnicie"...si pushtani...care debia au scos capun din gauace...se trezesc sa dea sfaturi oamenilor care au...poate mai multi ani de ...
Re: Re: sex oral protejat din 9 ian 2007 07:18 de valentine
:) nu e chiar asa cum crezi tu...
adica ala care are plecerea de a face sex oral femeilor se numeste limbist,iar ala care face acest lucru pentru a se simti bine partenerea si simte placere prin faptul ca stie ca partenera e in al ...
Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar din 9 ian 2007 01:24 de carrie
problemele psihice le-ai trecut la misto? pentru ca mie nu mi se pare ca fata aia avea probleme psihice... poate mai degraba el ca isi punea problema astfel...
aici nu te inteleg... de unde ai tras asemenea concluzii? ce legatura are ce caut ...
Re: Re: Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 22:26 de Pasaroi_Cuminte
Ghest vezi ca te intreci cu gluma.
Stim cu totii ca esti tacanita,sarita de pe fix,bolnava cu neuronul , ia-ti injectia de seara ca altfel vad ca are efecte secundare
:-`
Re: Re: Re: Minori pe site din 8 ian 2007 19:45 de omu_negru
rolul acestui site este de a informa pe oricine in orice fel de problema. daca ii interzicem pe cei "mici" asta e DISCRIMINARE nu crezi ? oricum eu nu ma dau mare expert, imi exprima opinii/pareri. fiecare isi da cu parerea .
Re: Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 19:06 de Guest
Sa-mi bag picioarele, dar, eu, n-am dedus, din acel text, teribila greseala a fetei. Asta e. Ori, e pus, vorba DEMONULUI, sa-l vada el, ori e incomplet. Daca, mi-am permis o mica gluma, pe marginea unuia dintre comentariile dvs., a fost, tocmai, pt. ...
Re: Re: Minori pe site din 8 ian 2007 18:53 de Guest
Mai mult, de umor.
Re: Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 18:18 de Demonul
Daca a scris aici,a facut-o intentionat sa vad eu,problema nu e ca regreta sau nu...asta doar ea stie...problema e ca nu mai pot avea incredere in ea.I-am acordat o sansa dupa ce a calcat prima data pe bec,a refuzat-o fiind tot ea cu gura mare ...
Re: Re: Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 18:18 de Pasaroi_Cuminte
Nu cred ca a fost greseala pentru ca [Stilul "ceea ce nu stii nu te poate rani" ] este de fapt o strategie.
Nimic poate pt ea.Dar nimicul ala devine foarte important pt el.
Probabil din este un mod lash de a da papucii ( N-are taria sau ...
Re: Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 18:09 de Pasaroi_Cuminte
Nu cred. O vorba ( in acest caz vorbe) nu scuza o fapta.
Ar trebui sa aiba un suflet cat doua suflete
La o cafea ? :P :lol:
Re: Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 15:53 de stefanoski
Demonule, stiu ca fata ti-a gresit, am si spus ca merita toate jignirile. Gandeste-te insa la un lucru : daca ea a postat aici inseamna ca regreta, nu ? Daca ai avut ceva sentimente pentru ea, nu cred ca au disparut total asa repede :unsure: Poti ...
Re: Minori pe site din 8 ian 2007 15:44 de stefanoski
Uite eu am 17 ani, sunt virgin deci NU MA DAU EXPERT in ale sexului. Pe acest site se mai discuta si despre alte lucruri in afara de sex. In cuida varstei mele consider ca am reusit sa dau dovada de maturitate cand e nevoie, dar si de umor.
Daca ...
Re: Re: Re: Re: minori din 8 ian 2007 13:47 de ExoticDream
Intr-adevar, nu exista pe acest site cineva care sa fi spus atat de putin in doua luni, utilizand atat de multe cuvinte (nu ma refer la Danny)!!!
:devil::devil::devil:
Re: Minori pe site din 8 ian 2007 13:44 de ExoticDream
Nu ai dreptate (majoritatea userilor nostri au varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani si au suficiente cunostinte legate de dragoste si sex), dar, chiar daca ai avea, pentru problemele care te intereseaza pe tine (rock, lungimea parului la ...
Re: Epilare inghinala din 8 ian 2007 13:43 de Guest
Cat sa-l poti prinde cu ceara, ~3mm lungime.
Re: Re: Re: minori din 8 ian 2007 13:27 de Guest
Nu, zau?!? Care, 42-43 ani, dupa 7 plus, sex cu lumina aprinsa?!? Nu stiu, cum faci raportul sfaturilor. Daca, te referi, la sfaturile pe care, le dau aici, ai dreptate, nu poti compara 2 luni, vechime, ale mele, exprimare pe site, cu vechimea ...
Re: Ce ati face? din 8 ian 2007 13:20 de ExoticDream
Tu ai gresit cel mai mult in aceasta poveste. Te aflai deja intr-o relatie cu cel de-al doilea baiat, ceea ce inseamna ca ar fi fost corect sa ii spui de invitatia la cafea a fostului prieten. Nu stiu de ce ti s-a parut o idee buna sa tii secreta ...
Re: Metode de avort?! din 8 ian 2007 11:52 de ExoticDream
Daca fata ia anticonceptionalele in mod corect, nu ar trebui sa existe riscuri. Daca insa le-a luat mai haotic si a ramas insarcinata si au trecut mai mult de 72 de ore de la data cand se presupune ca s-a intamplat "nefericirea", nu mai este de ...
Epilare inghinala din 8 ian 2007 11:43 de mereu
hai salut la toata lumea
sunt nnoua pe aici dar am nevoie de sfaturi daca sunteti amabili..
e prima data cand vreau sa ma epilez inghinal la cosmetica cu ceara.
as vrea totusi sa stiu cum e recomandat sa lasi parul : o idee mai lungut sau ...
Pagina 2366 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||